Grego Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 sonunda gelecekten yada yakın geçmişten kurtulmuş haliyle geliyor. 1400ler kesmiyordu Set in 117 AD during the Pax Romana, the game allows players to choose between governing the Roman Empire in Latium or the Celtic kingdom in Albion. This choice influences cultural development, city-building, and economic strategies. Players can decide to spread Roman or Celtic cultural influences, impacting city development, production chains, and population progression 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Hiç Anno oyunu almadım ama bunu alacağım sanırım. Yakın çağ olayını sevmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Dönem benim için de diğerlerine göre daha çekici, ama ubi fiyatları çok uçuk başlıyor. İndirimleri başlayana kadar beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Wishlisted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar