Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 artık çoğu tekstil ürünü enflasyondan dolayıleş gibi olduğu için düzgün boxer ve çorap nereden alıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Dagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Ben hnm kullanıyorum boxer. Çok marka denedim ama bana en rahat bu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Dagi, Penti, Blackspade TR'de kaliteli markalar. Şimdiye kadar en severek kullandığım Uniqlo'nun iç çamaşırlarıydı ama hem pahalı, hem TR'de bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 sanırım forumdan biri bir yerlerde anthony jackson markasını övmüştü f/p olarak. amazon indirimlerinde denk getirip almıştım fena değil gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Archangel_, 25.10.2024 09:18 tarihinde dedi ki: sanırım forumdan biri bir yerlerde anthony jackson markasını övmüştü f/p olarak. amazon indirimlerinde denk getirip almıştım fena değil gerçekten Buradaki influencer arkadaşa teşekkürler. Tam bir f/p ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 bende galiba 20-30 tane var her gün değiştiriyorum güzel ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Anthony jackson bi tık kısa bence, toparlanıyor rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Boyu kısa evet, Jaren jackson jr oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 günlük değil de belki sevişirim donu olarak ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 1.90 üstü donunuzu nereden alıyorsunuz abi siz hangi markaya gidersem gideyim don götümde peçete gibi duruyor en son askere gittiğimde verdikleri paçalı don bana normal don olarak geldi ve hayatımda ilk defa rahat etmiştim. 1.90 üstü erkeklerin kesinlikle uzun paçalı don dedikleri dondan alması gerekiyor. bence erkek tekstili 1.72 ortalama erkeklere göre şekillenmiş; geçenlerde bu konuyu açtım ve uzun süre tartışıldı en sonunda ikna ettim arkadaşlarımı ve baya devrimsel bir farkındalık oldu hepimiz için. eğer boyun uzunsa paçalı don dedikleri dondan al o paçalı donlar 1.70 erkek için paçalı 1.90 için normal don oluyor lol. yıllaca slim don giydirdiler 190lara evt 190ım. hoşçakalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 ben ikna olmadım. boydan foto at donla. bakalım gerçekten de 190 mıymışsın ve don peçete gibi duruyor muymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 boydan fotosunu atarım ama donla bakmayın düzgünce takım elbiseniz ile bakacaksanız atarım donla monla olmaz öyle lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Flassh, 25.10.2024 03:06 tarihinde dedi ki: artık çoğu tekstil ürünü enflasyondan dolayıleş gibi olduğu için düzgün boxer ve çorap nereden alıyorsunuz ? https://en.wikipedia.org/wiki/Men's_underwear_index Ben son 1-1.5 yıldır boxer almadım. Yakın zamanda almam gerekecek gibi duruyor ama Marka olarak ise.... Ya ben götüme yapışan boxerları sevmiyorum. Bol olsun, ferah olsun taraftarıyım. Şu kareli polyesterler var ya. Hah onlar çok rahat oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Çok soran olmuş. https://www.hepsiburada.com/donkshot-likrali-compact-uzun-erkek-boxer-3-lu-1104v4-siyah-lacivert-gri-pm-HBC000017RP9M 1.90 üstü erkek donu. kısaysayanız size paçalı uzun gelir. Donkshot uzun erkek donu alıyorum, haftada 4-5 gün 60-70km bisiklet yapıyorum ona rağmen 1 senede ancak aşınıyor sürtünen kısımları tank gibi sağlam. Evde 30 tane fln var heralde bir daha bulamam diye bir ara toplu almıştım ama hiç açamadığım paketleri var hala öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 @neokrasi siz istediniz boydan fotoğrafı. bu model muhtemelen 1.70 o yüzden uzun köy donu gibi duruyor ama 190 olunca insan normal insan donuna dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Archangel_, 25.10.2024 09:18 tarihinde dedi ki: sanırım forumdan biri bir yerlerde anthony jackson markasını övmüştü f/p olarak. amazon indirimlerinde denk getirip almıştım fena değil gerçekten Bendim sanırım, övmeye geldim tekrar bir sürü aldım çorabını da aldım nefis hepsi dfsffs 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Üşenmedim buldum sdfddf https://forum.paticik.com/topic/8996159-amazon-i̇ndirimleri/?do=findComment&comment=9209544 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Somon2, 25.10.2024 18:56 tarihinde dedi ki: Çok soran olmuş. https://www.hepsiburada.com/donkshot-likrali-compact-uzun-erkek-boxer-3-lu-1104v4-siyah-lacivert-gri-pm-HBC000017RP9M 1.90 üstü erkek donu. kısaysayanız size paçalı uzun gelir. Donkshot uzun erkek donu alıyorum, haftada 4-5 gün 60-70km bisiklet yapıyorum ona rağmen 1 senede ancak aşınıyor sürtünen kısımları tank gibi sağlam. Evde 30 tane fln var heralde bir daha bulamam diye bir ara toplu almıştım ama hiç açamadığım paketleri var hala öneririm. bisiklet sürerken don yerine tayt giymek daha sağlıklı olabilir. ulaşım aracı olarak kullanırken değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Haklisin klasik tayt donlu mu donsuz mu giyilir tartismasinda donsuz taraftayim ben de. Ama sadece 100km ustu donsuz takiliyorum cok terledigim icin gunluk suruslerde nonstop velodroma gittigimda don giyiyorum kopekler gibi terlememis oluyorum 190 oldugum icin daha rahat hissetiriyor hemen eve gidip makineye atiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 the don 'a devam. ardından paul kenzie amazon sayesinde tanışmıştım bu doncuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Dagi nin modal kumaşlı boxer larini kullanıyorum yıllardır, gayet memnunum. Artık modal kumaştan mıdır çok rahat, terleyince rahatsız etmiyor. Duruşu iyi, toplanmiyor pantolonun altında. Dayanıklılik da yeterli, öyle hemen patlayıp yirtilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Aceace, 25.10.2024 18:46 tarihinde dedi ki: Ya ben götüme yapışan boxerları sevmiyorum. Bol olsun, ferah olsun taraftarıyım testislerin sarkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar