Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 https://www.eurogamer.net/embracer-owned-gothic-risen-and-elex-developer-piranha-bytes-closes Üzüldüm. Bu adamların tüm oyunlarını (son ELEX'i oynamadım bir) severek oynadım. Gothic, Risen... gitti güzelim stüdyo. Embracer'a ne kadar küfür etsek azdır, mahfetti bir sürü güzelim stüdyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 oyunlarını hiç oynamadım ama gene de rip. gothic remake yapılıyordu sanırım ama bunlar haklarını kaybetmiş, başkası yapıyormuş galiba. embracer çöp öğütücüsü gibi girdi sektöre, bir regülatör filan et atsaydı keşke onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 demek ki... embrace edemediler 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 (düzenlendi) Daha cok emekli oluyorlar. Destinasyon ibiza. Temmuz 8, 2024 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 ben de aynen elexe kadar hepsini oynadım, gothic 1-2 efsaneydi hatta corona zamanın milyonuncu kez bitirdiydim ikisini. rip alaman manyaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Embracer kıyıma devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 EA, Activision ve Embracer oyun sektörünü yok etmeye yemin etmiş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 (düzenlendi) eh normal. yumurta yoksa olursun kfc lik. Boktan oyunlarla gecmisi gene iyi yediler. Temmuz 8, 2024 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 İlk Elex iyiydi ya baya, çok güzel dünya yapmışlardı faction dinamikleri questler falan baya iyiydi. İkinci oyunda temel oynayış mekanikleri falan gelişmiş herkes öyle diyor ama lvl scaling gelip factionları da budadıklarını öğrenince hiç ilgimi çekmedi oradan zaten yokuş aşağı gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Ya para bulsalar, Larian kadar olmasa da, sıçrama yapabilecek bir şirketti bence. Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Animasyon kosma sicrama vb ilk okul tier gibiydi elex de ya. Yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar