Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: The Veilguard

fenris

Öne çıkan mesajlar

zaman çok kıymetli zaman. eskiden prehistorik, wolfenstein oynardık. günler aylar aynı oyunla geçerdi.

bunu oynayacağına -torrent de bir opsiyonsa-  daha iyi milyon tane oyun var, onları oyna. torrent opsiyon değilse 5 dolar altı fiyata inince neden olmasın, tabi

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros, 25.11.2024 11:35 tarihinde dedi ki:

ben anladım, biraz da umutlandım, belki torrentlerim bi ara

oyundan taash'ı silen bi mod olsa keşke, gerçekten çok kıl oldum tipine falan ya.

mod da değil böyle bg3'te astarion gece boynuma atlayınca çıkardım böğrüne taktım hançeri, diğer uyananlar da "oh no! anyways" dedi geçti. öyle birşey lazım.

sonra loadladım ama sırf o seçeneği yapabilmiş olmam yetti bana, her afra tafra yaptığında "bu paralel evrende benim merhatimle hayattasın" diye buruk gülümsemeyi verdim.

burada me2'de jack'i uzay boşluğuna atamadığım gibi duruyor yani. bu isteği ciddiye alsalar aslında bayağı farkeder oyuncular nezdinde. "bas git" diyebilsek char solo oynayacak bile olsa.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

quixef, 25.11.2024 16:26 tarihinde dedi ki:

Diyorum ki işte ezbere konuşmayın, daha iyi milyon tane oyun yok - oyunun neredeyse en büyük kusuru bir companion ve onun diyalogları - kalanında bir sorun yok.

ben anlıyorum abi seni, evet haklısın. ben de oynadım çünkü gerçekten bu kadar leş mi diye merak ettim toryentledim. Oyun kötü değil. Muhteşem de değil.  Herkes oyuna gelen tepkilere bakıp "övüyoz mu sövüyoz mu" modunda yaklaştığı için, arası yokmuş gibi bu dönem.

Oyun rpg değil. Diyolaglar basit ve etkisi yok. Hatta oyun dragon age de değil. 
Ama oyunu herhangi bir action adventure gibi oynayan birisi gayet de güzel keyif alabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

RPG değil kısmını bilemiycem ARPG olabilir, ama sonuçta seçtiğin faction var verdiğin kararlar var ve bunların etkilediği şeyler var - Dragon Age değil derken de tam anlayamadım, belki de en fazla lore drop olan Dragon Age oyunu olabilir. Blight neymiş, elflerin kökeni neymiş vb her konuda gayet in-universe güzel lore bomblar var. Dragon Age 2 ve Inquisition da bundan farklı hissetmiyordu çok combatları tamamen streamline etmişler sadece, o yüzden katılamadım.

Ha evet oyun muhteşem falan değil doğru - ben sadece eğlendim dedim.

Sosyal ağlarda paylaş

@quixef Saha raporu icin tesekkurler. Lakin oyunun diyaloglarinda genel olarak bir kalitesizlik yok mu? Kotu secenek olmamasi (bkz 4. sayfada Bone'un mesaji) yonunda bolca ornek paylasildi sagda solda. Sevmedigimiz diyaloglara maruz kalmak zorunda miyiz yoksa baska yol izleyebiliyor muyuz? Sevmedigimiz companionlari gruba almayabiliyor muyuz, ya da oldurebiliyor muyuz?

Karakter yaratma ekraninda kadinda kalcaya yer vermeyip mastektomiye yer vermelerini de hatirlayinca, o 5dk'lik meshur diyalogun arkasindaki kafa yapisi butun oyuna hakim algisi olustu bende. Birileri kendi hayalindeki safe space'i Dragon Age adi altinda satmis bize sanki.

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand, 26.11.2024 11:29 tarihinde dedi ki:

@quixef Saha raporu icin tesekkurler. Lakin oyunun diyaloglarinda genel olarak bir kalitesizlik yok mu? Kotu secenek olmamasi (bkz 4. sayfada Bone'un mesaji) yonunda bolca ornek paylasildi sagda solda. Sevmedigimiz diyaloglara maruz kalmak zorunda miyiz yoksa baska yol izleyebiliyor muyuz? Sevmedigimiz companionlari gruba almayabiliyor muyuz, ya da oldurebiliyor muyuz?

Karakter yaratma ekraninda kadinda kalcaya yer vermeyip mastektomiye yer vermelerini de hatirlayinca, o 5dk'lik meshur diyalogun arkasindaki kafa yapisi butun oyuna hakim algisi olustu bende. Birileri kendi hayalindeki safe space'i Dragon Age adi altinda satmis bize sanki.

Oyunun diyaloglarını farklı ekipler yazmış gibi bir durum var, main quest / side questlerle alakalı diyaloglar genel olarak gayet iyi - companion diyaloglarında andavallıklar var, ama hepsinde değil Taash ı özellikle kurban seçmişler. Tüm diyaloglar skiplenebiliyor, kendi questleri hariç hiç bir companion u gruba alma zorunluluğu yok. Taash'ı örneğin kendi quest chainini yaparken yanına alıp sonra bir daha kullanmayabilirsin. Companionları öldürme herhangi bir aşamada seçimlik olarak değil ama son actte doğru companion u doğru yere göndermezsen veya hikaye gereği ölebiliyorlar.

Kalça var, ama o sliderın çok bir etkisi yok - mastektomi vb olması da sen kullanmazsın olur biter diyebilirim. Adamlar seçenek olarak koymuş hani WoW da geyik döner hep ya işte bu mavi elbise yerine bir boss daha yapılırdı filan, o işler öyle işlemiyordur burada da, seçenek olmasında bir sakınca görmüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...