Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: The Veilguard

fenris

Öne çıkan mesajlar

@gamingvermin7014

7 saat önce (düzenlendi)

'You can't be mean/evil you have to be a good guy, the worst you can do is not finish quests.' is an insane negative for a ROLE PLAYING game. Now I have to ask if you can you kick out companions? if not, that's wild to me.

Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun incelemelerinde gösterilen cutscene'lerdeki dövüş hareketleri izlerken bir şey dikkatimi çekti. Klişeleşmiş "ana karakterin badass olduğunu göstermek için düşmanların ölmek için kılıcına doğru koşup kendilerini öldürdükleri" dövüş sahnelerinden kullanmışlar sürekli. 4-5 yaşındaki çocukların G.I. Joe'larını çarpıştırırken yarattıkları senaryolardan biraz daha iyi hikâye anlatımı beklemek hakkımız diye düşünüyorum. Ama they/them yazarak diversity kasıp ego şovu yapacağım derken en basit hikâye anlatım tekniklerinden habersiz üniversite terk veletlere binlerce euro ödedikleri için, oyunlar da bu klişeleşmiş dövüş sahnelerinden ibaret kalıyor...

Elden Ring ve Baldur's Gate 3'ü çok eleştirmiştim. Ama bu tip oyunlar yanında o ikisi harbiden övgüleri sonuna kadar haketmiş durumda.

Sosyal ağlarda paylaş

Bone, 29.10.2024 02:51 tarihinde dedi ki:

@gamingvermin7014

7 saat önce (düzenlendi)

'You can't be mean/evil you have to be a good guy, the worst you can do is not finish quests.' is an insane negative for a ROLE PLAYING game. Now I have to ask if you can you kick out companions? if not, that's wild to me.

Ya bu me2’de bile yoktu 15 yıl filan önce, jack’i uzay boşluğuna atmak istemiştim. Bunda tabii ki olmaz lol.

skillup videosundaki “hadi öpüşüp barışın” kısımları tam post-obama campus safe space’de yetişen nesil için yazılmış. trigger warning gerekirdi daha fazlasına.

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...