Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Çok ilginç ya ben 2 değişiklik kesin bekliyordum ceko kesin çıkar demiştim. Al mhy amrabat ortaya öne talisca irfan tosun paşa 2tane daha atar onlar zaten 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Fenerin olayı şu tamamen. Zayıf takımlara karşı djeko ve tadiç ve şımanski sırıtmıyor. Biraz iyi takım olunca hiç bir fark yaratmıyorlar. O yüzden ilk 6 sıradaki hiç bir takıma karşı galibiyet yok. Ben olacağını da düşünmüyorum bu arada. Fener taraftarının hala kendisini kandırdığını düşünüyorum. Bunun dünyada örneği de yok çünkü. beşiktaş gs fener şampiyon olduğu dönemlerde derbidir güçlüdür vs hep kazanırdı. Şuanda küçüklere karşı kazanıyor, zorlu rakiplere karşı etki de yok oyun da yok. O yüzden morinhoyu da beğenmiyorum. 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bence de kalsın, ilk aylar biraz sancılıydı ama yeni hoca yeni oyuncular yeni sistem onun sıkıntısını yaşadık, taraftarlar da fevri davranmıştı artık herkes takımı sahiplendi, yavaş yavaş taşlar yerine oturunca takım ne oynadığını bilen bir kimliğe büründü. kazasız belasız rangers maçlarını atlatalım da turu geçebilirsek asıl zorlu maçlar başlayacak, umarım başarabiliriz.

• Like 1
Mesaj tarihi:

diğer posta edit yapamadım,

RTÜK, Survivor programında yayınlanan 'şiddete yönelik tartışmalar ve görüntüler' nedeniyle TV8'e 17,8 milyon TL ceza kesti.

Mesaj tarihi:

bu işe gelene kadar eminim bin tane vergiyle ilgili ihlali vardır, kaderi fb asbaşkanı olunca değişmiş demek. yoksa bet reklamı atv-aspor-trt vs. bir sürü kanalda çıktı, hatta atv eski özetleri silmeye başlamış ama genel bir soruşturma yerine sadece iki ismin üstüne gidilmesi ilgiinç.

Mesaj tarihi:

şimanski feci baltalıyor takımı, sadece yedirdiği gol değil genel olarak kullandığı tüm topları eziyor, hiç bu kadar kötü görmemiştim.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

İçeride ennesiri var diye sürekli orta yapiyoruz. 40-50 tane orta olmuştur. Adamlar şiir gibi top oynadı. Bu taktik Türkiye'de olur ama Avrupa'da böyle oynanmaz ya. 

Fifa oynarken kamera ne taraftaysa o tarafta çok oynarım ben. Bizimkiler de sadece soldan oynuyor. İrfan oyuna girdi ayağına top değmedi. Kostic'in ciğer bitmiştir. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
FuCKiR, 02.03.2025 22:14 tarihinde dedi ki:

Fenerin olayı şu tamamen. Zayıf takımlara karşı djeko ve tadiç ve şımanski sırıtmıyor. Biraz iyi takım olunca hiç bir fark yaratmıyorlar. O yüzden ilk 6 sıradaki hiç bir takıma karşı galibiyet yok. Ben olacağını da düşünmüyorum bu arada. Fener taraftarının hala kendisini kandırdığını düşünüyorum. Bunun dünyada örneği de yok çünkü. beşiktaş gs fener şampiyon olduğu dönemlerde derbidir güçlüdür vs hep kazanırdı. Şuanda küçüklere karşı kazanıyor, zorlu rakiplere karşı etki de yok oyun da yok. O yüzden morinhoyu da beğenmiyorum. 

Gerçeklerin ortaya çıkma hızı. 

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...