Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

FuCKiR, 20.12.2024 22:21 tarihinde dedi ki:

hakemi yazalım

Fenerin golünden önce canere yapılan faul ve sarı.

Eyübün iptal golü temiz.

Devre arası nesrinin rakibe kafası var, hakem görse sarı, kırmızı da verse bir şey denilemez.

Osayiye yapılan, çalınabilecek penaltı var. Verilse kimse bir şey demez. 

Son zamanlarda artılar hep fenere , gs ye . İşte böyle olunca ben sezon sonundan kalan, 2 takımı da küstürmeyelimin devam ettiğini düşünüyorum. Malesef takımları bırakmıyorlar neyse o puanı alsın. 

Gerçekten mide bulandırıyor bu durum. 

bu arada evet, caner'e net faul var sonrasında top 40 metre gidiyor el değiştiriyor falan ama her türlü faul bence. (bjk maçında yediğimiz golde sametin yüzüne vurulması, gs'nin neredeyse her hafta yaptığı el/dirsek darbeleri örn. geçen hafta yunus, bunlara fauller verilmemiş olsa da evet faul)

eyüp'ün iptal edilen golünü görmedim, osayi'ye net dirsek var, tadic'in bir ortasına net el var, fenere verilmemiş 2 penaltı var ama bizim konuşmamız gereken daha büyük problemlerimiz var. bir penaltıyla bu maçı alsak bir sonraki maç yine takılırdık.

Sosyal ağlarda paylaş

Aynen fakat eminim hatta olacakları yazayım yine, bir kaç fb li arkadaşım da var. İnsanlar duruşunu kaybetti. Hala , zamanında cehennem olan o stat hepsi birden istifa diye inlemiyorsa bu kaypaklıktır. Fener taraftarının kaypaklığı. Gücün altında ezilmesi.

Talisca + X yıldızı alacaklar taraftar yine sus pus "gitme sana muhtacım". 

Bu sadece ağzı laf yapan, bir kararında bile duramayan, herkes tarafından ikna edilen, ikna edilmeye çok müsait dirayet olmayan Ali Koçu çoktan yollamaları lazımdı. Fenerlilerden daha çok eleştirdim diye bize de ikizi hasan koç musallat oldu en azından 1 senede bizi anadolu takımına çevirdi gitti. 

Ligden çekileceğim diye toplayıp, kupaya katılmama kararı alıp, tff ile konuşup yine geri vites yapan ( yaptı diye biliyorum ) dirayetsiz, dimdik duramayan adamla kim normal hayatında yol yürür, bir yola çıkar. Bu adam bugün a diyorsa, 1 hafta sonra b diyecek çok net.

Fener kendi potansiyelini bitiriyor. Oysa GS yi de geç Türkiyenin en potansiyelli takımı. Yazık. Şuanda dereağzı samandra her neresiyse basılmalı.

Sosyal ağlarda paylaş

BloodBane, 20.12.2024 22:58 tarihinde dedi ki:

GS yonetimi cok kaliteli yani? lol

Suna kaybeden desen anlarim ama kalite isin icine sokunca komik oldu. Sanki ligte kaliteli baskan/yonetim varmis gibi

kazanan tarafta olunca yalan makinesi, mıncıkcı dursunu bile gözler görmüyor 🙂

Sosyal ağlarda paylaş

BloodBane, 20.12.2024 14:58 tarihinde dedi ki:

GS yonetimi cok kaliteli yani? lol

Suna kaybeden desen anlarim ama kalite isin icine sokunca komik oldu. Sanki ligte kaliteli baskan/yonetim varmis gibi

Futbol takimi icin dedim onu yoksa yonetimler les, hep diyorum zaten dunyanin en irrasyonel insan toplulugu takim farketmeksizin. 

Gs kayirildigi zaman kazaniyor macini kalitesiyle fenerde o da yok. 

Acikcasi fenerin hakketigi top oynadigi bir durum da yok; tarafsiz gozle gs maclari ligin en heyecanli maclari. 

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...