Sotto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Arada sacma sapan da yazsan en azindan diger besiktaslilar gibi gs ye hata olunca hemen damlayan, fb ye olunca sus pus olanlardan degilsin. Iki takimin acik ara kollandigi zaten hep belliydi de kalitesiz olani ortaligi bulandiriyor iste baska birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Şu saatten sonra pozisyon falan tartismanin manası yok. Kupayı versinler bitirsinler ocakta kafamız dinlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 FuCKiR, 20.12.2024 22:21 tarihinde dedi ki: hakemi yazalım Fenerin golünden önce canere yapılan faul ve sarı. Eyübün iptal golü temiz. Devre arası nesrinin rakibe kafası var, hakem görse sarı, kırmızı da verse bir şey denilemez. Osayiye yapılan, çalınabilecek penaltı var. Verilse kimse bir şey demez. Son zamanlarda artılar hep fenere , gs ye . İşte böyle olunca ben sezon sonundan kalan, 2 takımı da küstürmeyelimin devam ettiğini düşünüyorum. Malesef takımları bırakmıyorlar neyse o puanı alsın. Gerçekten mide bulandırıyor bu durum. bu arada evet, caner'e net faul var sonrasında top 40 metre gidiyor el değiştiriyor falan ama her türlü faul bence. (bjk maçında yediğimiz golde sametin yüzüne vurulması, gs'nin neredeyse her hafta yaptığı el/dirsek darbeleri örn. geçen hafta yunus, bunlara fauller verilmemiş olsa da evet faul) eyüp'ün iptal edilen golünü görmedim, osayi'ye net dirsek var, tadic'in bir ortasına net el var, fenere verilmemiş 2 penaltı var ama bizim konuşmamız gereken daha büyük problemlerimiz var. bir penaltıyla bu maçı alsak bir sonraki maç yine takılırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Aynen fakat eminim hatta olacakları yazayım yine, bir kaç fb li arkadaşım da var. İnsanlar duruşunu kaybetti. Hala , zamanında cehennem olan o stat hepsi birden istifa diye inlemiyorsa bu kaypaklıktır. Fener taraftarının kaypaklığı. Gücün altında ezilmesi. Talisca + X yıldızı alacaklar taraftar yine sus pus "gitme sana muhtacım". Bu sadece ağzı laf yapan, bir kararında bile duramayan, herkes tarafından ikna edilen, ikna edilmeye çok müsait dirayet olmayan Ali Koçu çoktan yollamaları lazımdı. Fenerlilerden daha çok eleştirdim diye bize de ikizi hasan koç musallat oldu en azından 1 senede bizi anadolu takımına çevirdi gitti. Ligden çekileceğim diye toplayıp, kupaya katılmama kararı alıp, tff ile konuşup yine geri vites yapan ( yaptı diye biliyorum ) dirayetsiz, dimdik duramayan adamla kim normal hayatında yol yürür, bir yola çıkar. Bu adam bugün a diyorsa, 1 hafta sonra b diyecek çok net. Fener kendi potansiyelini bitiriyor. Oysa GS yi de geç Türkiyenin en potansiyelli takımı. Yazık. Şuanda dereağzı samandra her neresiyse basılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Sotto, 20.12.2024 21:24 tarihinde dedi ki: kalitesiz olani ortaligi bulandiriyor iste baska birsey degil. GS yonetimi cok kaliteli yani? lol Suna kaybeden desen anlarim ama kalite isin icine sokunca komik oldu. Sanki ligte kaliteli baskan/yonetim varmis gibi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 BloodBane, 20.12.2024 22:58 tarihinde dedi ki: GS yonetimi cok kaliteli yani? lol Suna kaybeden desen anlarim ama kalite isin icine sokunca komik oldu. Sanki ligte kaliteli baskan/yonetim varmis gibi kazanan tarafta olunca yalan makinesi, mıncıkcı dursunu bile gözler görmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Hakemle bile kazanamıyorsunuz, sonu hayır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Cthulhu, 20.12.2024 23:04 tarihinde dedi ki: Hakemle bile kazanamıyorsunuz, sonu hayır değil. ekşisözlüğe yazacaktın herhalde yanlış yere yazdın, maaşından kesmesinler oraya da yaz. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 (düzenlendi) BloodBane, 20.12.2024 14:58 tarihinde dedi ki: GS yonetimi cok kaliteli yani? lol Suna kaybeden desen anlarim ama kalite isin icine sokunca komik oldu. Sanki ligte kaliteli baskan/yonetim varmis gibi Futbol takimi icin dedim onu yoksa yonetimler les, hep diyorum zaten dunyanin en irrasyonel insan toplulugu takim farketmeksizin. Gs kayirildigi zaman kazaniyor macini kalitesiyle fenerde o da yok. Acikcasi fenerin hakketigi top oynadigi bir durum da yok; tarafsiz gozle gs maclari ligin en heyecanli maclari. Aralık 20, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Bakım nasıl oynayacak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Arabistan'dan kurtarıcı olsun diye oyuncu almak da ne bileyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 takımda o kadar genaral varken Talisca ne alaka ya, bi koşmayan adamı daha taşıyamaz bu takım. gerçi şampiyonluk zaten gitti, ne yaparlarsa yapsınlar aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Yav. Takım 4-1-5 falan oynarken, Fred tek basina hic bir şeye yetemezken neyin transferi bu. Gerçekten kulübü batırıp satın alacak herhalde bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 daha da dönmez geriye bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2024 adami kanser ettiniz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Bu sene de tek eğlence Fenerbahçe 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Morinyodan geçmiş artık, bize başarıya aç bir hoca lazım... Çılgın Çoçuk İSO Göreve!'!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 portekiz hekimlerine emanet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Erol Bilecik: “José Mourinho takımın başında. Bütün yönetim kurulu da görevinin başında. Ben buradan bütün Fenerbahçe taraftarlarına da 'bayraklarınızı hazırlayın' mesajını keyifle veriyorum.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 bayrak mı kaldı be dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Çürüdü hepsi dolaplarda küflendi aloooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar