S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 2 senedir konuşulan sarı kartın etkisiyle gs camiası tanışmış oldu. nşa'da böyle sonuçlar doğurabiliyor
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 (düzenlendi) Grup asamasi sari kart tablosunda lider olunca anormal durum yok diyen adam damlamis hemen. Yuzsuzlugun bu kadari lel. Neyse allahtan yabanci hakem olacak derbide de sacma sapan muhabbetlere magruz kalmayacagiz. Şubat 13, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Bu macta benim kabul etmedigim ne kadar eksik oldugunu bilmene ragmen gucun dogrultusunda oynamaman. Fatih Terim de boyleydi rakibe gore oynamak diye birsey yoktu fark yedigi mac da coktu. su maci gs istese adam gibi bir dizilisle maks 1 farkli geride bitirebilir cok rahat. Hata yapmaya bu kadar musait bes benzemez adamlarla fantastik uclu deneyip akil almaz islere girdi. Cuestasini filan gectim. Bu arada BAY a cok ciddi firca atilmasi lazim defansta bir kere adam kovalamadi. Bu kustahlik iste takimdaki. Senin as takimin olmayinca copsun, buna gore oynayacaksin. Ama yok. 1
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 anca golleri , penaltıyı falan gördüm twitter dan, bence hem penaltıyı hem 2. sarı dan kırmızıyı bizim ligde gs ye vermezlerdi kusura bakmayın. 1
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 (düzenlendi) Asiri ezberden konusmak bunlar iste. Bu sene Gs aleyhine calinan penalti 6. Hadi adana macini cikar, 4 olsun. (Adana olmasi ironik) besiktas aleyhine verilen? Bir. fener iki. gs nin penaltiyla puan kaybetti mac var mi? var. kasimpasa. kirmizi kart bir kere verilmis ligde, fenerin kirmizisi yok bu sene ligde (avrupa ligi 9 mac iki kirmizi) derbi macinda verilen uyduruk penalti vs. oyle bir kompleks oldu ki gs iki yildir, soylediginiz bircok seyin istatistiksel karsiligi yok mesela ama algi meselesi iste. Sene basindaki avrupa sari kart muhabbeti grup asamasi sonunda sessizlige birakmisti kendini. Yoksa mertensin kendini attigi penaltidan fenerin aldigi 2-3 penalti var bir cirpida aklima gelen ama olay baska. Şubat 13, 2025 Sotto tarafından düzenlendi 3
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Onumuzdeki gunlerde takim toparlamazsa cokmeye hazir bir havasi var, Okan toparlayabilecek mi bakalim klubeyi kaybedecekmks gibi duruyor. Beceriksiz yonetim de ustune eklenince. futbol momentum oyunu. Su an bizde degil momentum.
fresia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 2 senedir avrupada sıfır çekiyoruz bu sinir bozucu
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 geçen yıl ki prag maçının aynısı oldu ya. kaan kırmızı dışında da kötüydü zaten adam ruh gibi son 4-5 maçtır büyük riskti onu orta saha oynatmak kerem ile başlaması daha mantıklı olurdu. muslera ise olmuyor artık hocam ya, yani frikik olduğunda direk gol dedim ki çoğu kişinin içine doğmuş oyun olarak da çok rezildik . salai ve mertens dışında kimsenin koşası yoktu, mertens de yorulmuş abi çok belli adamı kupa maçında bile oyuna aldı bırak dinlensin adam biraz, 37 yaşında adam kaan dan çok koştu. lemina yı da bir şekil kadroya yazabilseydik keşke çok daha farklı olabilirdi. okan önceki takımlarında bu tarz düşüşlerde takımını toparlayamadı bakalım bizde ne olacak. ben fb maçı ile ağır bir düşüş bekliyorum. çok geç olsa da iyi transfeler yaptık ama umarım takıma çabuk uyum sağlarlar. Eğer buradan takımı toparlayamazsa seneye arda hayırlı olsun. avrupa yalan oldu zaten ama buradan şampiyonluğu vermese bari
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Sotto, 14.02.2025 02:14 tarihinde dedi ki: Asiri ezberden konusmak bunlar iste. Bu sene Gs aleyhine calinan penalti 6. Hadi adana macini cikar, 4 olsun. (Adana olmasi ironik) vermezlerrrrrrr. 1
Biyiksiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 ads operasyonu yaramış. gs ruh gibiydi ruh. 1. dakikadan belliydi 4'lük olacakları...
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 (düzenlendi) Darksun, 14.02.2025 03:30 tarihinde dedi ki: vermezlerrrrrrr. Simdi baktim 53.dk mis; 2 hakem var a gidilmesi lazim digeri devam demis haber sitesi yanlis yazmadiysa. Onemli olan genelde rakibin kontrolunde olup olmadigi, dunku cok barizdi. Şubat 14, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 bu aynı pozisyon değil zaten, bir de bu maçta serdar dursun son dk %100 golü ofsaytı bozup iptal ettirmişti sakşdjg maç kadrosuna da baktım 1 yılda ne kadar değişmiş kadromuz.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 birebir aynısı olması zor zaten de hareket aynı, görmeden uzaklaştırayım derken adama hareket ve temas. Topla da oynayamıyor. Bizim ligde 2 sine de canım görmedi çocuk der geçerler, dün penaltı verdiler işte. 2
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 (düzenlendi) Bu pozisyon ortada dedigim gibi karambol ve top kontrolu. Gs aleyhine tereyagindan kil cikarmaya bayilan trio bile consensus saglayamamis ilginc sekilde. arkasi donukken eline carpti mesela jakobsun penalti calindi. diger istatistikleri koyduk zaten. mertens ayagini takip penalti aldi, aynisini dzeko yapinca penaltiyi aldirmak oldu, semih de sene basinda bir benzerini yapmisti ama tabi sahadan cekilen filan olmadi. Hatta eyuplu adam bile ayagini takip almisti diye hatirliyorum. Mertensin genel olarak savunulacak pek yani yok orasi kesin, pozisyon ozelinde bahsediyorum. adam attigi twitte son dakikalarda verilmedi calinan sampiyonluk yazmis bunlar dedigimiz algi muhabetti. Siz bir tarafin hep kayirildigi digerlerinin hep haksizliga ugradigi gozuyle baktiginizdan sen bir besiktasli olarak da fb lehine pozisyon oldugunda ortada gozukmezken hemen hemen her gs topiginde cikiyorsun mesela. Cunku gs uzerine kurulu bir kompleks var su an; bunlar zaman icinde degisen seyler 2-3 seneye farkli olur. Şubat 14, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Sotto, 14.02.2025 01:24 tarihinde dedi ki: Grup asamasi sari kart tablosunda lider olunca anormal durum yok diyen adam damlamis hemen. Yuzsuzlugun bu kadari lel. Neyse allahtan yabanci hakem olacak derbide de sacma sapan muhabbetlere magruz kalmayacagiz. gs'li birinin herhangi birine yüzsüz demesi ironik olmuş lel. fb ligte de avrupada da kart görüyor anormal olmayan durum o. hocamız da teknik heyetimiz de futbolcularımız da sarı kart cezalısı oluyor(seçtiğimiz maçlarda değil). anormal olmayan şeyler bunlar. onun dışında herkesin farklı takımlarla oynadığı homojen olmayan bir ligte kart kıyası yapmak en baştan hatalı, ulusal lig gibi her takım birbiriyle ve benzer hakemlerle oynamıyor. he bir de emek hırsızı mertensi burada savunup kendini güldürme bari. tüm ligin hakem aldatmalarını toplasan bi mertens anca eder. 1
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 (düzenlendi) Gs de ligde kart goruyor - 55 sari kart gormus fb 51. Fb kac kirmizi gormus bu sene? Sifir. aleyhine kac penalti olmus? Iki. hadi cikar bakalim istatistigi. Laf ola beri gele. mertens kendini atiyor dogru ve gs liler bunu gorur gormez yaziyor. Sizinkilerin aldigi 2-3 penalti kafadan cikaririm hemen, bakalim ne tepki vermissiniz yoksa /vanish mi cekmissiniz. Konya macinda atilan tek mesaj yok sen kime ne anlatiyorsun yok efendim biz objektifiz aynen oylesiniz kanka dhfdjdd. Şubat 14, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 fb 54 gs 49 sarı kart, 1 tane kırmızı kart farkı var. işin boyutu verilmeyenlere gelince değişiyor. zaten gri pozisyonları falan da geçtim, hakemin yüzüne küfür eden oyuncunuza cezalı duruma düşer diye sarı kart bile gösteremiyorlar. ben fenerbahçe lehine hatalar yapılmıyor demiyorum ama sen 2 tane sayarsın ben 20 tane.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 (düzenlendi) Benim baktigim site yanlis o zaman; 55 diye yaziyor. https://www.espn.com/soccer/stats/_/league/TUR.1/view/discipline Gri pozisyonlarda sabaha kadar bir yere varamayiz. Atiyorum sivasta manaja kirmizi vermeyen hakem gs lehine de vermemistir suphe yok. Derbi var akla gelen davinson atilirdi demistik. Yunusun vardi bi tane. Forumda canli izlerken cogu gs li acik acik yaziyor bunlari o konuda tartismaya kapali iki taraf. Fb icin de cikar yani konya maci, bjk maci djiku filan. Antepte dograndi mesela gs 11 kisi bitirdiler. benim kastettigim su: sayisi eksiktir fazladir. Gs lehine hata olan asiri abartiliyor, aleyhine olursa pek konusulmuyor. Bunlar sosyal medya algisi sisirmesi. Dedim ya adam son dakikalarda yazmis internette 53.dk yaziyor hani basit ornek. Şubat 14, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 (düzenlendi) Mesela Sivasta 10 kisi kaldi gs. Gitti yine maci domine etti geriden geldi aldi. Hatta hatalar sivas lehineydi bir kac tane. ama tr liginde domine edebiliyorsun herseye rsgmen. Kucumsuyorsun alkmaar diye tarihinde turk kluplerine yenilmis mi bilmiyorum. Icerde berabere bile kalmamistir adamlar 11 kisiyken ezdi 10 kisiyken aci cektik tv basinda. Ha gerci iki ay once berabere kalabilmistik dun tamamen Okana yazar eksik meksik hikaye. bunu sivas yapamadigi icin gs 102 fb 99 aliyor, basit aciklama bu. Yok tr de kayiriliyor filan. Yok iste seni zorlayan bir takim. 2-0 one gecse de anadolu klubu fb gs karsisinda biliyorsun ki doner o mac. Yoksa buyukler 100 senedir kayiriliyor bazen azdir bazen fazladir. eger bir takim sistematik kayiriliyor olsaydi ikinci ucuncu olanlarin neutral ortamda yani avrupada cok basarili olmais gerekirdi. Diger takimlarin karneleri de ortada. Şubat 14, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 (düzenlendi) yav nasıl dominasyon bu; Alıntı sivas/gs Toplam Pas 381/390 isabetli pas %79/82 toplam şut 11/16 isabetli şut 5/8 direkten dönen şut 2/0 yani daha çok istatistik var, gs tabiki önde de bu mu dominasyon? bari bu maça dominasyon deme. he bir de ali şaşalın yediği golün aynısını fener attığında korcan gözaltına alınmıştı. şaşal dk 46'da oyundan alındı. edit: 10 kişi kalıp domine eden bir takım arıyorsan uzağa gitme geçen sene bi maç var öyle. Şubat 14, 2025 S-H tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 (düzenlendi) Maci izleyen herkes gs nin alacagini biliyordu gayet iyi oynamistik, istatistik olmayabilir hersey. Tek stoper davinson la ciddi tehlike yarattigini hatirlamiyorum sivasin. hatta soyle diyim gs nin en iyi oynadigi maclardan biriydi bu sene. ornekteki maksat 10 kisi sivas gibi deplasmanda bile kalsan o maca kayip gozuyle bakmiyorsun ki dedigim gibi hatalar sivas lehineydi. Alkmaar macinda ise 10 kisi dustugun an 4-5 e gidecegini zaten gorduk hepimiz. tr de boyle bir zorlama yok. O yuzden ligin anlami yok dogru bir soz ama competition acisindan. 60 senedir oynaniyor bu lig bu kadar kalitesiz takim olmamisti hic. Şubat 14, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Benim görüşümce hem GS hem FB lehine de aleyhine de bol bol hata yapılıyor, iki takımda da lehyte yapılan hata sayısı çok daha fazla, ama tipleri farklı. GS'de evet verilmeyen kart konusunda önde, FB'de beleş penaltılar ve rakibe çıkan ucuz kartlarda fayda sağlanıyor genelde. O yüzden tek boyutta bakınca baktığınız boyuta göre bir takım diğerinden fazla gözükebilir. Dominasyon işine bakarsak, bu ülkede düzgün futbol oynanmıyor, futbol açısından 15 sene geriden geliyor. Sahada horoz dövüşüyle puan kazanılıyor. GS'nin kadrosu hayvan gibi olunca taktik falan gerekmeden bam bam kazanıyor, çünkü ligde taktik yapan ve hatta yapabilecek adam yok. Koca Mourinho da mı yapamıyo derseniz, yapamıyo değil yapmıyo. Bence adam bariz şekilde TR ligini zerre sallamıyor. Yani adamın bırak rakip analizini ona göre taktiğini falan kendisini bugün kenara çekip "hacı bu hafta hangi rakiple oynuyosunuz" diye sorsan bilemeyeceğine %100 eminim. Bu yüzden Fener maçları ilk 30 dk kanser, sonra galibiyet. Adam rakibi zerre bilmeden standart düz taktikle maça çıkıyo, ilk 30 dk bi nasıl oynuyolar bakıp ona göre 2-3 ayar çekiyo, 30 dk kanser sonrası hop FB kazanıyo. İlk yarıdaki GS maçına da hazırlanmadığını söyledi zaten kendisi. İş Avrupa'ya gelince ama değişiyor, orada modern futbol var. Taktik olmadan diziliş olmadan da bir şekilde kalite farkıyla ve bireysel performansla ofans yapabilirsin. Hücumcuların iyiyse tecrübeyle, teknikle rakibi tartar boş alanını yakalar golü atar. Ama taktik olmadan, nasıl dizileceğini, kimin nereyi tutacağını, kimin hangi kademeye gireceğini, kontratağı nasıl karşılayacağını bilmeden taktiksiz defansla sahaya çıkarsan istersen geri dörtlün Maldini - Nesta - Puyol - Ramos olsun, yine modern futbolda düz bir takım bile 3 tane tıkar kalene. Bu yüzden GS adı sanı duyulmamış takımlardan 3er 4er yiyor, 3-0 öne geçip 3-3 maç bitiriyor vb. GS'de son bir senedir taktik diye bir şey yok, hiç yoktu demiyorum, geçen sene başında Okan bayağı bir şeyler deniyordu. Ama bir senedir kolaya alıştı, kadro var zaten diye öyle bir saldı ki en ufak bir şey yok. Yani şöyle diyeyim, dün devre arasında Abdülkerim'e falan "hacı siz ilk yarı üçlü defans mı oynadınız, dörtlü defans mı" diye sorsan cevap veremezdi, o derece yok.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Ne kadar dogru bilmiyorum taktik icin ispanyol bir yardimcisi vardi o gidince patladi diyenler vardi dogru olma olasiligi yuksek. mesela iki sene onceki fb maclarinda taktik olarak ezmisti jesusu. Gecen sene ismail ezmisti. Zaten tr de taktik dedigin maks 2-3 macta belli olur gerisi cikin oynayin maclari.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2025 Şu an bir şey goruyorsam taraftar basi kesilmis tavuk gibi şu an. Hiç kimse bir şey bilmiyor o çok net. Herkes kötü gidişi monte edecek daha orijinal bir karakter bulup ona sallama uğraşında. Takimin 2 senedir ligi domine edip Avrupa’da takılmasını da kadro derinliğine bağlıyorum başka bir şey değil. Ha kadro derinliği demişken yedekleri de ana oyunda tutmak gerek, burada yalan olduk. Şu an mourinho bunu mükemmel yapıyor bence.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2025 Takim iyi calismiyor ve fizik olarak dokuluyor, belini donduremeyen tonla adam var. yeni transferler eminim fisek gibi baslicak gor 2 ay sonra.
Öne çıkan mesajlar