Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 (düzenlendi) Abi dakka olmuş 85. Deplasmanda 2-1 öndesin. Hiç mi görmedin tabelada numarası kaldırılınca ters tarafa bakan, hakem uyarana kadar oralı olmayan, "Aaa ben mi? Hay allah tüh" diye zaman geçiren topçuyu? Aralık 14, 2024 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Lan geçen hafta Barış Alper ölmedi mi? yunus ağlıyordu basın toplantısında. Ayak mayak kırık var, diz bağları bilmem ne, topukda diken, 3 hafta yok diyorlardı. Türkiyenin tek milli oyuncusu, milli yas, düdük assın vs diyorlardı. Ee adam bugün ST çıkıyor trabzon karşısına. Lan siz nasıl istediğinizi alana kadar nasıl yalancı düzenbaz planlı bir kulüpsünüz. Sağlık ekibinden oyuncusuna nasıl bir toplu yalandır bu ya. Pes valla pes 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 (düzenlendi) Yersen iste Algıda bir numaralar Aralık 16, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 hehe nedense hiç şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 niye şaşırdınız anlamadım, yıllardır %1 etkisi bile olabilecek her konuda yalan iftira atıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Her takıma panter kesilen UğurCan konu GS olunca atlamaya bile eriniyor, Musleradan sonra kaleye alırlar diye beklediğinden sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 (düzenlendi) Hareketin ayak kirmaya yonelik kirmizi oldugunu ve gidip izleyip bilerek vermedigi gercegini degistirmiyor verdikleri tepkiler. Aralık 16, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Kirmizi olmadigini soylemiyo ki kimse. Sirf algi amacli yapilan abartilarin cok les oldugunu soyluyoruz. Daha once cok sefer oldu buna benzer pozisyonlar ama hic bu kadar abartilmadi. En basitindan Baris adamin ensesine dirsek atti bu sezon, o gaddarca degil miydi yani? Emre nin toplara direk tekme geldi, gs camiasi degil miydi iyi oldu diyen? Hatta 2 mac ustuste tekme yedi ayni adamdan kimse boyle ses etmedi. Oosterwolde 8 ay sakatlaninca Allahin adaleti diye twit atan GS degil miydi? Klubunuzun attigi yalanlarin, yaptigi duzenbazligin haddi hesabi yokken bari savunmaya calismayin. 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 (düzenlendi) Oosterwelde yerdeki adamin kafasina tekme atmisti evet, ceza almadi diye hatirliyorum. Ilahi adalet tweeti atani baglar, kimsenin sakatligina sevinecek halimiz yok da alakasiz durumlar. O pozisyonda gordugu kirmizi karti verse abartili tepki verilmezdi ben de cok sinir oldum acikcasi izlerken. Verdigin orneklerde monitore gidip bakip hala kart vermiyorsa sen de ver gerekli tepkiyi? Bazi pozisyonlar olur gereginden fazla abartilir bu dogru, Canerin sinkafli kufurlerine verilen ceza gibi, ne ilk kufredendi ne son. Baris Alperin ayaginin kirilmamis olmasi Manaj in kotu niyetini degistirmez, diger kotu niyetli futbolculara ve bunlari gormezden gelen hakemlere ayni muamele cekilmesinde bir sikinti yok; EPL de olsaydi 10 mac ceza alirdi belki o adam burada kac mac ceza aldi? Sonunda ne oldu yani. Siz de gidin kendi hakkinizi koruyun bu arada yapamiyorsunuz diye biz suclu olmuyoruz. Art niyet en sevmedigim sey yoksa futbolda sert faul elbette oluyor kac tane oyuncunun ayagi kirildi herhangi bir tepki verilmedi. Insanlari sinirlendiren faulden cok aptal yerine konmak oldu; gidip izleyip vermemek art niyeti faulden oteye gecti. Bazi seyleri niye bu kadar aciklamak gerekiyor bilmiyorum ama gerekiyor demek ki. Aralık 16, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 https://prnt.sc/ii2DcSJ2D4U6 yeni reklam fikri Dursun'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Sotto, 16.12.2024 21:07 tarihinde dedi ki: sen de ver gerekli tepkiyi? Icerde hungur hungur agliyo, belki ayagi kirildi, matem havasi var, belki aylarca olmiycak diye abartmak, yalan soylemek gerekli tepki yani? Bu laflardan sonra seninle daha fazla yazismaya gerek yok zaten. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 şu osterwolde'nin pozisyonu dediğin şey mi, bayrak direğiyle mızraklanmaya ve bütün takımın linç edilmeye çalışıldığı maç? EPL'de ne oluyor böyle maçlarda? yada dirseğiyle rakibinin ense köküne var gücüyle patlatanlar EPL'de kart bile görmeden sıyırabiliyor mu? bu yeterince gaddarca bir hareket değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Ayni noktada bulustugumuza sevindim, devam et sen fb topiginden ben buradan baska yazmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 S-H, 16.12.2024 14:16 tarihinde dedi ki: şu osterwolde'nin pozisyonu dediğin şey mi, bayrak direğiyle mızraklanmaya ve bütün takımın linç edilmeye çalışıldığı maç? EPL'de ne oluyor böyle maçlarda? yada dirseğiyle rakibinin ense köküne var gücüyle patlatanlar EPL'de kart bile görmeden sıyırabiliyor mu? bu yeterince gaddarca bir hareket değil mi? Onlarin cezasinin adli sekilde verilmesi gerektigi konusunda hemfikir oldugumuzu dusunuyorum. Futbolun cok otesinde. Ama suclunun cezasini kesecek ola futbolcular degil. Normal sivil hayatta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Yedigimiz gol bariz disaridan degil mi bu arada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Sotto, 16.12.2024 22:19 tarihinde dedi ki: Onlarin cezasinin adli sekilde verilmesi gerektigi konusunda hemfikir oldugumuzu dusunuyorum. Futbolun cok otesinde. Ama suclunun cezasini kesecek ola futbolcular degil. Normal sivil hayatta da. evet katılıyorum, 10 yıldır otobüsü kurşunlayanları adli olarak arıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Valla ben de dışardan diye gördüm ama şimdi VAR varkene kalkıp da dışardan diyesim gelmedi. Ekrana gelmeyen açı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Malesef Turkiye problemi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Simdi de yalan penalti verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Penaltı baya yalan gerçekten. Tam önündeydi adamın gördü zaten. Varın cagirmamasi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 bu ne biçim lig lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Gs maclari lige heyecan katiyor her turlu drama var. su aponun cizgiden havadan gelen topu cikarmasi efsane. yedigimiz gol bence net disarda penalti da tirt. Onun disinda efsane mac oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Gs nin yediği %99 dışarda ama hakemin oynatması doğru. Yan hakem akan oyunda karar verecek pozisyonda değildir zaten, emin olamadığını oynat diyor kurallar. Gs nin penaltı hediye. Faul yapana penaltı verdiler. Maçı hak eden net gs, ts de bence hiç üzülmesin iyiydi. Güzel maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Mertensin bacağa vuruyor adam nasıl faul yapan mertens oluyor ben anlamadım. Neyse böyle umutlandırıp yenmek daha zevkli. Lİ- DER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar