Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Sırf trio değil ama sanırım o hesabın yazdıkları, 

*Trio, Fırat Aydınus, Bünyamin Gezer ve Deniz Ateş Bitnel’in çoğunluk kararlarına göre hazırlanmıştır.

şu 6 nın çoğunluğuna göre yazıyor, kendi de yorum yapıyor daha hakemler yorumlamadan ama 3-3 de ne yapıyordu onu hatırlamıyorum.

kaynak olarak alınabilecek daha iyi bir şey var mı bilmiyorum. 😛

Sosyal ağlarda paylaş

hakemlik yapmakla , hakem yorumculuğu yapmak bambaşka şeyler.

birinde sadece kuralları bilmen yetiyor, min 2-3 farklı açıdan pozisyonu görüyorsun. adamlar kuralları senden benden iyi biliyordur heralde , işleri o sonuçta. collina'ya her hafta maçları yorumlatabilsek keşke.

diğerinde saha içinde anlık olarak bunu yakalaman lazım. baskısını vs geçiyorum. 

ayrıca o pozisyon için sadece trio değil. bünyaminde aynı fikirde. bir tek fırat 2. sarı demiş sanırım oda acun'un kanalında onu kabul etmezsiniz şimdi :d

• Like 2
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun, 11.12.2024 01:45 tarihinde dedi ki:

Sırf trio değil ama sanırım o hesabın yazdıkları, 

*Trio, Fırat Aydınus, Bünyamin Gezer ve Deniz Ateş Bitnel’in çoğunluk kararlarına göre hazırlanmıştır.

şu 6 nın çoğunluğuna göre yazıyor, kendi de yorum yapıyor daha hakemler yorumlamadan ama 3-3 de ne yapıyordu onu hatırlamıyorum.

kaynak olarak alınabilecek daha iyi bir şey var mı bilmiyorum. 😛

3-3 olursa hakemin verdiği kararı doğru sayıyor. kendi içinde mantıklı bir yorumlama.

Sosyal ağlarda paylaş

ulan bukadar dar bir kadroyla idare ediyor GS, bizim kekoların s.ki dasaaasına denkken önüne gelene yeniliyoruz.

hey yarabbim kara büyü mü var acep kadronun üzerinde asdfas

abdülkerim öldü bu sezon yok diyolardı herif oynuyor çatır çatır  :S

edit: ahanda 1-2 oldu yunus attı vaybe

Shadow tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi: "bu takım tam kadroyken de öne geçtiği kaç maç beraberliği zor kurtardı. ve bu sorunu sezon başından beri bir takımda çözemiyor olmak inanılmaz. bu teknik heyet yeteneksizliği bunun başka bir açıklaması yok."

hakkaten temel sıkıntı 60dk'dan sonra yapılması gereken değişkliklerin ertelenmesi ya da yanlış yapılması gibi şeyler

Sosyal ağlarda paylaş

Yedeklerle aslar arasinda ucurum var hadi olur da su Bats in gamsizligi sinir ediyor beni. Demirbay da oyle her ne kadar asisti guzel de olsa. Jelert de yedek cocuk elinden geleni yapti ki cikarmasi buyuk hataydi butun ataklar ordan geldi son 10dk. Umarim gormustur Okan. Zart zury oyuncu degistirmek zorunda degilsin Efe Akman ziyech girmese de olur su macta 85 te. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...