FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Tot 11 kişi olsa Okan maçı verecek, hala yıllarca bu kadar maç analizlerini güzel yapıp 11 kişi çıkaran adamın, değişikliklerde 1 adım ileri gidememesini anlayamıyorum. Ya geç ya yanlış ya da ikisi bir arada. Onun haricinde tot her ne kadar çok eksik olsada omurga kayıp olsa da Müthiş bir galibiyet. Ezdi. 6-2 7-2 olmalıydı skor. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Bu arada bizim maçta 3 kere atılması gerekse de davinson müthiş adam, tartışmasız stoper böyle olur. Harika ötesi. Sakatlansın gs nin puan kayıpları da başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Aceace, 7.11.2024 15:02 tarihinde dedi ki: EPL'nin big 6 takımlarından Tottenham'a 30 şut çekersin. Tottenham 5 şutta kalır. Twitter'a girersin "Bokan koktu" yazarlar, yapılar mapılar... Hadi abicim hadi. Haha ben de bunu anlamiyorum. Takim senelerdir galibiyet rekorlari kirmis Okan ilk seferinde GS hall of fame listesine girmis, bu sene de ligde ve uefa kupasinda tepedeyiz. Bizim uzmanlar Okan’a Facebook sayfasinda “bak simdi Okancim once 4-4-2 oynatip sonra 4-1-3-2’ye doneceksin, 60’tan sonra da Tsigalko’yu alacaksin. Bunu yapmadigin icin malsin” diye akil veriyor. Bunlarla Kerem’i bullyleyenler ayni kategoride. Keske baska takimin taraftari olsalar, bi bizde bi Trabzon’da boyle taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 53 faul 18 sarı 37 faul 14 sarı 45 faul 6 sarı Takımları yazmıcam. Tahminde bulunun Spoiler https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/statistics/clubs/disciplinary/?sortBy=yellow_cards&order=desc Hadi ipucu: İlk takımın 2 de kırmızısı var. 1'i kulübeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 bizim kadro tr ligi için haksız rekabet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Yapımız da var mis gibi. Sırtımız yere gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Spoiler Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde sağ diz ön çapraz bağında kopuk ve menisküs hasarı tespit edilmiştir. Osimhen yerine olması gerektiği gibi Icardi'yi çıkarsa güzel olacaktı da neyse artık hayır vardır inş. Bats neler yapacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Her işteki hayır: Icardi reisin ön çapraz bağ kopmuş, menisküs yırtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Ona Okan açıklama yaptı ama dün, Osimhen antremansız, kendi yorgunluktan çıkmak istedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Smail Yakobs sol wb'ye, yunus icardinin yerine, kaldığımız yerden... Yine de İcardi-Osimhen aynı anda sahada olunca çok acayip bişi oluyodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Europa League'den sonra Turk hakemkleri izlenmiyor abi. Ota boka duduk. Samsun'un pozisyonu gayet penaltiydi veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Bir defansımız monako ruleti yapıp, pirlo pası açıyor. Öteki defansımız müthiş bir vole vurup direkte patlıyor. Top önünde kalan ilk defans "benim neyim eksik" diyip rövaşataya kalkıyor. Bu nasıl bir özgüvendir allaşkına.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Eski gsli kaleci okan hiç bunlarla uğraşmayıp tamamlııyor pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 (düzenlendi) Maçı izleyemiyorum ama şu pozisyonun çağların pozisyonundan farkı nedir anlayamadım. https://x.com/perhapsinyo/status/1855603164105331015?t=I02ZdMqeroX14-vSHNfjzQ&s=19 Kasım 10, 2024 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Ben çağların pozisyonunu bilmem ama bu net penaltı. Ha bunun gibi her maç 20 tane pozisyon gözden kaçar o ayrı kasten yapılan bir durum yok. Dünyanın neresinde hangi ligte olursa olsun böyle pozisyonlar gözden kaçıyor maalesef. Sadece tek takıma karşı bunların olduğunu düşünmek problem bence :d Yani son 5 sene içerisinde her hangi bir ligten her hangi bir maç açalım çin ligi fln dahil verilmemiş en az 5 faul vardır hakem hatası ile ama o ülkede de bu kadar ağlayan var mıdır bilmiyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Maçı açtım 3 oldu sdsffs Şu batsın darbeye faul çıksa kim itiraz eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 faul zaten, maçın başındanberi komedi izliyoruz. 1 penaltı, 3. gol faul. 3-1 olunca vara çağır penaltı sdf Çoktan geçtik bu cinlikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Ilkine penalti dedik de su hayatimda gordugum en sacma penalti olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Somon2, 10.11.2024 17:54 tarihinde dedi ki: Ben çağların pozisyonunu bilmem ama bu net penaltı. Ha bunun gibi her maç 20 tane pozisyon gözden kaçar o ayrı kasten yapılan bir durum yok. Dünyanın neresinde hangi ligte olursa olsun böyle pozisyonlar gözden kaçıyor maalesef. Sadece tek takıma karşı bunların olduğunu düşünmek problem bence :d Yani son 5 sene içerisinde her hangi bir ligten her hangi bir maç açalım çin ligi fln dahil verilmemiş en az 5 faul vardır hakem hatası ile ama o ülkede de bu kadar ağlayan var mıdır bilmiyorum lol. Ya pardon da çağların pozisyon da çok inceydi hakem kaçırdı, var geldi izletti. Buradaki bu kadar bariz pozisyona nasıl vardan müdahale gelmiyor ki çok daha net bir darbe var dediğim pozisyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 iki eliyle itiyor, adam topu bile kontrol edemedi, nesi hayatnda gördüğün en saçma penaltı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Var zaten dediğim gibi net penaltı bunun tartışılacak bir durumu yok. Sadece bunun her maçta her ligte olduğunu söylüyorum eğer mükemmel bir maç yönetimi isteniyorsa da çözüm basit hakemsiz tamamen camera / ai kontrollü sistemler kullanılır olur biter. E dünyanın bildiğim kadarı ile hiç bir yerinde böyle bir şey yapılmıyorsa bir noktada hakem hataları olsun isteniyor ki zevk alınsın sanırım. Nasıl maradona eliyle attıda adamların kul hakkına girdi girmesemiydi girdide iyi oldu işte ekran başında millet eğlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Ayrıca şu yukarıdaki pozisyonu zamanında yarı profesyonel futbol oynamış herkes bilir. Ceza sahası içerisinde topa hamle geleceği zaman tık top uzaklaştırılıp ayağa ayak uzatılır ki penaltı kazanılsın. Bunun en büyük maestrolarından bir tanesi fenerbahçeli alex'ti adam c eza sahası dışına geldiğinde bilerek son saniye taça vurup ayağını adamın tabanına soktuğu 50 pozisyon vardır. Burada da defansın topa gelişini gördüğü için topa tık dokunup ayağına temas alıyor net penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Ceza sahası içine* ne zaman editim gelecek benim alow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Var diye bir sistem geldi alooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Var diye bir sistem yok var sahte mahkeme gibi bir şey, basketbolda voleybolda bir challenge hakkı var haklı/haksız ben vara gidecem diyebiliyorsun futbolda var mı bu? yok. e ozaman var dediğimiz hakemin ulan osimhen ne güzel gol attı bir daha izleyem ben diyip tvye gitme şeysi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar