Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Tot 11 kişi olsa Okan maçı verecek, hala yıllarca bu kadar maç analizlerini güzel yapıp 11 kişi çıkaran adamın, değişikliklerde 1 adım ileri gidememesini anlayamıyorum. Ya geç ya yanlış ya da ikisi bir arada.

Onun haricinde tot her ne kadar çok eksik olsada omurga kayıp olsa da Müthiş bir galibiyet. Ezdi. 6-2 7-2 olmalıydı skor. 

tebrikler

Sosyal ağlarda paylaş

Aceace, 7.11.2024 15:02 tarihinde dedi ki:

EPL'nin big 6 takımlarından Tottenham'a 30 şut çekersin. Tottenham 5 şutta kalır. Twitter'a girersin "Bokan koktu" yazarlar, yapılar mapılar...

Hadi abicim hadi.

Haha ben de bunu anlamiyorum. Takim senelerdir galibiyet rekorlari kirmis Okan ilk seferinde GS hall of fame listesine girmis, bu sene de ligde ve uefa kupasinda tepedeyiz. Bizim uzmanlar Okan’a Facebook sayfasinda “bak simdi Okancim once 4-4-2 oynatip sonra 4-1-3-2’ye doneceksin, 60’tan sonra da Tsigalko’yu alacaksin. Bunu yapmadigin icin malsin” diye akil veriyor. Bunlarla Kerem’i bullyleyenler ayni kategoride. Keske baska takimin taraftari olsalar, bi bizde bi Trabzon’da boyle taraftar.

Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde sağ diz ön çapraz bağında kopuk ve menisküs hasarı tespit edilmiştir.

Osimhen yerine olması gerektiği gibi Icardi'yi çıkarsa güzel olacaktı da neyse artık hayır vardır inş. Bats neler yapacak bakalım. 

Sosyal ağlarda paylaş

Ben çağların pozisyonunu bilmem ama bu net penaltı. Ha bunun gibi her maç 20 tane pozisyon gözden kaçar o ayrı kasten yapılan bir durum yok. Dünyanın neresinde hangi ligte olursa olsun böyle pozisyonlar gözden kaçıyor maalesef. Sadece tek takıma karşı bunların olduğunu düşünmek problem bence :d Yani son 5 sene içerisinde her hangi bir ligten her hangi bir maç açalım çin ligi fln dahil verilmemiş en az 5 faul vardır hakem hatası ile ama o ülkede de bu kadar ağlayan var mıdır bilmiyorum lol.

Sosyal ağlarda paylaş

Somon2, 10.11.2024 17:54 tarihinde dedi ki:

Ben çağların pozisyonunu bilmem ama bu net penaltı. Ha bunun gibi her maç 20 tane pozisyon gözden kaçar o ayrı kasten yapılan bir durum yok. Dünyanın neresinde hangi ligte olursa olsun böyle pozisyonlar gözden kaçıyor maalesef. Sadece tek takıma karşı bunların olduğunu düşünmek problem bence :d Yani son 5 sene içerisinde her hangi bir ligten her hangi bir maç açalım çin ligi fln dahil verilmemiş en az 5 faul vardır hakem hatası ile ama o ülkede de bu kadar ağlayan var mıdır bilmiyorum lol.

Ya pardon da çağların pozisyon da çok inceydi hakem kaçırdı, var geldi izletti. Buradaki bu kadar bariz pozisyona nasıl vardan müdahale gelmiyor ki çok daha net bir darbe var dediğim pozisyondan. 

Sosyal ağlarda paylaş

Var zaten dediğim gibi net penaltı bunun tartışılacak bir durumu yok. Sadece bunun her maçta her ligte olduğunu söylüyorum eğer mükemmel bir maç yönetimi isteniyorsa da çözüm basit hakemsiz tamamen camera / ai kontrollü sistemler kullanılır olur biter. E dünyanın bildiğim kadarı ile hiç bir yerinde böyle bir şey yapılmıyorsa bir noktada hakem hataları olsun isteniyor ki zevk alınsın sanırım. Nasıl maradona eliyle attıda adamların kul hakkına girdi girmesemiydi girdide iyi oldu işte ekran başında millet eğlendi.

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şu yukarıdaki pozisyonu zamanında yarı profesyonel futbol oynamış herkes bilir. Ceza sahası içerisinde topa hamle geleceği zaman tık top uzaklaştırılıp ayağa ayak uzatılır ki penaltı kazanılsın. Bunun en büyük maestrolarından bir tanesi fenerbahçeli alex'ti adam c eza sahası dışına geldiğinde bilerek son saniye taça vurup ayağını adamın tabanına soktuğu 50 pozisyon vardır. Burada da defansın topa gelişini gördüğü için topa tık dokunup ayağına temas alıyor net penaltı.

Sosyal ağlarda paylaş

Var diye bir sistem yok var sahte mahkeme gibi bir şey, basketbolda voleybolda bir challenge hakkı var haklı/haksız ben vara gidecem diyebiliyorsun futbolda var mı bu? yok. e ozaman var dediğimiz hakemin ulan osimhen ne güzel gol attı bir daha izleyem ben diyip tvye gitme şeysi o kadar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...