Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deadlock


Harvey

Öne çıkan mesajlar

Valve'ın yeni hero shooter/moba'sı. Overwatch gibi değil de daha çok Smite gibi. Laneler, shoptan item alma, creep farm falan var. Baya hoş duruyor oyun ama Valve'ın son iki oyunu (Artifact ve Dota Underlords) patladığı için bu ne kadar iyidir ve ne kadar arkasında durur bilemiyorum. Leakler baya early aşamalardan duruyor. Early aşamalara göre baya bi hero ve map var oyunda. 
Son videodaki arkadaş daha derli toplu ve detaylı anlatmış leakleri.

 

Harvey tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

Var mı oynayan, davetler gelmeye başladı.

Biraz botlarla 2 el de multi attım, zevk aldım ama oyun iyi mi anlayamadım daha, ritmini falan çözemedim.

Oyun bence kolay değil, 21 farklı hero'yla açmışlar betayı, onların özellikleri upgrade'ler falan derken zaten öğrenmek gerek üzerine çok tuşlu oyun, 4 ability var(bazılar pasif) ayrıca birkaç item tarzı şey alabiliyorsun yine cooldown'lu basınca çalışan. Zıplama var, dash var, eğilme var, zıplamalı dash var, melee var ki fps'lere kıyasla çok kullanılıyor. Parry tuşu bile var. Yani oyunu yön tuşları dahil 12-13 tuşla oynuyoruz. Kesinlikle kolay yapmaya uğraşmamışlar oyunu, competitive düşünerek yapılmış gibi geldi.

4 lane'li third person moba. 3 farklı kule-boss var, en sonda da base-boss, onu öldürünce bitiyor. Ölünce base'den doğuyorsun, oyun başında respawn süresi 10 sn ama oyun sonunda 60 saniyeyi geçiyor. Dolayısıyla ölmeyi cezalandırıyor, vurkaçlı oynamak gerek, Moba temposunu taşımaya çalışmışlar denebilir.

eldar tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyuna epey sardım, her çıkan oyunu oynayan biri değilim ama competitive oyun geçmişim var, tam o açlığı giderecek bir oyun olmuş.  Hiç de beta gibi değil, epey dengeli ve akıyor oyun.

Fakat öğrenme kısmı bitip skill tavanıma çarparsam kafama vura vura baydırabilirler, çünkü yaş ilerledikçe bazı şeylere yetemiyor insan, bu oyun da talepkar bir oyun açıkçası. 

Moba oynamamışlara hitap edecek mi, yeni nesile hitap edecek mi merakla bekliyorum. Tahminim önümüzdeki sene para ödüllü bir turnuvayla açılışı yapar Valve.

Sadece davetle oynanabilmesi başarılı bir reklam kampanyası olmuş, yaynı yasağı kalkalı 1 hafta olmadan anlık 90 bin oyuncuyu gördü. Oyuncu havuzu multi oyunlar için en kilit şeylerden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...