Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 windows içine entegre copilot ile ilgili bazı gelişmeler: recall biraz tedirgin edici gerçekten çünkü telemetri filan deyip birşeyler yollayabilme ihtimalleri yok değil, bağımsız birileri deneyip kurcalar umarım pc ne yolluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 her birkac saniyede bir ekranin resmini cekip microsofta gonderecek olan mi bu? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 çeksin ya bütün fetişlerimi bilsinler istiyorum. yalnızlıklıktan bıktım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 (düzenlendi) @Norakevet o, yerel makinede kalacak demişler de fişten çekmeden emin olmak imkansız. gerçi yerel makinede nerede depolayacak o kadar resmi o da başka mesele. biraz denesinler bakalım, ms'e gönderiyorsa kesin birileri tespit eder. yani şu minecraft'a yardım etme sahnesi filan büyük olay ama yerelde kalması lazım. paint'le entegre stable diffusion filan enteresan. Mayıs 22, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar