Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed Shadows

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam, 22.03.2025 22:33 tarihinde dedi ki:

crack, korsan vs çıktı mı nerde vs konuşmuyoruz.

altıüstü kötü yola düştü mü oyun dedim be Sam amca, külyutmaz hoca gibisin valla asfsdds

Mesaj tarihi:

Şu assassinate edince tek atma özelliği oyunu bambaşka bir hale getirdi. Keyif almaya başladım tekrar. Bana kuru kafa olan, vurunca direk tek yediğim npclerle dolu kaleyi temizledim 3 boss ile beraber. Stealth oynamak aşırı keyifli hale geldi böyle. Oyun kolaylaşır deniyor da tam tersi daha çok stealth oynamaya itiyor seni. Bir de save sistemini çok iyi yapmışlar. Son stealth olduğun andan başlıyorsun ölsen bile. En başa dönmüyorsun. 

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

"We just want to say thank you. The sheer amount of love and positivity we've received has been incredibly heartwarming," Ubisoft said. "Seeing your excitement, your thoughtful reactions, and your joy has meant the world to us. After years of hard work, there's nothing more rewarding than watching the community connect with what we've created."

The Assassin's Creed Shadows development team

Mesaj tarihi:

6 saat oynadım daha. AC serisini çok seven biri olarak beğendim gibi oyunu ama garip değişik design choice lar var oyunda. Mesela Naoe meditasyon/Flashback sahneler. Sanki başta oyunun hikaye Naoe ile başlayıp, onun eğitimi üstünden tutorial yapıp sonra Nobunaga saldırısını göstericeklerken, sonra da hikayenin sırasını değiştirip, flashback olarak koymuşlar gibi. Böyle şimdi ki halinde gereksiz tutorial yaptırıyor oyun, bildiğin şeyleri. Hikayenin sırasını değiştirince pacing i bozmuşlar. Yasukeyi daha çok görmedim ama Naoe hoşuma gitti karakter olarak. Basim ve Eivordan iyi bence. Hikaye olarak da düz intikam hikayesi gibi gidiyor da çok quest yapmadım daha viewpoint filan açmaktan. Modern day hikayeye de yine reset attılar galba, pek bir şey yok gibi duruyor oyunda o yönden.

Open World olarak da gördüğüm en lineer open world olabilir. Daha ilk bölgedeyim tabii sonrasını bilmiyorum da, başta hiç yollardan çıkmana izin vermiyor oyun. Gidecek bir yer yok, ağaçlarla engellemişler oyuncuyu. Hatta o kadar ceylan, geyik, maymun filan hayvan koymuşlar ve hepsi devamlı yollarda, köylerde takılıyor çünkü gidecek başka yerleri yok sdf. Yol kenarında boşluklar da random event yerleri hazır. Odyssey/Valhalla ve hatta Ghost of Tsuhimadan sonra olmamış design olarak bence open world. Hatta genel olarak oyun dünyasıyla interaktivite yok gibi bir şey. Hayvan avlama yok, hiç mini game yok, köy kuruyorsun ama yapacak bir şey yok orda. Red Dead 2 gibi her npc ile konuşabileyim demiyorum ama böyle de sıkıcı, boş olmuş biraz dünya. Bide bu kadar karanlık yapıp eski oyunlarda olan meşale açmayı kaldırmaları da aptalca.

Stealth ve combat iyiler. Fakat bu boss/elite/ commander elemanların durup durup asker summonlaması çok kötü. Bütün çevresini temizlesen de yoktan asker çıkarıyorlar, steath ile uğraşmak boşa gidiyor. Bide çok az animasyon koymuşlar, devamlı aynı 2 finisherı yapıyor Naoe.

Sonuçta şu oyunu Ghost of Tsuhimadan önce çıkarsalar çok daha etkileyici gelebilirdi ama geç kalmışlar iştei ya da yetiştiremediler mi acaba bu kadar delaya rağmen her özelliği. Eski oyunlar olup da bunda olmayan bir sürü şey var. Bu kadar şikayet ettim de yine daha oynayacam tabii sdf.

Birde müzikler çok hoşuma gitti. Soundtrack baya iyi olmuş bence.

• Yeni Oluştur...