Harvey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 oyun çık bu saatte 450k kişi oyunda şuan steamde
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 olm şu edit süresini bu kadar kısa tutmayın ya
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 achievementlardan 2 battlepass alacak kadar para geliyor helal
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 oynadım bi kaç el. Marvel overwatch olarak iyi de, tek başına çekilmiyo ya. Düzgün takım gelince iyi de yoksa heal atayım diye milletin peşinden koşmak baydı.
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 progamer, 6.12.2024 22:48 tarihinde dedi ki: oynadım bi kaç el. Marvel overwatch olarak iyi de, tek başına çekilmiyo ya. Düzgün takım gelince iyi de yoksa heal atayım diye milletin peşinden koşmak baydı. quick play öyle maalesef ama bu türün kaderi o overwatchta da öyleydi. ranked girmeye başlayınca toparlar ufak ufak. şuan herkes yeni ve çoğu hero deniyor quickplayde normal olarak.
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 direkt support daldım her zamanki gibi. aşırı hızlı ve klastırfak ekran. bu kadar hızlı oyunlar için yaşlı hissediyorum artık. yine de listenin tepesinde bitiriyorum heal ve assist olarak. bir iki saat oynadım ama haritalar dar geldi baya. grafik ve art style on numara olmuş. emek ve sevgi var belli. tutar bence. espor olarak da görmek keyifli olur. ben casual girer takılırım.
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 sylvanas, 8.12.2024 02:43 tarihinde dedi ki: direkt support daldım her zamanki gibi. aşırı hızlı ve klastırfak ekran. bu kadar hızlı oyunlar için yaşlı hissediyorum artık. yine de listenin tepesinde bitiriyorum heal ve assist olarak. bir iki saat oynadım ama haritalar dar geldi baya. grafik ve art style on numara olmuş. emek ve sevgi var belli. tutar bence. espor olarak da görmek keyifli olur. ben casual girer takılırım. hangi hero ne yapıyor hangi skilli atıyor onu öğrenince rahatlar. yeni biri için “klastırfak” görünmesi normal.
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 evet. çok fazla da konuşuyorlar ya herolar. bi süre sonra kim ulti atıyor kim kill almış kim ne skill kullanıyor refleks gibi anlaşılır o seslerden görüntülerden. overwatch'ta bazı voicelineları duyunca otomatik olarak duvarların arkasına falan geçiyordum. güzel yapmışlar ama mis gibi çalışıyo, ne lag var ne fps düşüşü. şimdi bi daha girip atim ayağımız alışsın.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 Steam'deki hesabı Epic'te bağlayamıyor muyuz ya?
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2025 resimde HERBIE'nin dahil edilmesi güzel olmuş.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2025 Sam, 21.08.2024 17:14 tarihinde dedi ki: betada eğlendim ama çok sardı dersem de çok doğru olmaz, adını koyamadığım bir animasyon kaynaklı mı yoksa karakter outline veya model/kaplama ile ilgili böyle hafif bir choppiness mı desem garip bir his var. deal-breaker değil ama nedense hedef almada çok rahat hissedemedim, özellikle böyle o starlord'un ultimate hareketi esnasında böyle parça parça çizgiroman statik resimleri gibi animasyonu demek istediğim şeyin temsilcisi gibi. bilerek mi yapmışlar emin değilim ama akıcı hissetirmedi pek o olay. ama sevdiğim charlarla oynayabilmek güzel yani gene çıkınca denerim illa ki. bu meseleyi düzeltmişler, oyunun kendisinde yok çok şükür. sadece menü animasyonlarında filan var olması gerektiği gibi. oyun güzel yalnız rol dağıtımı zorunlu olmadığı için 5 tane dps seçen dangalak takımına düşünce kötü durum.
eldar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2025 Ben bu oyunu 1 kez oynadım hiçbir şey bilmeden. Fazla düz, taktik asgari seviyede ve sıkıcı geldi. Groot almıştım, ezdik de 17-1 bitirdim, daha skillerini bile çözemeden. Hadi yenildiğim için bayık geldi de değil. Bana biraz amatör eğlendirir gibi geldi açıkçası, bir derinlik var mı, şans vermeli miyim daha.
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2025 derinliği sen oluşturacaksın hocam. aç bi skilleri oku comboları öğren youtubedan. ek olarak oyunun başında taktik falan ne bekliyorsun ki? competitive e başlayınca dönüyor ciddi oyunlar. 1
Öne çıkan mesajlar