stimpak Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 Selam, SSD'yi arkadaşın laptop için almıştık, uyumsuz çıkınca iade edelim dedik kutu açılmış diye almadı D&R. Sıfır fiyatı 3250 civarı şu an. Daha alalı 1 ay anca oldu, kutusunda duruyor. Garantisi falan da devam ediyor, 2500'e bırakacak. Ürünü de ben önermiştim, ne bileyim notebook'un ssd desteğinin M.2 NVME 2280 destekliyor demesine rağmen bu aleti desteklemediğini. Biraz da bu sebeple borçlu hissediyorum, alan olursa kargosunu falan da ben karşılıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 almama sebebi çok saçma değil mi? amazon trendyol hepsiburada defalarda ürün kullanıp iade etmişimdir sorunsuz bir şekilde. üzerine düşün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 sorgusuz sualsiz 7 gun icinde iade hakki fln vardi noldu ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Yok sorgusuz sualsiz olmuyor o is bilgisayar malzemeleri kutu, ambalaj olaylarinda ozellikle zarar verdiysen problem cikartabiliyor o yuzden Amazon her zaman efso. Adamlar her halukar aliyor surekli alis veris yapiyorsaniz. Ben 3 hafta monitor kullandim stickerlarini falan her bokunu sokup geri verdim sdf. Ama bi kere hb (satici da kendisi btw) den telefon almistim sorunlu seri noya sahipti telefonu boot etmeden geri yolladim ilk paket icin bik bik ettiler (hic zarar vermedim) sonra bi yol bulamayinca sim kart takmissiniz dediler. 2 hafta ugrastirdilar sonra bolge muduru falan aradi oyle iptal ettiler vs. Kissadan hisse mesafeli satis sozlesmesinde var oyle bir olay ambalaj vs olaylari icin. Ha ugrassaydiniz her turlu geri verirdiniz ama gecmis gitmis. Fiyati biraz daha kisabilir amazonda hemen hemen ayni fiyat risk almaya degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 D&R'dan almış, inceledikten sonra kutunun üstündeki yuvarlak bant yırtıldığı için geri alamıyoruz diye saçmalamışlar. Arkadaş da uğraşmak istemedi, yaza pc toplamayı düşünüyordu. Ondan da vaz geçince satmaya karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 stimpak, 25.03.2024 15:08 tarihinde dedi ki: Selam, SSD'yi arkadaşın laptop için almıştık, uyumsuz çıkınca iade edelim dedik kutu açılmış diye almadı D&R. Sıfır fiyatı 3250 civarı şu an. Daha alalı 1 ay anca oldu, kutusunda duruyor. Garantisi falan da devam ediyor, 2500'e bırakacak. Ürünü de ben önermiştim, ne bileyim notebook'un ssd desteğinin M.2 NVME 2280 destekliyor demesine rağmen bu aleti desteklemediğini. Biraz da bu sebeple borçlu hissediyorum, alan olursa kargosunu falan da ben karşılıycam. bu fiyatı samimi bulmuyorum 2200 liraya almış belki de 3200 liraya satıyore??? paticik bu değil almak isteyene daha mantıklı 0 ürün yazalım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 (düzenlendi) bunu alacağınıza: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-western-digital-black-sn850x-1-tb-wds100t2x0e-m-2-pci-express-4-0-fiyati,250689700.html veya https://www.hepsiburada.com/samsung-980-1tb-3500mb-3000mb-s-m-2-nvme-ssd-mz-v8v1t0bw-p-HBCV000001D8HP ref'leri falan da sildim linklerden Mart 27, 2024 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 baltalar elimizde uzun ip belimizdeee, biz gideriz ormana da ormanaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Olm saf mısınız ben 3200e satıyor mu demişim, oraya da yazdım 2500'e satıyor diye. 2500e almıştı, aynı fiyattan elden çıkarmaya çalışıyor işte. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 ah bu yeni nesil yazilani da okumaktan aciz azizim .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Faturasını istedim, @Goering baltanı yerine koy istersen. Hala satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 gen4ler genelde uyumlu oluyor hepsiyle ben de benim eski mace taktım sn850 adaptörle, interesting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2024 backward compatible değilmiş ya, işlemci gen3 destekliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Up! Hala satılık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar