ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 sony alisik degil tabi boyle organize direnise lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 bu aptallık yalnız, “nerelerde satılacağına karışamıyorum ama kandırmaya karışabiliyorum” yazmış lol. uyarı da hala duruyor steam’de 4 ay önceki gibi. baştan kaldırmazsın en azından istemeyen almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Norak, 05.05.2024 11:18 tarihinde dedi ki: psn hesabi acilamayan ulkeler icin satistan kaldirmislar demekki boyle devam edecek. tonla ulke var, https://steamdb.info/sub/137730/history/?changeid=23416542 alla alla, 43 yasindayim, hayatimda ilk defa olumsuz bir listede turkiye yi goremeyince icin bir garip oldu. hayatim boyunca neye ilgi duysam bu ulkede yapamamaya alistigim icin bizim satistan cikan ulkeler listesinde olmamamizi acaip garipsedim. gideyim bir bardak su falan iceyim de kendime geleyim. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 virgin us virgin islands ve chad vs chad türkiye 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 ahmedinejad, 06.05.2024 10:42 tarihinde dedi ki: yalnız böyle dev pozitif review yap diye emir vermesi steam tos a aykırı, böyle çok indie banladılar bir şekilde ödülle vs review yaptıran, sonye bi skim yapamazlar tabii o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 (düzenlendi) asfdfd bu sefer de steam'i downvote'larız valla canımızı sıkmasınlar. oyun mu oynuyoruz burda (şaka şaka gaben'i daha çok seviyoz) Mayıs 8, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 https://www.eurogamer.net/helldivers-2-developer-donates-to-save-the-children-because-players-saved-the-children-in-game-too Olaya gel, çok iyi resmen. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar