atlashocam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve saçlarım konusunda yardım istiyorum sizlerden 7 aydır saçlarımı uzatıyorum en son 3 numaraya vurmuştum o günden beri berbere gitmedim. Şu an aşırı kötü duruyor biraz daha mı bekleyeyim yoksa berbere gideyim mi berber mahveder diye korkuyorum ayrıca saçımın arka sol kısmında 2 TL büyüklüğünde saçkıran çıkmış doktor krem verdi saçlarımı komple kesmekte istiyorum bi yandan of yardımınıza ihtiyacım var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 saçkıran varken kısaltma saçını. tuzlu sarımsak bas saçkırana her gün. saçına toka tak 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 alti ustu berbere gitcen bilader, berber mahveder ne demek? sac kesimi icin nalbur'a gidicem nalbur mahveder desen bi derece de, isini bilen adam 7 aydir tarak girmemis saci daha ne kadar kotulestirebilir? 1 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 dostum saçlarını beğenmiyosan kestir. berber mahvetse nolucak, kökü sende ayrıca 2 tl diye bi madeni paramız yok 1 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 2 TL'den yakalandın sevgili AI botçuk. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 yanyana koyulmuş 2 tane 1 tl büyüklüğünde olamaz mı 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 olamaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 nayır nolamaz!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Saeros, 25.12.2023 16:16 tarihinde dedi ki: dostum saçlarını beğenmiyosan kestir. berber mahvetse nolucak, kökü sende ayrıca 2 tl diye bi madeni paramız yok Sanki sherlock izliyorum, muazzam. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Berberler saçkıran olan kişileri tıraş etmiyor bıldıgım kadarıyla(mantara bağlı saç dökülmesi ile saçkıran ayrımını berberler yapamadıgından tıraş etmiyorlar,mantara baglı dökülme bulaşıcı).Bir makine alıp evde kesmek daha saglıklı olur,hemde berberden kovulma riskini almamış olursun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Yarın diğer bot gelip saçkrem diye bi saçkıran kremi tanıtıcak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 yarın AB'ye girince olacak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 adam belki alternatif evrenden yaziyor! sizde cumhurbaskani kim abi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atlashocam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Ya arkadaşlar 2 TL derken yan yana konulmuş 2 TL den bahsettim üst üste 1 TL koyun o kadar açıklık var işte bot filan yazmışsınız ne alaka be fotoğraf atabilirsem atacağım atamıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Ben arada dalinle yıkayıp saçlarıma küçük süprizler yapıyorum. Saçkırana faydası olur mu bilmiyorum ama çok güzel kokuyor. Neyse o bölgeyi tararken koparıyor olabilir misin? Erkek adam koptuğunu hissetmez diye düşündüm. Saçlarına nazik davran. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atlashocam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 arkadaşlar hayatınızda ilk defa saçkıran hastası görmüş gibi yazıyorsunuz çok garip gerçekten neyse Dalin dahil hiçbir şampuan kullanmama kararı aldım hocam saçkıran yayilmiyor iyi ki ona sevindim ve alıştım doktorumun yazdığı kremlerle iyilesecegimi umuyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 umut dedin ,araya sıkıştırayım:arap sabunu saçkırana birebir demişlerdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 sarımsak sür kel yere Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 insanlar koca karı ilacı filan diye küçümsüyor filan galiba ama sarımsak gerçekten işe yarayan bir şey. gece uyumadan sürün azıcık kokuverin yani nedir, alışırsınız bi kaç dakkaya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 (düzenlendi) Ferdi berberden kovulma sigortasi almayi ihmal etme, velhasil buyuk risk. Aralık 26, 2023 reyou tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 atlashocam, 26.12.2023 15:46 tarihinde dedi ki: Ya arkadaşlar 2 TL derken yan yana konulmuş 2 TL den bahsettim üst üste 1 TL koyun o kadar açıklık var işte bot filan yazmışsınız ne alaka be fotoğraf atabilirsem atacağım atamıyorum yanyana mı üstüste mi...... yalnız sarımsak denmiş, gerçekten işe yarıyor diye biliyorum ben de. rahmetli dedemde çıkmış saçkıran sarımsak sürünce geçmiş, babam anlatmıştı yıllar önce. ama bazı ciltlerde çok yakıyormuş galiba, dikkat etmek lazım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.