Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frieren: Beyond Journey's End - Sousou no Frieren

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Borlach, 22.03.2024 23:11 tarihinde dedi ki:

ilki zoltrak. benim dediğim ikinci ost evet. denken fight'ının başında da çalıyodu.

bi de barieri kırdığı ost de var o da efsane.

neyse düşsün de full ost bol bol dinleyelim.

çıkmış ost'nin ikinci diski geçen ay meğer. violet evergarden'ları da bitirdim geçen hafta da, bu evan call böyle giderse adını ustalar arasına yazdırır.

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

birisi bunun turkce subs ini opensubtitles a koymus. kim yaptiysa cok cok tesekkur ederim kendisine. sayesinde plex te esimle yuksek kalite izleyebilecegim. keske cok istedigim baska bir kac animeninkileri daha koysalar oraya.

daha once de yazmistim. benim bir anime plex serverim var, genelde yuksek kalite animeler indirip depoluyorum, terabaytlarca episode var elimde. bu server sadece bana ve bir kac arkadasima acik. disariya acik bir server degil.  ancak esimle nadiren bir sey izlemeye kalktigimizda kendisinin ingilizcesi yetmedigi icin turkce subs aramak zorunda kaliyorum ve bulamiyorum. kar amaci gutmeyen ve google drive gibi yerlere dosya koyarak bedava paylasan turkce ceviri gruplari bile subs larini ayri dosya olarak vermiyorlar. mecburen ya ceviren grubun kendi linklerinden izlemeye calisiyorum, ya tekrar indirmem gerekiyor ancak asla hizli olmuyor, ya da animeturk.tv gibi streamlerin yarisi lesh yerlerden acmaya calisiyorum. o aksam genelde rezil oluyor.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

bunu izlemeyenler öbür başlıkta spo yemesin diye buraya koyayım dedim:

atsuko tanaka'nın hastayken flamme rolünü alıp seslendirmiş olması. böyle uğurlanmak istemiş gibi hissettim. bugün vefat etmiş, huzur içinde uyusun.

for-humans-life-is-fleeting-v0-rvyuqg74v

SousounoFrieren-Crying-Screenshot-2023-3

rest-easy-amongst-the-flowers-v0-vywc5oq

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...