Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Finals


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

 

 

Dün open beta'ya girmiş, steamden beta access istiyosunuz direk geliyor. Abi valla bikaç el oynadım, bana baya keyifli geldi. Basic haliyle oyun şu; 3v3v3v3 takımlar, haritada kasalar beliriyor, bir de drop pointler beliriyor. Kasaları açıyosun, içinden çıkan parayı drop pointe götürüp deposit ediyosun. En çok parayı toplayan kazanır. Lakin deposit mesela 2 dakika sürüyor, o sırada diğer takımlar gelip steal yapabiliyor, geçen süre kaldığı yerden devam ediyor ama steal yapan takımın lehine işlemeye başlıyor bu sefer.  Ayrıca kasaları taşırken, deposit ederken falan diğer takımlar hep bunları görebiliyor haritadan.

 

Lakin oyunun daha da ilginç kısmı, hayvan gibi destruction olması. Battlefield'ın yaptığından daha iyi diyebilirim bence ve oyunun bi parçası bu. Öyle görsel malzeme yaratsın diye bi destruction değil. 

 

Gameplay fast-paced. Light - medium - heavy buildler var. hepsinin kullanabildiği farklı silahlar ve yetenekler var. Oyunu oynadıkça kazandığın currency ile başka silahlar, ekipmanlar açabiliyorsun.

 

 

Bikaç buga denk geldim, silahlar takılıyor bazen. Hem hiç ateş etmeme, hem de ateşin takılı kalması gibi şeyler geldi başıma. Bi kaç kere de loadingte takıldı. oyun.

 

f2p ve 6 gb falan bi installationı var, bence bi deneyin keyifli geldi gayet. Geliştirilmeye de açık.

  • Tesekkurler 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç starter tip vereyim, oyunun tuto'da anlatmadığı vital bilgiler minvalinde;

 

Takım arkadaşınız öldüğünde bi piyon düşürüyor. O piyona tıklayarak resleyebiliyorsunuz ancak piyonu F tuşuyla elinize alıp başka yere taşıyabilirsiniz, öldüğü yerde reslemek zorunda değilsiniz. Bu baya önemli. Ben de bilmiyodum mal gibi herkesin ortasında reslemeye çalışyorum falan.

 

Az evvel test etme imkanım oldu, Vault veya cashout station haritanın boşluğuna düşerse tekrar yukarı çıkıp eski yerine dönüyor. Arkasından atlamayın sdf Siz atlarsanız piyonunuz yine son atladığınız noktaya dönüyor.

 

Etraftaki yanıcı varilleri gaz varillerini falan F ile alıp stratejik sağa sola fırlatabilirsiniz, defans noktaları oluşturulabiliyor böylece.

 

Belli bi süre damage almayınca health regen oluyor. O yüzden ya hep ya hiç combatına gerek yok, baktın gidicisin, kaç, regen ol geri gel.

 

%100 emin olmamakla beraber, space'e basılı tutunca edge grab yapıyor yeteri kadar yakınsa karakter.

 

Vault kutusunu taşırken sol click ile fırlatabiliyosunuz. Taşırken silah kullanılamadığı için bunu bazen yapmak gerekiyor, yukarı çıkıcan mesela, kutuyla uzun yoldan çıkmak yerine kutuyu çatıya fırlatıp skill kullanarak falan çıkılabilir.

 

 

Bir de, respawn mekaniği şöyle, 3 kişilik takımda üçünüz de ölürseniz team wipe diyip 25 saniye sonra respawn ediyor herkesi. Ama 1 kişi yaşıyorsa, ölenler ya res bekleyecek, ya da sınırlı sayıda olan respawn coin harcayacak. Bunun için de yine 25 saniye beklemesi gerekiyor. Ve en tatsızı, 25 saniye bekledin, tam coini kullanacan, son kalan takım arkadaşın da ölüyor ve bi 25 saniye daha bekliyosunuz hep beraber.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Goering, 30.10.2023 10:15 tarihinde dedi ki:

1 saat oynadım - bütün game modları denedim.

beğenmedim ben de

 

"bullet sponge" - evet fortnite gibi apex'ten çok

light ve medium buildler 3-4 mermide ölüyor neredeyse bi tek heavy sponge sayılır biraz o da heavy olduğu için zaten hpsi fln yüksek. neresi bullet sponge pek anlayamadım. 

ha headshotları saymadım öyle daha hızlı eriyorlar tabi 😄

Harvey tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

biraz oynadım da fortnite ile uzaktan yakından alakası yok. battle royale değil, merdiven inşa edip üstünden sıkmaca şeklinde dönmüyor. r6 siege’e belki biraz benzetilebilir olsa olsa. ttk düşük olmaması güzel. fena değil, hoşuma gitti gibi arasıra oynarım belki. gerçi randomlarla olacak iş değil pek.

  • Like 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...