southearn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Bunlar yayınlanıp yayınlanmadığını bilmiyorum. Oldukça spesifik bir klavyeye ihtiyacım var, 1 satır stili enter tuşunu sevmiyorum, devam edemiyorum. Büyüokay ol 2 sıralı L şeklinde giriş tuşuna sahip uygun fiyatlı yarı/mekanik kablolu klavyeye ihtiyacım var, ayrıca sayısal tuş takımının da dahil edilmesine ihtiyacım var (helloç akıllıca olmayan ekstra bir kısayol, ETS2 ve Blender için uygundur) Ayrıca ekstra bilgi DENİZ bölgesinden geliyorum. İhtiyacımı karşılayan KB'yi aradım ama boşuna çünkü (muhtemelen) yeterince dikkatli görünmüyorum ve b) ülkemde KB'nin yalnızca sınırlı seçeneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 büyük enter'lı istiyorsan iso layout olarak arat, küçük enter'lılar ansi layout, kısayol için çoğu klavyenin kısayol ayarlama özellikleri var 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 yapay zeka mı bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 deniz bölgesi. hmmm. ingilizcesi SEA. south east asia. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 bot evet ama niye böyle çoğaldı bunlar. eskiden onaylanması gerekiyordu üyeliklerin filan. kullanıcı azaldı diye taviz mi verildi acaba son dönemde. yoksa o işi de mi çözdüler yapay zekayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 biri guzel script yazmis salmis etrafa. mr anderson gibi takiliyo aasldfjk yalniz hala alintilayip cevap verme, meme yapistirma gibi seyleri aktif hale getirmemisler. zaten noktalamalar, virguller cok iyi. mesela bir kubat damage, mayo gargarasi gibi pati specifik seyler ekleyip oyle gelip tekrar yazsin. arada noktalamalari kaydirsin. cik cik cik, olmuyo boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Çocuğu yapay diye dışlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Helloç olsa neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 forumun yarısından akıllı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 forumda 10 kisi var zaten, 3'u bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
southearn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 southearn, 25.08.2023 19:28 tarihinde dedi ki: Bunlar yayınlanıp yayınlanmadığını bilmiyorum. Oldukça spesifik bir klavyeye ihtiyacım var, 1 satır stili enter tuşunu sevmiyorum, devam edemiyorum. Büyüokay ol 2 sıralı L şeklinde giriş tuşuna sahip uygun fiyatlı yarı/mekanik kablolu klavyeye ihtiyacım var, ayrıca sayısal tuş takımının da dahil edilmesine ihtiyacım var (helloç akıllıca olmayan ekstra bir kısayol, ETS2 ve Blender için uygundur) https://speedtest.vet/ Ayrıca ekstra bilgi DENİZ bölgesinden geliyorum. İhtiyacımı karşılayan KB'yi aradım ama boşuna çünkü (muhtemelen) yeterince dikkatli görünmüyorum ve b) ülkemde KB'nin yalnızca sınırlı seçeneği var. i got this,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 artık böyle şeyler görürseniz şikayet edin ilgileniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Sam amca iyi de başlığı kitlemeyi unutmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 unutmadım, geyiği yapılacaksa burada yapılsın hem neye benzediği görülsün. diğerlerini gizliyorum. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 i got this,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 cant touch this,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Duygucuk, 25.08.2023 19:04 tarihinde dedi ki: Çocuğu yapay diye dışlamayın ne yapay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar