Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Merhaba, 4-5 gün önce dövme yaptırdım koluma ve dövmenin kırmızı çizgileri var. Bugün biraz soyuldu orası bende çıkacaktı diye az birşey kırmızı çizgiyi soydum (az birşey) fakat pembe renkte gözüküyor nedeni nedir 

Mesaj tarihi:

nedeni o bölgenin, ışık spektrumunda diğer renkleri soğurması ve pembe rengi yansıtması. bu nedenle pembe renk görünür asfs ne bilelim kardeş soymasaydın dövmeyi yara iken

• Like 1
  • Haha 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Kanındaki demir eksikliği sebebiyle kırmızı yerine pembe gözüküyor gibi, bol ıspanak, ciğer vs yer isen 3-4 aya elman kizarir

miyaw33 tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

dövme yapan kişi demiştir aslında ama, öncesi ve sonrası alkol tüketimini minimumda tutmak, tercihen almamak gerekiyor, kanı sulandırdığı için mürekkep tutmayabiliyor. düzenli nemlendirmen lazım, farklı kremler önerenler var, ben teramisin göz merheminin güzel iyileştirdiğini düşünüyorum. Bi de dövme soyulmaz, kendi haline bırak rötuştan sonra.

• Like 1
Mesaj tarihi:

kırmızı zor tutabilir. cilt tipine de bağlı. sorun olacağını sanmam soyulur zaten dövme normal. büyük ihtimalle bi tur daha geçilmesi gerekecektir tam istediğin kırmızı olması için.

Mesaj tarihi:

türkçe karakterlere erişimin yoksa İngilizce yaz kardeşim ne bu böyle çok zevksiz oluyor hfsd

bir sürü etken var abi şunun için mürekkep, teknik, cilt türü bilmemne, en iyisi dövmecinle konuş.

Mesaj tarihi:
Black-ice, 27.07.2023 16:06 tarihinde dedi ki:

kırmızı zor tutabilir. cilt tipine de bağlı. sorun olacağını sanmam soyulur zaten dövme normal. büyük ihtimalle bi tur daha geçilmesi gerekecektir tam istediğin kırmızı olması için.

Saç mi boyuyosun zor tutabilir ne demek, pembe renkle dövmüşler çok net. Para iadesi veya yeniden dovdurme talep etmeli bence @insectionlee

• Yeni Oluştur...