Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Spoiler - how many bad superman variants do you wan to crossover with? - yes. crossover'da sınır tanımıyorlar gerçekten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 ne MK ne SF Tekken bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 yalnız tamam da orjinal MK karakterlerini kombat pack'e koymak biraz ayıp değil mi ya? crossoverları koy da yani. teyallam. en temizi sub-zero ve scorpion'ı koy abi oyuna. gerisini parayla sat. uğraştırma bizi yani. Ben Ermac oynardım mesela hep, niye yine Ermac oynamak için ekstra paket almam gerekiyor? Sub Zero oynayandan ne farkım var ulan. Eşek herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Adamım Smoke gelmiş, animasyonları falan efsane mk 3 dekinin aynısı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 nihat dogan kasedinin ustune MK OST yi cekmistim servis soforu oh be sonunda arabex dinlicem derken MORTIILL KOMBAAAT i duyunca baya apisip kalmisti hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 "Likely mature" SDFKJSKDFJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Xenocide, 23.07.2023 18:37 tarihinde dedi ki: en temizi sub-zero ve scorpion'ı koy abi oyuna. gerisini parayla sat. uğraştırma bizi yani. hmmm çok iyi fikirmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 pascalnouman, 24.07.2023 08:41 tarihinde dedi ki: nihat dogan kasedinin ustune MK OST yi cekmistim servis soforu oh be sonunda arabex dinlicem derken MORTIILL KOMBAAAT i duyunca baya apisip kalmisti hehehe Adamlar da buna cevap olarak oyuna Nihat Dogan'i koymaktan bir adim geri kalmislar. Telefon rehberi gibi oyun, herkes var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 şu live action trailer'ın thumbnail'ı neden kötü fox tv ihanet dizisi kapağı gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 ahah ilgili sahneleri güzel eklemişler. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2024 yıllarca t-1000'li oyun bekleyip sonunda bunda gelmesi ahah 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar