Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 oralara girme @BloodBane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 12 dakikalık uzatma yetmedi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 ZAHAHAHAHA 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Zaha da takim icinde sikinti cikaracak tip var hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 sezona fener gibi başladık zaten hedef şampi değil champi, ziyanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyiksiz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 10. hafta “terimciler” twitter’ı ateşe verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Olmaz bisey olur böyle kazalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Sotto, 13.08.2023 02:59 tarihinde dedi ki: Zaha da takim icinde sikinti cikaracak tip var hayirlisi Aynı şey beni de rahatsız etti, sürekli takıma "ne kadar beceriksizsiniz" jest ve mimikleri yaptı, nereye düştüm ben der gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 yine mi eli akıllı kendimizi aptal görmüşüz sdfsdf. ne zaman bitecek bu döngü merak ediyorum. değersizliği çocuklukta aşılamışlar demek ki türk milletine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 risk yonetiminde istikrarli, transfer isini kurumsallastiran ornek klupler cikarirsin, o zaman biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 fresia, 08.08.2023 14:06 tarihinde dedi ki: kupa göründü zani gitti kupa da gitti ilk8e kalırsksak iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Deprem ertesi 15m€ verip getirdiğimizde Ali Koç medyası Avrupa’da tek akıllı GS mi sorunlu topçuya bu parayı verip aldılar hem faydalanıp hem kar etmek için diye algı yapıyordu, gördük ki 30m€ lik bir paket ile EPL yapmış Itallian Stallion. Her ne kadar son virajda oturmuş düzende pek şans bulamasa da son hafta bana göre de sezonun 11’ine yazdığım Ferdi’ye panoramik Arena turu attırıp bitirdiği gol hep akıllarda kalacak. Yolu açık olsun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 here we go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 arcane, 15.08.2023 13:11 tarihinde dedi ki: risk yonetiminde istikrarli, transfer isini kurumsallastiran ornek klupler cikarirsin, o zaman biter. yok ben genel için söyledim ya, ne olursa olsun, bi akıllı biziz zaten kafasıyla pasifize oldu bir kaç nesil. yapınca oluyor yani. olmazsa da denemiş oluyorsun. mesela böyle böyle ömründe bir tane kız arkadaşı bile olamayan bir sürü insan tanıyorum sdf. değersizlik hissi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 hakim ziyech sağlam olursa ligin içinden geçer icardi ile falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 sağlıklı bir ziyech evet ama büyük risk. bjk bu riski abou ile aldı şu ana kadar tuttu. dediğin gibi ziyech & boey & icardi koridoru çok maç çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 pattisliborek, 16.08.2023 14:58 tarihinde dedi ki: sağlıklı bir ziyech evet ama büyük risk. bjk bu riski abou ile aldı şu ana kadar tuttu. dediğin gibi ziyech & boey & icardi koridoru çok maç çözer. skills videosunu izledim dümdüz topçu, tek bir çalım hareketi var zaniola dursa daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 (düzenlendi) raşitza'da da skills move izlersen düz topçu o mantıkla ama dün yangın yeri olmuş gs hesapları sağda solda. + biz zaten bi top cambazı aldık kanada. ziyech profil olarak daha uygun bizim şablonda. daha playmaker bir kanat ziyech. yoksa solda zaha, angelino, ortada kerem, sağda zaniolo derken kim koşacak geriye ya da kademeye? Ağustos 16, 2023 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 (düzenlendi) Asiri gereksiz kumar oynuyoruz. En temel sorunun cevabini hic bir zaman veremedigi icin turk klupleri 2-3 senede bir ayni kisir donguyle karsilasiyor: Sampiyon olmak icin yeterli kadro kurduktan sonra sorman gereken soru su: Bir sonraki asama nedir? Bunun cevabi turk klupleri icin istikrari devam ettirmek, ve ucl gruplarina kalmanin yeterli olmasidir. Gelir olarak senin gruplarda elenmen ile bir sonraki turu zorlayip elenmen arasinda ucurum bir fark yok ama girdigin ucretler kurmaya calistigin kadro yuzunden maliyetler arasinda ucurum var. kaldi ki yillardir avrupada belli yasa gelmis adamlarla bu takimlarin ucl de birsey yapamayacagini yuz kez gorduk. On tane adam alindi, sundan performans garanti takima uyar diyebilecegim tek adam yok Icardi yi disarida tutarak. O zaman niye sampiyon oldun bastan. Tek yapman gereken Icardi ve Rashicayi tutup saglam orta saha ile takviye edip ondan sonra gerekirse 1-2 firsata gitmekti. Sense butun kadroyu tekrar rolluyorsun. Kaldi Zaha Tete Ziyech gibi adamlari nasil idare edeceksin memnun edeceksin. Icardi asiri karakterli cikti, ben beklemiyordum acikcasi. Ama bu adamlarda ayni sey olmayacagi belli gibi, elbette yanilmak isterim. En ufak bir olayda Zaha hic guven vermiyor bana mesela onyargiysa onyargi. Ağustos 16, 2023 Sotto tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 bir TSL gelenegi olarak kadro muhendisligi yapip sampiyon olduktan sonra ilk is kadro muhendisligini salmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Sotto, 16.08.2023 16:29 tarihinde dedi ki: Zaha hic guven vermiyor bana mesela onyargiysa onyargi. idman eksiği var yazı boş geçmiş superligin içinden geçecek bir adam ribery vibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Icardi hatundan dolayı karakterli şu anda. Ayrilsalar falan dibi görür anında. Toparlayacak bir tip yok onda çok duygusal. Kadro mühendisliği meselesine katılıyorum. İki üç maç üst üste puan kaybı olsa önce okan gider terim gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar