Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Golü yok edildi derken? Ofsayt yok muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 (düzenlendi) Gol ofsaytmış bence ama %100 penaltı verilmedi dediğiniz pozisyonlar saçma sapan ceza sahasında gslilerin atması ise bayağı komikmiş. Adam penaltı alayım diye ayağını kalecinin suratına atmış ayıp ya sonra özür diliyor fazla abarttım diye. Nisan 3, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 kritik kararlar doğru bencede. hakem sadece gs'ye kart verilemez kuralını devam ettirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 (düzenlendi) Darksun, 03.04.2024 03:49 tarihinde dedi ki: Gol ofsaytmış bence ama %100 penaltı verilmedi dediğiniz pozisyonlar saçma sapan ceza sahasında gslilerin atması ise bayağı komikmiş. Adam penaltı alayım diye ayağını kalecinin suratına atmış ayıp ya sonra özür diliyor fazla abarttım diye. ben %100 buna demedim, bu ancak 1 takima verilir TR liginde dedim. digerini de bitek macta izledim onume dusmedi baska yerde. GS sari kart almamis #karagece Nisan 3, 2024 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 ziyech dursun, zaha gitsin ya da sol açık oynatmasınlar şunu olmuyor 2 taraf da baya kaçırmış basit golleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 bu sene ileri uc transferlerin hepsi gitsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 koyfederasyon kupasi maci ertelenmedigi icin aglayan ali koc o sirada GS, tabi suleyman seba’nin takimi bunu yapmazdi ama o kisminda besiktaslilar utansin 2 sene önce barcelona ile ispanya'a karşılaşan galatasaray, hava şartlarının kötülüğü nedeniyle istanbul'a bile dönememiş, onun yerine izmir havalimanına inmişti. bakın uçak inemedi diyorum. havayı siz tahmin edin. alt ligler ertelenmiş, basket maçları bile ertelenmiş. galatasaray da çıkıp "biz hala izmir'deyiz, perşembe barcelona maçı da var. ligi erteleyelim" talebinde bulunmuş, beşiktaş çıkıp "bize ne birader, biz stada geleceğiz. siz gelmezseniz hükmen mağlup olursunuz" diyerek reddetmişti. 10 mart'ta barcelona ile maç yapan futbolcular geceyi orada geçirip, sabah izmire uçup, 12 mart'ta istanbul'a geldi. 14 mart'ta beşiktaş'ı da 2-1 yendiler. 3 gün sonra da barcelona'ya kaybedip elendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 kes lan 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 fenerliler sahadan kacamadan tiklatmis icardi Belki atariz gol yiyene kadar oynayalim diyip 1. Dkda mi yediler golu tv basinda degilim suspended gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Gulmekten karnim agridi, Icardi sahadan cekilmelerine izin vermemis xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Fenerbahce yonetimi yine formunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 gerçekten olabilecek en absürt opsiyon gerçekleşti. Fenerbahçe maça başladığında hiç hareket etmeden dursaydı madem oynayası yoktu, en azından cool gibi bir hareket olurdu. böyle anlamsız bir 1 dakika izlettirdi. Golü atanın icardi olması da cabası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 golu simdi izledim nasil bir gol atmis bizim u19 ciksaydi fb sut cekebilecek miydi acaba ligde u19'la yenelim. son 3 mactir muslera bosuna yol yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Zaten ne olacağı belli olan maçta gol sonrası anaokulu çocuğu gibi sevinç gösterisi de yakışmadı Galatasaraya 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Cthulhu, 8.04.2024 08:52 tarihinde dedi ki: gerçekten olabilecek en absürt opsiyon gerçekleşti. Fenerbahçe maça başladığında hiç hareket etmeden dursaydı madem oynayası yoktu, en azından cool gibi bir hareket olurdu. böyle anlamsız bir 1 dakika izlettirdi. Golü atanın icardi olması da cabası oldu. GS li futbolcu bizim gençlere ,cocuklar taca atacagız bitirecegız demıs guya,doğruysa utanc verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 O kadar da degildir ya ama dogruysa sasirmam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 (düzenlendi) fenerbahcenin gelecegi emin ellerde dogru degildir ama keske olsa, iyice komik Nisan 8, 2024 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Aynen yenildiğimiz Hatay maçı gibi, herkes hemfikir bu akşam puan kaybı olacağına. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Apaçık ofsaytı kaldırmadı diye fatih tekke itiraz etti. Adama kırmızı çıkardı hakem. Maşallah karşıdaki anadolu kulübü olunca çok hassas hakemlerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Mücadele öncesi Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu maça özel primi takıma açıkladı. Gazeteci Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Alanyaspor yönetimi, Galatasaray'ı yenmeleri halinde takıma 10 milyon TL'lik prim sözü verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 hakem de bi 10 milyon almis galiba buz gibi gol verilmedi icardi’yo bunu her mac 10 kere yapiyorlar izleyen biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Golde ne var cidden ben anlamadım. Niye vermedi onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Ofsayt degil gibiydi de kufretti heralde niye kirmizi demek anlamsiz su an. gs baya kotu alanya da baya basiyor. Kanatlar kotu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar