BloodBane Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Evet cok var, ama iste tek tek dogru yada degil diye bakmadan sadece rakama bakarak surekli Fener kollaniyora getirmek mi yani dogrusu? Ha birisi oturup Trio yorumlarina gore dogru ve yanlis kararlari cikarmisti sanirim ama o da goz ardi edilmisti. Trio kesin dogru diyemem ama en azindan baz alinabilecek birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Ben zaten ozel olarak FB kollaniyor demiyorum dedigim gibi. Ama camia olarak TFF Gs'li, GS'li kayiriliyor gibi mesaj veriliyor durmadan. Torreira'ya net kirmizi verilmedi mesela galeyan yasandi, aynisini Tadic 2-3 kez yapti son haftalarda. Tek tek bakarsan isin icinden cikilmaz. Istatiksel olarak FB dograniyor gibi bir durum yok ortada ikisi de net bir sekilde yarista tutulmaya calisiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Rakama bakışı ben açıklayayım: İki metot var böyle incelemelerde. Biri daha kesin sonuç verir ama çok uğraştırır. Oturur senin dediğin gibi her pozisyona bakar her maçı izlersin, her pozisyonda doğru yanlış karar verir onların listesini tutarsın, sonra dersin ki A takımına 15 leyhte 20 aleyhte, B takımına 18 leyhte 5 aleyhte hata var şu bu. A takımının penaltı sayısı x, penaltıların doğruluk oranı %y, verilmeyen penaltı sayısı z. B takımındaysa böyle. Sonra da net x-ray resim çıkar. İkincisi istatistiksel metot. Elinde yeterince data varsa (3-5 değil 50-60 falan) onlardan genel dağılım kıyaslarsın, tekil pozisyonlara bakmadan "buna x penaltı verilmiş, ortalama y penaltı veriliyo, en fazla verilen ikinciyle arasında ise ohooo z varo" dersin oradan sonuca yürürsün. İlki kadar kesin değildir (data sayın arttıkça kesinlik artar), ama diğerinin binde biri uğraştırır. Futbol benim için daha çok 2.sinin işlediği değerde. O da işlerse. Kendime lego alırken hangi modeli seçsem diye birinciyi uygularım ama mesela. Osterwolde pozisyonunu sorduğunu da hatırlıyorum, eskaza izlemiş dikkat etmiş olsam haklısın ya da haksızsın derdim, özette dikkat etmemişim, geri dönüp de bakmadım. Penaltı pozisyonunu da zaten bu kadar her yerde önüme düşmese izlemezdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Bu arada şu anda GS ve FB için tavır ortak. BJK kendini bitirdi çünkü. 2 rakip kaldı, biri tökezlerse diğeri fark açarsa ligi takip etmez kimse. Adamlar son haftalara kadar hangisi geri kalırsa ona bi boost verecek bu sene. GS'yi ya da FB'yi sevdiklerinden dolayı değil, para için. Belki şimdi boostlar azalır, çünkü yayın ihalesini bağlamışlar, göz boyama faslı çıktı en azından aradan. O yüzden dedim, FB geçen hafta son dk kazanmasa GS'nin o penaltıyı vermezlerdi, FB kazanınca da nolursa olsun vereceklerdi. Pozisyonun gerçekten penaltı olup olmaması ile ilgilenmedi kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Haydi yavrum karakartalım çak bi iki tane şu yaralı aslana 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 https://twitter.com/futbolder/status/1763890776117801360?t=6R-vAbGP8LGebz1IUAMkew&s=19 kazanmak için her yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Beyoğlu yosması diye bir şey bağırıyor bjk tribünleri de aklıma geldi gs nin Beyoğlu ile alakası ne tam olarak gs lisesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 beyoğlu = nevizade xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 (düzenlendi) Kirmizi kart degil bu niye izliyor ki Normalde gslilere yapilinca buna kirmizi gosterilmiyor resmen bjk gs’ye dusman edilmeye calisildi su kart ile tadic her mac yapiyor bunu. Gsye de her mac yapiliyor koyun gibi buna inanan olacak mi acaba Mart 3, 2024 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 daha geçen hafta torerranın tartışmasız kırmızısı verilmedi hala neyin tadicini sayıklıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Baldıra temas var gibi ya kırmızımsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 sardalya, 03.03.2024 20:48 tarihinde dedi ki: Kirmizi kart degil bu niye izliyor ki Normalde gslilere yapilinca buna kirmizi gosterilmiyor resmen bjk gs’ye dusman edilmeye calisildi su kart ile tadic her mac yapiyor bunu. Gsye de her mac yapiliyor koyun gibi buna inanan olacak mi acaba Tadicin hiçbir pozisyonu kasti değildi yalnız benzer pozisyonlar ama niyet çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Benim daha çok anlamadığım gsye çıkmayan kartlar, mesela nelsson çekip götürmedi mi semihi sırtından bu sarı kart değil mi normalde 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 GS nin şu maçı kartsız tamamlaması ancak türkiyede olur. En az 3 sarı kart tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 avrupa'da 8lenmeden elenmemiz büyük şans rashica'yı göz göre göre göndermemiz de üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 FuCKiR, 03.03.2024 21:12 tarihinde dedi ki: GS nin şu maçı kartsız tamamlaması ancak türkiyede olur. En az 3 sarı kart tartışmasız. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 30 puan fark var bjk ile Gs arasında. Hala hakem falan filan. bjk kötü. Gs ve Fb iyi ve büyük takım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 sabahtan beri buna gülüyorum ya 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Adama sözle söylesen anlamaz diye hareketle göstermiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 https://www.instagram.com/reel/C1jKUusIXN5/?igsh=ZDE1MWVjZGVmZQ== zor zamanlardan gectik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 https://www.instagram.com/reel/C4NlfDgMeEr/?igsh=ZDE1MWVjZGVmZQ== Insallah tff bunu izleyip pozisyon gol olmadi diye geriye donuk 3-0’k 2-0 yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 rize'ye 5 tane demli çay ikram etmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 imparator underdog’a gidip 4 derbide de yenilmemis 3 galibiyet. yunan tanrisina evriliyor. bizim tatlisu galatasaraylilar 2 habere kandiriliyorlar, Üüü dönerciye yumruk atti üüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Yalnız overallda puan kaybı çok diye gömmüyorlar mıydı? Birkaç hafta önce öyleydi en azından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Sanki yine rakibin penaltısı yendi gibi ? Kasımpaşa fena oynuyor bu ara hakikaten çok iyi takım olmuş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar