Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2023 🏆 2024 Sezonu Genel Tartışma

Aceace

Öne çıkan mesajlar

cok iyi olmus ya 😄 gordukce mutlu oluyorum. insallah denizbankin basina yikmazlar bu olayi. onlarin da bir miktar sorumlulugu var, bu isleri yaparken secil calisansa calisanindan mesul olursun ama sadece bir miktar. bu kadar buyuk bir olayin isyerine ve calisma saatlerine yansimamasi imkansiz zira.

denizbank tamamen sucsuz diyemem ama borcu denizbanka yikarlarsa cok uzulurum, bu 3 kurusluk futbolcular icin yabanci sermayeye bir civi daha cakilmis olur.

sardalya tarafından düzenlendi
  • Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Resmen ustu kapali da olsa futbolculara gerizekali demeleri basli baslina mukemmel zaten 😄 Ama halen su kadar adamin arasina Muslera nasil girmis anlayamiyorum.

FT nin hic birsey yapmamis gibi isin icinden siyrilmaya calismasi ise inanilmaz. Secil adami ve ailesini yazliginda bile agirlamis, fotograflari vs. bile var ama bu iste FT yok. Tabi canim oldu, yersen 🙂

Cogu kisinin dedigi gibi, kendi parasini kurtarmak icin futbolculari sokmus, sonra ayrilmis gibi gorunuyo.

Sosyal ağlarda paylaş

BloodBane, 29.11.2023 12:19 tarihinde dedi ki:

Cogu kisinin dedigi gibi, kendi parasini kurtarmak icin futbolculari sokmus, sonra ayrilmis gibi gorunuyo.

Böyle bir şey olsa 20 tane futbolcudan bi tanesinin bile ismini vermemesi mümkün mü? Milyon dolarlarının kazıklanmasından bahsediyoruz, hatır da bi yere kadar. İlla ki söylerlerdi. Ki listedekilerden bazıları hatırlarsanız zamanında (kendileri için) 3 kuruşluk milli takım primi için bile Terim'le kavgalık olmuştu basın önünde. Buradaysa milyon dolarlardan bahsediyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

bu stajyer hoca neden beceremiyor bu isi? keremi koyacan teteyi koymayacan. Zor mu bu kadar bu is?

mac oncesi beni arasin 11’i soyleyeyim. 2 maci teteyle hediye etti bu maci da keremsiz veriyor. 

gol deneyecek ki kaciracak, qrala da ofsayta dusuyor diyolardi. sanki 3 puani ofsayta dusmeyen aliyor 😂

neyse hoca sosyal medyadan etkilenmis

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...