yusema Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 nasıl kimse bahsetmiyor? https://medyascope.tv/2023/11/24/futbolda-dolandiricilik-vurgunu-denizbank-eski-sube-muduru-secil-erzanin-ifadeleri-arda-turanin-eriyip-giden-serveti-fatih-terim-olayin-neresinde/ hepsi bahsetmiş terimden. terim ise ben para vermedim diye ifade vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 ali şansalan sakatlanmış, geçmiş olsun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Fatih Terim benimle en ufak bir ilgisi olmayan bir konuyu Fatih Terim kompleksi yüzünden bana yıkmaya çalışanlara tarihin en büyük hukuk savaşını açıyorum. Hazır olsunlar diye açıklama yaptı. Bi tarafınızdan atıp tutarken dikkatli olun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 (düzenlendi) tamam fatih terim açıklama yapmışsa inandım ilgisi olmadığına ben Kasım 26, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 (düzenlendi) https://x.com/candundaradasi/status/1728736822032060924?s=20 aya yol yapacakmış ft Kasım 26, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 adamlar cidden şu kagitlarla yüzde 100 den fazla faiz alacaklarına inanmislar. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 (düzenlendi) cok iyi olmus ya gordukce mutlu oluyorum. insallah denizbankin basina yikmazlar bu olayi. onlarin da bir miktar sorumlulugu var, bu isleri yaparken secil calisansa calisanindan mesul olursun ama sadece bir miktar. bu kadar buyuk bir olayin isyerine ve calisma saatlerine yansimamasi imkansiz zira. denizbank tamamen sucsuz diyemem ama borcu denizbanka yikarlarsa cok uzulurum, bu 3 kurusluk futbolcular icin yabanci sermayeye bir civi daha cakilmis olur. Kasım 28, 2023 sardalya tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Resmen ustu kapali da olsa futbolculara gerizekali demeleri basli baslina mukemmel zaten Ama halen su kadar adamin arasina Muslera nasil girmis anlayamiyorum. FT nin hic birsey yapmamis gibi isin icinden siyrilmaya calismasi ise inanilmaz. Secil adami ve ailesini yazliginda bile agirlamis, fotograflari vs. bile var ama bu iste FT yok. Tabi canim oldu, yersen Cogu kisinin dedigi gibi, kendi parasini kurtarmak icin futbolculari sokmus, sonra ayrilmis gibi gorunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 akilli adam imparator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Savcı mı avukat mı zorladı orasını tam anlamadım ama iddianameye FT girdi. Asıl kapalı çarşıda birisi var bu tl/dolar işlerine bakan, onun adını veremem diyo kadın açıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 BloodBane, 29.11.2023 12:19 tarihinde dedi ki: Cogu kisinin dedigi gibi, kendi parasini kurtarmak icin futbolculari sokmus, sonra ayrilmis gibi gorunuyo. Böyle bir şey olsa 20 tane futbolcudan bi tanesinin bile ismini vermemesi mümkün mü? Milyon dolarlarının kazıklanmasından bahsediyoruz, hatır da bi yere kadar. İlla ki söylerlerdi. Ki listedekilerden bazıları hatırlarsanız zamanında (kendileri için) 3 kuruşluk milli takım primi için bile Terim'le kavgalık olmuştu basın önünde. Buradaysa milyon dolarlardan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 terim konusmayın hallederiz dediyse bunların hiçbiri sesini çıkaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 terim: konusmayin hallederiz e.b.: tmm a.t.: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 (düzenlendi) mac baya baya oynanacak galiba kadroya da okan ne tecrube varsa koyayim demis asljfhg Kasım 29, 2023 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 oynanacak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 şu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 bu 2 muslera arada gelen şutları tokatlsa iyi olacka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 bu stajyer hoca neden beceremiyor bu isi? keremi koyacan teteyi koymayacan. Zor mu bu kadar bu is? mac oncesi beni arasin 11’i soyleyeyim. 2 maci teteyle hediye etti bu maci da keremsiz veriyor. gol deneyecek ki kaciracak, qrala da ofsayta dusuyor diyolardi. sanki 3 puani ofsayta dusmeyen aliyor neyse hoca sosyal medyadan etkilenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 alırız gibi bu maçı oyucu değişiklikleri iiy olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 O nasıl ofsayt ya daha neler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 el'in önde olmasını saymıyor herhalde uefa kanunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 (düzenlendi) topla oynayabileceğin uzuvlar ofsayta sebep olur sadece, baş, ayak diz omuz popo vs gibi Kasım 29, 2023 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Gecen macta da ofsayt cizgisi gelmedi hakemi 1 yil banladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 ms0 dedim haydi cimbom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 kerem sakat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar