Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 (düzenlendi) O zaman da yiyosa FB macinda disari at Adana macimda babam da yapar denirdi. Farkeden birsey olmazdi da maksat o degil. Tarihte ne ilk yalan penalti alan adamdi ama oyle bir olay dondu ki sasirirsin. ADS baskani sovunu yapti gecti otesi yok da. Daha surada 2 uyduruk BJK penaltisi saydim baska girmiyorum bile. Kimbilir daha neler var. Oyle bir algi yonetimi var ki inanilmaz. Bunun cozumu kolay. Lig kendi kendine kural alip kendini yere atana ceza verir. Her pozisyon icin kolay olmadiginin farkindayim. Ya da VAR adam gibi cagiracak. Bugun niye cagirmadi mesela. ADS macinda niye cagirmadi. Garip garip kurallar var adam gibi kullanilmiyor ki. O gun Mertens penaltisi VAR'dan donse gereksiz tonla sey onlenecekti zaten konulma amaci bu. Kissadan hisse uyduruk penalti sadece GS'ye verilmiyor bunu da not duselim de bkz ornek 2. Mart 1, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 (düzenlendi) O kadar hafızam yok ya hangi penaltı uyduruktu vs diye hatırlayayım. Ama madem konu işte kendini atıp veya akıllı davranıp 'mertens' penaltısı almak o penaltıların içinde illaki kazandıranı vardır. Bizde bir eyüp maçındaki penaltı saaanki uyduruk gibiydi de kazandırdı. bu 90+ da biz zaten yenerken verilen penaltıların istatistik dışında bir değeri yok. Sizin durumda bu daha kritik işte, ya bak sizde uyduruk penaltı alıyorsunuz argumanı burada gereksiz çalınmasıyla aleyhimize işliyor gibi. Bir fayda sağlasa haklısınız derdim. ha birde bunu alışkanlık haline getirmiş oyuncularımız da yok ayrıca. Sürekli neredeyse her maç kendilerine atıp avantaj sağlamaya çalışmıyorlar. O tarzda topçu olsa çok da koruyacağımızı sanmıyorum, tribünlerden zamanında posizyon penaltı değil allah belanı versin diye küfür ettiler hakeme eyyam yapıp lehimize penaltı verdi diye. Geçen ads maçı mertens tartışmalarında gs tarafı maşallah bu işin doğasında var tabi ki yapacak hakem vermesin bize ne argümanı ile takılıyordu. Bayağı sıkıntılı durum... Mart 2, 2025 Darksun tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 (düzenlendi) Hocam Burak Yilmaz bu isin babasiydi, kufrettiniz GS'de penalti alirken sonra tipis tipis geri aldiniz. "Biz boyle bir klubuz" filan bunlar bos geyikler, kimler giydi bu formalari. Anektodlarla genelleme olmuyor. Oraya gelirsek burada Mertens'i savunan tek bir adam cikmadi, o zaman forum ozelinden genelleme mi yapalim. Mart 2, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Burak bizden gitmeden evvel böyle huyları yoktu sizin kulüp kültürünü alan böyle oluyor maalesef. Malum arifler falan boşuna sizden çıkmıyor. Genelleme olmuyor evet ama nedense ismi akılda kalanların çoğu niye sizden çıkıyor?
Sotto Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 (düzenlendi) Yok geri almadiniz mi daha sonra? Madem biz bozduk (cocuk sanki); sizde yok ya oyle seyler hani. Hatta hirsiz oldugunu bile bile almak daha sacma olmuyor mu. Bak ekside ne buldum zamaninda BJK'de oynarken: 25 agustos 2006 besiktas konyaspor macindan sonra katıldıgı canlı yayında pişkin bi şekilde topu elimle almadım top elime carptı onume dustu bende vurdum gol oldu diyerek gonullerı felc eden oyuncu olmustur.. tebrik ediyoruz kendisini.. - 2006 sahalarımızın yeni arif erdem'i. edirne'yi geçerse ancak cska sofya'da oynar... - 2006 dokunmatik bir arkadaş. dokunun, anında bırakıyor kendini... bir gün yolda falan görürsem arkadan bir dokunacağım bakayım, bırakacak mı kendini.. -2006 bir insan bu kadar eleştiri alır da, kendini bu kadar sabitler anlayamıyorum. bu haftaki gençlerbirliği maçında önünde düsen adama takılır gibi yaptı, kendini yere bırakırken daha düşmeden ellerini kaldırarak hakeme baktı. vallahi helal olsun, siyasetçi olacak adamsın...-2006 ısrarla hakemi kandırmaya yonelik hareketlerle ugrasip, kendini yere atmaktan oynayamayan futbolcu. surekli bos seylerin pesinde, allah akıl fikir versin - 2007 Demek ki olayin kluple filan bir alakasi yokmus. Mart 2, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Raze Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 bu penaltıyı vereceğine 1-1 bitseydi. VAR dedikleri zımbırtı bunun için değil mi? penaltıya kadar zevkle izledim maçı, hatta 85 sonrası işte klasik Beşiktaş son dkları da dedim. tadımı kaçırdı resmen, Muciye demesi lazım birinin ligde ekmeği yenen birşey bu ama bizde kabul gören sevilen birşey değil
S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 kendini taktırmamış, rakip gelip hafif bi temasla dokunmuş bence de uyduruk penaltı. kimseye verilmemesi lazım ama ligin başından beri öyle penaltılar verildi ki temas standardı yerlerde. fb-bjk-ts zaten kötü hakem yönetiminden rahatsız ve yabancı hakem istiyor. yabancı hakem istemeyip hakemlerden şikayetçi olanlar tam olarak ne istiyor anlamış değilim. mhk köküne kadar corrupt bir kurum, yıkılıp yeniden kurulması gerekli.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Olayın kulüple çok alakası var, bunu geçmişten beri sürekli yapan takımın yarısı halen kendini bırakanların kalkıp ya işte sizde de arada çıkıyor bakın böyle değil demesi ne kadar komik ya. Bizim taraftar bu tarz adamları sevmiyor, zaten Burak 1 sene önce gelecekti taraftar tepki koydu diye şenol istese de alamadılar, mecburiyetten Vagner love ı mı ne aldılar şampiyonluğu falan elimizle verdik. Ertesi sene love ı gönderince şenol/başkan taraftara dil dökerek aldı, kimsenin içine sinmedi ama Şenol u sevdiğinden hoca istiyorsa yapacak bir şeye yok a döndü iş. Siz kendini atıp penaltı alan ama tepki koyacağınıza resmi siteden reklamını yapıp milletin gözüne sokup yüceltiyorsunuz yapmayın artık ya. Ben demiyorum diğer takımlardan bu tarz adamlar hiç çıkmaz, arada atıp uyduruk penaltı alanlar oluyor işte, sizinki kadar kesinlikle olmuyor. Ayrıca gelip burada 90+ da bir boka yaramayan istatistik penaltılarını örnek gösterip aaa bakın sizde de oluyor demek ayrıca komik. Bizde böyle maç kazanalım sonra konuşursunuz. Bu hakemlerin zaten bunu fırsattan istifade bilerek istatistik olsun diye yaptıklarından da eminim. Halil Umut bize günahını vermez açın bir bjk-gs maçını izleyin herifin tavırları bile ne kadar nefretle baktığını gösteriyor. Zamanında Sergen bu adamı istemiyoruz dedi diye bir sonraki maça yine bunu verdiler, türkiyede yine bu uygulama tektir, bize olmuştur. Herif üst üste 2 maça geldi 4 puan birden kaybettik. Bu verdiği uyduruk penaltıyı ilk ciddi maçta telafi eder merak etmeyin.
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Bence hemen gaza gelinmiş. Her yazana hak vermek zorunda falan değiliz direkt. Mustafanın pozisyon kesin penaltı topla giden hareketli adamın bacağına, geride kalan topla hiç alakası olmayan adamın müdahalesi var orda. Mustafanın dublör gibi kendini atması rezillik sadece. Uyarılması lazım. Sen gs nin değil beşiktaşın oyuncususun diye hatırlatma yapılması lazım. Muçinin de dizine müdahale var. top arada falan da değil, kayserili arkadan geliyor, top kontrolü de muçide. Bu pozisyonlar gri, ne kostiçin ne de mertensin pozisyonuyla benzerlik yok. ben Mustafanın pozisyonuna kesin veririm, muçinin pozisyonuna da kesin vermem ama bu uyduruk penaltı değil eyyam falan da değil. İkisi de 90 + da beşiktaş galipken verilen penaltılar. Bugün osimene verilen açılış penaltısı gibi değiller.
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Arkadaki sivaslı oyuncunun sağ dizi, öndeki topa hakim olan mustafanın sağ ayağının diz arkası bölgesinin alt tarafına çarpıyor, konçun üst tarafına geliyor. İstersen Painnte çizip atayım tam darbe aldığı yeri? Beşiktaşlı oyuncuyu da kendi dengesini de dağıtıyor. Sivaslı oyuncuyu rüzgar savurmuyor heralde adamın dengesinin ne derece bozulduğunu görmüyor musun? . Basit fizik abi yani.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 (düzenlendi) Biraz daha zorlarsan cift penalti bile cikartabiliriz. Eli hissettigi an saltoya basliyor iste bu kadar basit. Bacagina dusecegi kadar bir darbe olsa zaten birakirdi kendini taklaya gerek kalmazdi. Sivasli ozel olarak kendini cekmeye calismis hatta. Diyelim darbe var. Zaten kendini yere atma dedigimiz seyin yuzde doksani en ufak darbeyi hissettigin anda birakmak degil mi. Ustune tuy dikmis iste. Hayir cok da onemli degil de yok ama kendinize olan birseyi de kabul edin ya az. Tamam siz en durustsunuz okay en hirsiz biziz. Ama su pozisyon komedi yani. Mart 2, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Bak sen video açıp yorumlara bakıp ele takılmışsın bence. Eli de atıyor çekiyor sivaslı net ama asıl penaltıya sebep olan sivaslı oyuncunun, öndeki mustafanın sağ arka üst baldırına vurması. Mustafanın akrobatik harekette ondan sonra geliyor. Sivaslı oyuncu kendisini de bozuyor savrulmasına bak adamın normal mi? Ya şu sivaslının savrulma başta normal mi? rüzgar mı çıktı, öndeki oyuncu arkadakini tepti mi? ben hakimim öndeyim el ile hafif çekip, dizinle de bacağıma vuruyorsun bitti. net penaltı işte. Mustafa da show business yapıyor. Kulağını çekmek lazım diye de yazdım. Burası şekil şukul yeri değil.
vivavale Mesaj tarihi: Mart 10, 2025 Mesaj tarihi: Mart 10, 2025 Hevesimizi kursağımızda bıraktığınız için teşekkürler BJK
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 vivavale, 10.03.2025 23:09 tarihinde dedi ki: Hevesimizi kursağımızda bıraktığınız için teşekkürler BJK he valla oh dedik oluyo on kisilik takima yenildik yine yapti yapacagini 1
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 Boyle olmasa besiktas olamazdik abi zaten
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 Yumuşak olmayan, dişli sert takıma bayrak çekiyoruz net. Hele atlatalım şu sezonu toparlanır. Swensonu bu kadar arayacağımızı düşünmemiştim. Olenin onu orta içe yaklaştırması baya da fark yaratıyormuş
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 Mesaj tarihi: Mart 11, 2025 ya şu sirk ortamında bir de takım analizi mi kasıyorsunuz? Sen istediğin kadroyu kur rezil kepaze şereften ahlaktan yoksun bir ortam.
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 dokuz kisilik takimida yenemeyiz biz
vivavale Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 Evet daha kötüsü olamaz derken, beterin beteri var diyoruz
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 Bu sene çok takılmamak lazım, ne saha ne genel ne performans herhangi bir denge yok takımda. Gsye vodefoneda yenilir gider feneri deplasmanda yener. antepe puan verir ziraatı alır. Dengesiz takım, kadro da tamamen dengesiz. Sallayın
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 Beşiktaş-Galatasaray derbisini de yabancı hakem yönetecek. 1
Darksun Mesaj tarihi: Mart 18, 2025 Mesaj tarihi: Mart 18, 2025 Darksun, 02.03.2025 01:51 tarihinde dedi ki: O da 90+3 deydi , 1-0 yine skor. Hadi zaman olsa belki gol şansı olur diyeceğimde zor hani. şurada var sizinkiler kaçırdığınız maç hariç neredeyse hepsi kritik , vermese puan kayıpları oluyor. https://www.transfermarkt.com.tr/jumplist/elfmeterschuetzen/verein/141/saison_id/2024 Halil Umut nefret ettiğim bir hakem, bizim ortalama puanımız bu adamla felaket düşük. Herif kendi istatistiğini yükseltmek için yapmadıysa ne olayım. İlk derbide geri alır. Ben derbiyi Halil Umut yönetecek tarzı haberler görüyorum, şu dediğim geçerli olur direk. Hani zaten hakemlik bir durumumuz yok önümüze kim gelirse yeniliyoruz da bu uyuz 2 hafta önce verdiği gereksiz penaltının acısını katmerli çıkartır kesin.
Öne çıkan mesajlar