Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2023🏆-🏆2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Sotto, 27.01.2025 19:41 tarihinde dedi ki:

Daha once ornegi var mi 3 buyukler arasi kiralik bonservissiz transfer? Baya garip geldi. 

BJK bizim uydu takım oldu sanırım ahah garibim bi de üstüne para veriyorlar kiralama 1.8m+maaş+yol+ssk+yemek fişi

ölüyü diriltip parlatıp geri verirlerse bir teşekkürü çok görmeyiz tabii sezon sonunda 🥰

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Darksun, 27.01.2025 18:49 tarihinde dedi ki:

1.8 milyon euro yarı dönemde ödenecek para diye yazmışlar , şu kadar parayı verip bunu alıyorsak cidden salağız. 

bedavaya almam öyle bir halde. kendini tekrar ispat etmek için hırs yapıp çalışacak bir karakterde de değil bence.

Mesaj tarihi:
vivavale, 27.01.2025 20:28 tarihinde dedi ki:

Uydu muydu ayıp oluyor kardeş, herkes kendi parasıyla oynuyor, hayırdır senin bir sıkıntın mı var..

kırdıysam özür dilerim kuşdaş kardeş, ama saçma geldi ölü adamı bir de üstüne o kadar para verip kiralamanız

Mesaj tarihi:

Sezer öztürk vardı herhalde böyle mal mal en son, fikret efendi durup dururken ben kefilim falan diye bonservisi ile fenerden almıştı. Herif oynamadığı gibi önce almanya da gece kulübünde bıçaklandı sonra gitti futbolu bırakıp boksa başladı falan. Arka planda saçma sapan şeyler var herhalde yoksa aklı olanın bunu yapması mümkün değil.

• Like 1

İddialar doğruysa fener muhtaç kaldıysa skriniar yüzünden ndoura, iste fenerden ismail ve mert müldürü. Bitik cengizi kim napsın. 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

geçen senenin cengizini isterdim ama o performansa çıkacağını sanmıyorum 1 yılda 24 maç kaçırmış sakatlıktan. Rashicaya alternatif olsun diye alıyorlar da gereksiz lig kaçmış zaten avrupa'da da pek ilerleme şansı yok. U19'dan ahmet sami var çıkar onu montele bu kafa yapısını anlamıyorum ben ya

Rezalet bir futbol 1-0 da resmen şans. Genç diri takımlara karşı ben farklı bir şey beklemiyorum zaten. 

Yalnız emin olduğum bir durum var:

Bence teknik kadro, scout ekibi yapılanması doğru ve en önemlisi de taraftar baskısı olmasına rağmen transferler de acele edilmemesi. Bana en çok umut veren bu. Kesinlikle genç ve dinamik bir takım oluşturulacaktır. Bu yönetimin başarılı olacağını düşünüyorum açıkçası.

Ek olarak bu lig 5 para etmez, bu paralar harcanmaz, 250m euroluk kadrolar kurulmaz, gs yi iteleme, puan farkı açılınca fenere de uçundan iteleyip iki takıma hata yapmayalım stratejisi kulüpleri de inanılmaz ekonomik yük altına sokuyor. Gerçekten değmez.

Avrupada tüm foya ortaya çıkıyor. 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

koca 1 yıl da çöp oldu.

Beşiktaş artık trabzondan hallice bir takım yapıldı maalesef. Benim hiçbir şeye umudum yok çünkü o zihniyette insanlar ne yönetimde ne teknik kadroda

ali ece çıldırmış, o kadar haklı ki... 

Mesaj tarihi:

11 Şubatta transfer bitiyor. Rakipler çatır çatır indirdi. Beşiktaşımıza ne gelen var ne giden. Gelen çokmuş gibi Musrati yolladık bi de. Ben artık tüm yönetimlerin bir rantı paylaşamadığını düşünüyorum. Bu yüzden işler sarpa sarıyor. Muhtemelen taşınmazlar üzerinden proje işleri var gelen bu pastadan pay peşinde. Kulüp hikaye. Bu kadar plansızlık başıboşluk olması imkansız yahu aklım almıyor.

Başakşehir piantek alıyor kayseri'de oynayan kemen'i alıyor

göztepe romulo buluyor trabzon banza buluyor zubkov getiriyor

Beşiktaş yok oğlu yok. İnanılmaz ya x hesaplarına bakıyorum 100 tane isim yazdılar yine kimse yok. Böylesine kollektif bir başarısızlığı yaratmak için ortada bir art niyet bir kötülük bir rant planı olması lazım başka aklıma bir şey gelmiyor.

David beckham fulya tesislerini ziyaret etmiş. 2-3 hesap paylaşmış da öyle görüyoruz. Kulübün resmi hesaplarından tek bir  post yok 😄 

spacer.png

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...