Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2023🏆-🏆2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

resmen koltuk darbesi oldu Beşiktaş'ta. Düne kadar adı duyulmayan Hüseyin Yücel koltuğa oturdu. Bu kadar kolay mı bu işler? 3 yıldır hazırlanan yönetim 1 yılı dolduramadı. Art niyetten başka bir şey yok ortada. Hüseyin Yücel'e hazırlanmış bir yol. YK'nın acilen istifa edip, seçime gitmesi gerekiyor. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

kadro o kadar da kötü değil aslında ama ilginç BJKnın durumu. Hocanız Hollandalı olduğundan belki de, adamlar uymuyor TRye bir türlü.

GSnin her işi de yolunda gidiyor uyuz oluyom iyice...

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Milyon dolarlık yapılanma düzgün yapılır işleyiş teknik-maddi plan doğrultusunda giderse neden yolunda gitmesin değilmi ?

(futboldan çok iyi anlayanların kurduğu teknik-taktik + maddi düzeyde planlama ve takımın yönetici grubu ile uyumlu birlikteliği en başta gerekli olan şey.)

gs nin şanslı olduğu taraf masaaltı planlarıda tıkıt tıkır işliyor ama takımda iyi oynuyor tabi o ayrı.

Mesaj tarihi:

Fiko veya Serdar Adalı çıkarır buradan daha da gün yüzü göremeyiz. Geçen yıl muhabirleri oyun parkı olmayacak denilen Beşiktaş muhabirlerin kucağında geziyor. Candaşı Fıratı Sercanı mis gibi etkileşim kasıyorlar. 

Rakibe bakıyorum Mourinho ve Osimhen ile at koşturuyorlar. Ankaragücü kıvamına geldi kulüp. Biliyorum ki yeni yönetim bunun da üstünü kapatacak. 1 yıl karanlık kalacak. Bir keyfimiz vardı hem de en cefalısından en mütevazısından onun bile içine sıçtılar allah belalarını versin 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bu arada tamamen objektif bir şekilde yazıyorum. Beşiktaşın başarısızlığının yegane sebebi bu:

Spoiler
FuCKiR, 05.07.2023 22:23 tarihinde dedi ki:

Bu sene kesin şampiyonuz

Yeni sezonda yeni başlık açarsanız bir umut işler değişebilir.

Aceace tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Aceace, 16.12.2024 19:42 tarihinde dedi ki:

Bu arada tamamen objektif bir şekilde yazıyorum. Beşiktaşın başarısızlığının yegane sebebi bu:

Gizli içeriği göster

Yeni sezonda yeni başlık açarsanız bir umut işler değişebilir.

ben zaten başlık açarsak demiştim llama dinlemedi

• Yeni Oluştur...