Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2023🏆-🏆2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Beşiktaşı beşiktaşlılar yönetecek kadar malca bir söylem yoktu zaten. Sanki madridliler yönetiyor kulubü. 

Fiko gelsin geri çalıyorsa da ki razıyım şuanda. Serdalı da alsın 2. başkan yapsın en azından para görür kulüp. Sergeni de hoca. tamamdır. Aman biri çıkıp artık yabancı hoca falan demesin aldık boyumuzun ölçüsünü. Çapsız hepsini getirdiler.

Mesaj tarihi:

Bu arada gerçekten iyi oldu, herkese mavi boncuk dağıtıp, onu bunu övmekten, saçma sapan transferlerden başka bir şey de yapmadı. kuyruğunu kıstırıp 1 senede kaçtı. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Beşiktaş'tan açıklama: "Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 27.11.2024 tarihli yönetim kurulu toplantısında alınan karar neticesinde; Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hasan ARAT'ın Yönetim Kurulu Başkanlığından ve üyeliğinden istifasının kabulüne, istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sn. Hüseyin YÜCEL'in TTK'nın 363. Maddesi uyarınca yapılacak ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere atanmasına karar verilmiştir."

bLackcha0s tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

futbol a.ş hüseyin yücel, onur göçmez, feyyaz yönetecek

diğer branşlara ise Hasan Arat bakacak.

Başkan feci saçmaladı. Şampiyonluk sözü vermemişmiş. O zaman niye geldin başa? Super App niye sormuyorlarmış. Hadi abi... 

Mesaj tarihi:

Oraya gio ile gidecek yönetim de akıl yok zaten. 60 değişiklik ile 2 kez skora katkı yapan td den hala ne bekliyorsun arkadaş. Tamam takım müthiş kalite değilde 6-7kat değersiz takım ile oynuyorsun be. 4-5 hafta önce yazmıştım zaten bu gioyu paketlesinler diye, bu kadar kötü durumda olmazdı takım

Mesaj tarihi:

Tazminatımı verin modeli maç sonu açıklamaları vardı, herifin niyeti bir kaç maçtır belli. Nereden buluyoruz böyle tipleri bir anlasam. Üstelik işimiz kasımda bitiyor hayvan gibi vakit de var kaç senedir.

Mesaj tarihi:

ben çok sıkıldım ve yoruldum ya

3 yıldır hazırlanıyorduk
Beşiktaş'ı Beşiktaşlılara emanet ediyoruz
Hoca 6 aydır Beşiktaş'ı izliyor...

yazık taraftara. Yani boşver diyorum yok olmuyor içimize işlemiş en ruhsuz dönemde bile ulan belki bir umut diye izliyorsun.

Aklım ermiyor, neyi zor olabilir bir kulüp yönetmenin? Immobile, Rafa Silva, Muc, Musrati, Udokhai dünya para döktün. Kadro kaliten yine berbat. ok o zaman Kartal, Demir Ege niye kiralık? Ya biz ŞL'deki Ajax maçına saçma sapan kadro ile çıktık, sadece gençler vardı ezilmedik. 

Garip bir sezon, manyak ettiler taraftarı Gs'a 5 atıyorsun, Göztepe'den 4 yiyorsun, Lyon'u yeniyorsun, sonuncu maccabi'ye yeniliyorsun. Ne yaşıyoruz lan biz?

Bir takım 3 senede nasıl ekim, kasım ayında lige havlu atar, inanılmaz ya. 

Mesaj tarihi:

yalniz 3-4 mac once "GvB'a guvenilmeli ne olursa olsun devam edilmeli" diyen kamuoyu bile acayip R atti son maclardan sonra. Besiktasin icerisi cok karisik anladigim kadariyla. 

hos maccabiye yenilmek gerci az buz yutulur lokma degil. 

spacer.png

• Yeni Oluştur...