FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Adam 2 penaltının da beşiktaşa verildiğini sanıyor yoksa pensilvanya aklı olsa böyle post atmaz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 yoo onu nereden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 yanlış yazdın heralde , adamına yazman lazımdı o fotoyu nerden çıkardın diye..renkdaşlık mantıksızlığı savunmak değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 beşiktaşın penaltı daha boş beleşti, resmi alıntısız paylşamak lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 o zaman olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 FuCKiR, 25.09.2024 22:34 tarihinde dedi ki: yanlış yazdın heralde , adamına yazman lazımdı o fotoyu nerden çıkardın diye..renkdaşlık mantıksızlığı savunmak değildir bana yazdığını sandım ben. yoksa akp ziyaret etmeyen kaç kişi kaldık şurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 mert donup kendi kalene vursaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Tr de takım iyi kötü iş yapıyordu. Boyumuzun ölçüsünü aldık Avrupa da. Bu kadar amatör gol yemek inanılmaz ya! Savunma evlere şenlik, tüm gollerde inanilmaz kademe/pozisyon hataları. Rahat gol atsınlar diye kenara çekildi adamlar ya şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Gerçekten anlayamıyorum ya milli aradan sonra taktik değişti yatay oynayarak çıkmaya çalışıyoruz Mario ya yer bulacak diye kadro kurgusu da değişti. Bugün şov yaptı Ajax deplasmanına Mustafa ile başlıyor. Geçen sene en büyük karın ağrımız onana niye oynuyor? Memleketin havasından mıdır suyundan mıdır gelen rahat duramıyor. Ulan tutmuş taktik 4 maç harika oynamışsın devam et işte. Kaleye gidemedik tek atağımız yok ya rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Sabah özeti özledim. Kadroyu görünce avrupa ligini sallamadıkları belli, öneminden değilde gücü yok 2 tarafı da götürecek. . Çok haksız da değil yani Beşiktaşın kadro çok dar. Yine de Şu kadro çıkmaz. GVB hediye etmiş maçı resmen. O kadar fazla hata var ki ayrı ayrı yazmaya da gerek yok. Bir de sözüm maçın hakemine, Beşiktaşlı oyuncular yerde kıvranırken oyunu oynatan, maçı durdurmayan hakem sana harbi helal olsun. Çok beğendim, oyunun hızını kesmeyeceksin ki oynamayak isteyen taraf oynayacak. Darısı bizim ligin başına. Orası Türkiye ligi değil, rüzgardan yere düşenlerin değil ayakta kalanların ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 kafa çarpışması, kalp gibi bir durum değilse ayak darbesine fln bence de durdurulmaması gerekiyor. zaten en geç 1 dk içinde duruyor. ayrıca tek maçtan yatırdı beni ekstra üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 bu grupta averajın çok önemi var. keşke farklı değilde 1-2 farkla yenilseydi. bu -4 averaj gruptan çıkışını çok etkileyebilir. zaten ajax yenilgisi beklenen bir şeydi ama böyle farklı olması kötü oldu. belki kayserispor maçı kendi sahasında olsa bu kadar rotasyon yapmazdı. üst üste deplasman maçları olması mecburi rotasyona itmiş olabilir ama yine de 4 yenecek bir rakip değildi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 ulan gsye bu kadar uzatma vermediniz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 2 tane verilmeyen penaltı ile günü kapattık çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Şaka gibi hakikaten adam 2 tane penaltıyı vermedi. Üstüne hiç dokunulmayan adama penaltı çaldı ...Var müdahale etmese kıyamet kopardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Immobile ye verilmeyen penaltıyı yeni gördüm Abo aboo .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2024 var yokken hadi görmemiştir diyip bi şekilde bahanesi oluyordu. var sisteminde bunların verilmemesinin açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2024 kizillelma, 01.10.2024 01:28 tarihinde dedi ki: Immobile ye verilmeyen penaltıyı yeni gördüm Abo aboo .. sanırım o pozisyon dönüşünde bizim defansın kendi kendilerine yaptığı harekete direk Kayseri lehine tereddütsüz penaltı vermiş. VAR orayı düzeltmiş anca. Bu hakemlerin iyi niyetli olduklarına kesinlikle inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 averaj takimi olmasak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 olduk valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Avrupa’da kara gece lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Abi şu grupta da 0 çekmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Çok bir şey aramaya gerek yok. Sosyal medya hocaya takımı bozdu diye yüklenmeye başladı. Bu takımın alternatif planları olmayacak mı? Tabii ki denemek zorunda. 50 maça aynı kadro işe çıkılamayacağını biliyor. Bu tarz mağlubiyetler eski yönetime yazar. Ben hocayı, kadroyu ve özellikle yönetimi eleştirmem. Bence ellerinden gelen en iyisiydi. Feci bir enkaz kaldırdılar. Transferin son gününe abu ve amartey dertlerimiz olmasaydı güzel kanat ve bek ile güçlendirecektik, olmadı. Muçi konusunda fail etti tabii. Genç, denemek istediler bizde tutmadı. Umarım elimizden çıkarabiliriz. sonuç olarak -6 averaj ile dibe demir attık ötesi berisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Sonraki maç Lyon deplasman, dipten zor çıkarız lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar