pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 3k mi oeh ben imzali 100.yil formasindan dewamke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 3k nedir ya? Sezonun güncel formasını giymek için aylık 250 lira abonelik gibi. Saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 stok forma kullanmışız. alın üzerine armayı basın kendiniz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 ya bu rezillik 2 3 yılda bi yaşanıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Bence hiçbi önemi yok, forma nefis. Stok mtok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 ben fiyatına takığım. Önemi yok zaten her yıl ne kadar farklı tasarım yapabilirsin? 2 tane renk var sonra başkaları gibi mor, pembe olmasın 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 FuCKiR, 29.06.2024 21:43 tarihinde dedi ki: Ne kadar ürettiler de 3000tl ye forma kalmamış. lanet olsun https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/adidas-besiktas-forma-kk-24-25-5ks4e0100001-50 Gelmiş tekrar. 3 tane aldım Saldırın. daha di maria lukaku gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 kombineler çıkmış maşallah 12bin tl'den başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 12 bin pahalı mı ya bir sene maç izlemek için? kupa şu bu 20-25 maç desen maç başında ucuz kalmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 12 bin ise bedava demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 (düzenlendi) Bu sene 19800 olmuş diyor işte 12000'lik yer. Ama oradan maçı görebiliyor musun ona da bakmak lazım. En düşük kategori. Temmuz 3, 2024 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Bakmadım ben ya blackaos 12bn diyince direkt onu baz aldım sdf Aslında şu zamanda kategori 1-2-3 100bin tl bile maç sayısı / önemi , avrupa için verilir tereddütsüz. iyi kadro da kurulursa derbiler vs rahat çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 ciro immobile ve felix uduokhai (sol ayaklı stoper) bitmiş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 immobile oynuyor muydu halen yav ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Bu Euro 2024 başından beri işte twitter,eksisozluk takip ediyorum milli takımla ilgili haberler için, istisnasız her gün BJK liler Semih nasıl oynamaz, niye oynamıyor santraforda falan filan. Şimdi gitti kendileri santrafor aldı, düşünemiyorum artık heralde her gün de kendi takımlarına sövecekler heralde. Bu teknik direktör de sanırım oynatmıcak Semihi ilk 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Semihi kanatta oynatirlar herhalde İrfan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 semih şu an tek başına kalacak biri değil kaldı ki ona da zarar. Weghorst tarzı yardımlaşacağı forvet ile çok parlayacağını düşünüyorum. Immobile'ın kariyeri tartışılmaz da 35 yaşına gelmiş kafasında şampiyonluk olmayan adamdan pek bir şey umrunda olacağını sanmıyorum. Abu zaten dert bi de başka dert edinmeyelim Beşiktaş transferlerde çok geç kalıyor yine. Rafa Silva ile güzel bir sinerji yakaladı ancak yine ortada bir şey yok. Şimdi lauriente fenerde haberleri dönüyor psikolojik olarak da üstünlüğü ele geçirmesi gerekiyordu çoktan. 3-4 transfer ile bir şey değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 semih kanatta fln oynamaz ya bu yasli pizzaci ile beraber oynarsa is yapar arda gibi yandan katedip kaleye vurabilcek bir topcu degil su ana kadarki oyunuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 (düzenlendi) Temmuz 12, 2024 Darksun tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 temiz 25 i var. di maria da gelirse 30+ görür ya da berghuise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 di maria kontrat uzattı diye haber vardı geçen, 1 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 berghuise gelsin o zaman ya, tam uyacak takıma. şimdi siyah formada fena, 3. forma açıklanınca 3 tane daha alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Bilet ve kombine fiyatlarına enflasyonun çok üzerinde yapılan zamlardan da belli ki beşiktaş jimnastik kulübü girdiği maddi yükün altından kalkamayacak. Maaşların ödenmesi imkansıza yakın. 2 adamın 3 yıllık maliyeti 80-90 m euro. Saçmalık ötesi. UCL kazanman lazım ki Tr liginde bile herhangi bir iddiası olmadığının taraftardan yönetime herkes farkında. beşiktaş jimnastik kulübü bu yıl büyük dramalar yaşayacak gibi duruyor. Maaşlar ödenemez, kötü futbol kolay kolay değişmez, hoca büyük ihtimalle sene sonunu görmez ve yönetimde ciddi çalkantılar başlar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 (düzenlendi) Immobile hareketi çok iyi ya semih'i 15-20 gol bandına çekerse 40m'dan aşağıya gitmez seneye. Bir de avrupa'da iyi işler yaparsa. Immobile ve rafa olayına buradan da bakmak lazım. Demir Ege de var seneye 60-70m gelebilir kanatlar ve bekler hala felaket durumda en az 3-4 transfer daha lazım ve yedek kulübesi rotasyon için de güçlendirmek lazım. Şenol zamanı yedek kulübesinden katkı alamadığımız için şampiyonluk gitmişti Temmuz 14, 2024 bLackcha0s tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar