Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 ben asıl bahtiyar nasıl oynatılıyor onu bir türlü anlamıyorum torpilli falan mı acaba. yabancı sınırından desen sahada yeterince türk var zaten. çok saçma 11 başlayabilmesi, hepsini geçtim bu adama 4.5m nasıl verildi akıl alır gibi değil. geçmişine baktım transfermark den her sene farklı mevkii de oynamış ama hiç birinde öyle iyi performans göstermemiş gibi skor katkısı çok az. yedekte iyi alternatif olabilir ama iyi alternatif olsun diye de 4.5 verilmesi baya saçma aksdjgşlsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 İsmim Mesut, göbek adım Bahtiyar, yıllarca hep böyle bildiniz siz; Mesut Bahtiyar'dan şarkılar dinlediniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Arat önde götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 zarfların rengi belli olunca hasan arata direkt verselermiş başkanlığı, turuncu kazanıyor türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Samet, Feyyaz, Rıza tüm eskileri topladı adam bu sene geçti artık ama seneye bakalım noolur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 bu yakışır buraya şimdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Abi şu ahmedovic i kim almışsa geri götürsün versin. Her maçta kritik hata yapıyor ya gol yiyoruz ya da kart görüyor takım zafiyete uğruyor. Çok kötü.. Bu arada Hasan Başkan hayırlı olsun. Başarılar dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Hasan başkan'ı istiyordum, iyi oldu. Serdal Adalı bu kulüp için gerçekten çok şey yaptı ancak Seba ekolünden biri lazımdı. Tüpçüsü, Çebisi gerçekten kulübü bitirdiler. Umutlandım açıkçası hem futbol hem de basket için güzel projeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 futbol haric her bransta tokatliyoruz la sacma sapan transfer yapılmaz ve yerinde takviyeler yapilirsa seneye biz de sampuanliga oynariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 basket fecaat geçen yıl küme düşüyordu takım bu yıl güzel gidiyordu fener galibiyeti iyi geldi belki toparlar ama basket bu kadar kötü olmamalı. Bahçeşehir ile birleşecek wild card ile euroleague planı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Riza hocaya laf atilmis ama tam sizin takimin kalitesine yakisan bi hoca. Ben cok yakistiriyorum besiktask ile Riza hocayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 aynen. biz de baya gülüyoruz senin bu mesajlarına. sürekli çok komiksin. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 yorulmuyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 sgkli bir ise girse aslinda bu kadar enerjik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Rıza Çalımbay: "Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Bizim esas 11'de oynayan oyuncularımız sakat. Bir tane kanat oyuncumuz yok. Muleka'yı kanat oynatıyoruz. Kanat değil. Cenk Tosun kanatta bir yere kadar yapabiliyor. Mesela Club Brugge maçında 4 defansın 3'ü orjinal yeri değildi. Yok işte. Club Brugge maçını konuşuyorlar ama elimizde oyuncu yok. Oyuncumuz olsa böyle bir sonuç zaten olmaz. Mecburen maça çıkmak zorundayız. Şimdi bir tane daha var. İsviçre'ye maça gideceğiz. Ben o maçtan çok korkuyorum." Bu haber dogru mu? Instagramda gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Fuckir’in isi zor bu aksam. Bakalim penaltilari nasil aciklayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Gedson un atlanan sarısı hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 kaç yeriz diye yazmaya geldim o sıra 1 tane yedik bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 bu muleka nasıl futbolcu olmuş ya. adamın tek bir tane olumlu hareketi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 kavala güzel tepik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 samet buz gibi penaltı yapmış itiraz ede ede ceko'ya da sarı yedirtti anasını satayım. vurmuşsun işte adamın ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 cenk'in o pozisyonu gole cevirme sansi dusuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Valla cenk mükemmel aldı penaltıyı helal olsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 bu gece fredin ayağı kırılmasa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar