Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

0,48 de king'in hareketi ne ya öyle, rabonna ile çalımladı zannettim ama yine sağ ayağıyla çekiyor ilginç bi çalım 😄 devam eden atakta irfan can'ın sol dış vuruşu girseymiş keske

Fistan tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR, 02.08.2023 10:01 tarihinde dedi ki:

Özeti izleyip bi şey söylemek çok doğru değil ama irfan ve mert kekosu oynamaya mı başlamışlar ne? Tadic etkisi midir yoksa göt korkusu mudur göreceğiz 

şöyle özetleyeyim şu adı neyse takımın , patiden 11 kursak 1 ay sadece kardiyo yapsak yeneriz. Bu kadar boş pozisyonda pas hatası yapan 2. bir takım hatırlamıyorum BAM lı galatasaray haricinde şimdiye kadar. O kadar zayıf mahalle takımı

Mesaj tarihi:

Kıskananlar ..

“Fenerbahçe, oyuncu satışından kasasını doldurmaya devam ediyor. Sarı lacivertliler, bu sezon bonservis bedellerinden şimdiye kadar 47 milyon 950 bin avro gelir elde etti.”

Göktanrı yardım ediyor.

Mesaj tarihi:

alışmışsınız iki eli bağlı rakibe yumruk atmaya, hakaretlerinize yaptırım yapan da yok, tepki görünce malum takkeli gibi ağlıyosunuz yok öyle yağma 🙂

• Like 2
Mesaj tarihi:

teknik direktörünün eline kağıt tutuşturmuşlar. kağıttan okuyarak basın toplantısı yapıyor. cevap olarak maklubeciler ehehehe diyip sonra da ağlıyorsunuz demen de müthiş kafa. 

her yapılanı savunmak zorunda değilsin. sana kişisel bir şey diyen yokken ortalığa hakaret edeceğine mesaj yazmamayı tercih edebilirsin.

• Yeni Oluştur...