Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Ben GS lehine hata yapilmiyor demedim zaten, kendimi kac defa ifade etmem gerekiyor bilmiyorum. Siz sadece GS nin kollandigini dusunuyorsunuz, onun sacmaligini dile getiriyorum her seferinde.  Antalya maci ve diger pozisyonlar ile ilgili yazdiklarim duruyor hala. 

Yukarida yazildigi gibi GS ye de benzer durum olmus, maci ertelenmemisti 2-3 sene once. Ciktik elendik. Kimse de tatava yapmadi U-19 mu19 demedi. Ha bence macin ertelenmesinin elenme ile alakasi yok da futbolcuya sorsan oynamak isteyeceginden hic suphem yok. Bunlar basit seyler kim isterse. Ben GS yoneticisi olsam zaten bu macin suyu cikti sallayin artik der gecerdim ama inata bindirmelerini anlarim, sen alakali alakasiz durmadan GS ye sallarsan, stadina 30k kisi toplayip yoneticiye takima laf edersen hadi cik oyna madem o zaman derler. 

Erden Timura ozel bir sempatim yok, kimdir necidir bilmiyorum cok fazla da ona seviyesiz diyip Ali Kocu siyirmak komik olur. 

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

GS benzer durumu dedigin lig maci degil mi? Oyleyse FB durumu ile alakasi yok. Super Kupa tarihi belirleme sirasinda ceyrek final durumunda tarihi tekrar gozden geciririz denilip GS elenince yapilmadigi icin isyan ediyo FB. Yoksa 2 mac arasinda Karabuk macini erteleyelim diyolar, onu istemiyo. Yani sorun ertelemeden ziyade FB olunca konusulanlarin yapilmamasi.

PS: Karabuk demisim, Karagumruk olcak. Karabuk fazla bilinc altina girmis son zamanlarda asdfsadsfds

BloodBane tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Gozden geciririz deki kasit ne, iki takima da sorariz mi insiyatif aliriz mi. Iki takima sorunca GS nin inatlasmasina katilmamakla beraber anlayisla karsilarim. Cunku karsinda sana alakali alakasiz laf eden bir kurum ve baskan var. 

Kaldi ki azicik futbolu bilen adam FB nin ceyrek yolunun acik oldugunu gorurdu kimse palavra anlatmasin. Zaten grup lideri olarak tek tur oynuyorsun. GS pragi gecse Liverpool dahi gelebilirdi. Fenerbahce olarak ceyrege kalacagini ongormek zor degil bastan koyardin tavrini.

Sosyal ağlarda paylaş

Yani karsisinda omurgasiz bi federasyon varken ertelenecegini dusunmekle hata yapmis orda FB, haklisin.

Yine tarafli bakip alakali alakasiz laf eden kuruma karsi tavir koyuyo demissin. Tabi GS hic laf etmiyo dimi 😄  Ali Koca direk terorist diyen sizin baskaniniz hatirlatirim. Kaldi ki bunu Erden Timur olaylarindan cok once demisti. Hatta Ali Koc ile toplanti ayarlayip, bu toplanti oncesinde bu laflari etmisti, haliyle gorusme iptal oldu. Bide aptala yatip sonrasinda ama gelseydi bu gune gelmezdi diyen baskaniniz 🙂 

Sosyal ağlarda paylaş

Sotto, 05.04.2024 14:36 tarihinde dedi ki:

Senin tum gucunle ve devletin en tepesine cikarak kursunlanma olayi

aynen bunun pesinden birisi gitsin biz de arkasinda duralim su akil almaz bir olay.

BloodBane, 05.04.2024 15:26 tarihinde dedi ki:

Ha ayni hafta Antalya macini nasil kazandiginiz belliyken

ne oldu sari kartimiz mi atlandi o macta da ? :d lehimize en buyuk hata bu cunku, bi de 1.5 sezon once ofsaytimsi vardi.

Sosyal ağlarda paylaş

sardalya, 05.04.2024 17:09 tarihinde dedi ki:

ne oldu sari kartimiz mi atlandi o macta da ? :d lehimize en buyuk hata bu cunku, bi de 1.5 sezon once ofsaytimsi vardi.

Cikan hakem konusmalarindan sonra bile bunu diyebiliyosan zaten sana denebilcek baska bisey yok. Git ultraslan fan sayfalarinda takilmaya devam et sen.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

hakem konusmalari dedigin tffdeki vidyolar mi? bizim 1 poz elestiriliyorsa orda fenerin 15 pozisyonu vardir ki tff onlari da public yapti hemen gsnin pozisyon sizinca.

insan mert rakip ozluyor cidden su aciklamaya bak kendi takimini gazliyor, rakibin helaline dil uzatma yok 👏👏

şartlar ne olursa olsun süper kupa finalinde, takımımızın galatasaray'ı yenerek, kupayı alacağına olan inancımız tamdır. tarihimiz, şartların aleyhimize olduğu pek çok maçta galatasaray'ı hüsrana uğrattığımız maçlarla doludur. galatasaray maçları fenerbahçelilerin bayramıdır. 7 nisan tarihi de yeni bayramımız olacaktır. mevcut a takım futbolcularımızın armamızı gururlandıracak bir şekilde mücadele edeceklerine, terlerinin son damlasına kadar emeklerini sahaya yansıtacaklarına, kısaca 117 yıllık tarihimize yakışır bir şekilde sahada galatasaray'a ve karşımıza türlü engeller çıkaran karanlık yapıya gereken cevabı vereceklerine bizler eminiz ve onlara bu maçta ve kalan tüm maçlarında inanıyor, güveniyoruz

sardalya tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Mevcut yonetime laf atmak icin Aziz Yildirimin aciklamasini bile istedigin sekilde kesmissin, inanilmazsin 😄

Sunu da diyo, onu da ekleyeyim madem:

"Bu final maçına çıkmamak, himmetlerle dualarla kazanılmış kupaları müzesine götürmeye alışmış rakibimize bir kupanın benzer şekilde hak edilmediği halde hediye edilmesi olacaktır."

• Tesekkurler 2
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu diyen adamin tarla suren tapeleri yok muydu. Montaj miydi yoksa 🙂 

Feto nun Aziz uzerine gitmis olmasi kendisinin de turlu haltlar yemis olmasindan bagimsiz ki politikada bunun ornegini biliyoruz.

GS nin kazandigi herseye feto imasi yaparken kendi yedigin boklari da unutmayacaksin. 

• Kustum 1
Sosyal ağlarda paylaş

neden sudi arabistanda son anda fenerin dalavereyle iptal ettirdigi anlasildi bunlarin oynamaya niyeti yok 

orda posterle cikacaz burda baska tarih olsun yabanci hakem olsun vs otobusumuz kursunlanmasin 😂😂

arabistan olayinda ali kocu destekleyen koyunlara ders olmustur umarim bu adamin dogru bir adimi olamaz. orda da ataturk’u savundugunu dusunun siz

sozun fenelilerden disari tabii siz okumasaniz da olur

sardalya tarafından düzenlendi
  • Kustum 4
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...