Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

iki takım arasında bu kadar büyük bütçe, kalite farkı varken kapanmaları, kontra atak kovalamaları veya basit fauller vs. anlayabiliyorum ama maçın 5.dk'sında taç atışını 1dk'da autları 2dk'da kullanmak ayrı bi şey. bunlara izin verilmemesi lazım zaten ligte topun oyunda kalma süresi düşük, üstüne bunlar olunca seyir zevki düşük olan maçlar iyice berbat hale geliyor.

son 5dk'dır oyun kuramıyoruz bocaladık. golden sonra baskıyı bi süre devam ettirdik ama biraz saldık gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

tadic'in çıkması büyük hataydı, kilit pas atan adamı niye çıkarıyosun, şuan topu hücumda yönlendirecek kimse kalmadı. değişiklikler çok geç ve yanlış geldi.

fred sakatlandı..

S-H tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

daha çok uzatma verilmesi lazımdı doğru ama 10dk daha oynansa atamazdık öyle bi hava vardı, tüm pozisyonlar karambol. ilk yarı kaçırılan tüm pozisyonları yaratan adam tadici çıkarıp emre mor'un kör ortalarına takımı muhtaç edersen böyle olur. td hatası kayıp 2 puan.

Sosyal ağlarda paylaş

Bright Osayi-Samuel in yokluğu dört müsabakadır hissediliyor. Mert in ileri çıkışı ve çıktığında etkisi çok az.

Stoper olmayınca Ferdi de sağa geçemedi . Her müsabakada sol kanada mahkum kalmak hoş değil.

Dzeko bu müsabakada kaybın ana sorumlusu. 1-0 iken boşta olan arkadaşlarına pas vermemesinin bahanesi olamaz.

..

Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum özellikle ilk yarı gayet iyiydi mert, ikinci yarı samsun golü bulduktan sonra takım çok öne çıktığı, bonucci zaten yavaş bi adam mert daha defansif takılmak zorunda kaldı.

ben oyuncularda bi hata görmüyorum, zaten istatistik olarak da kazandığımız diğer maçlara benzer bi tablo var. tamamen hatalı oyuncu değişiklikleri yüzünden puan bıraktık bu maçta.

tadic-dzeko-irfan takımın en çok gol katkısı veren 3 oyuncusunu aynı anda hangi fikirle çıkardı aklım almıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...