Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

yenilgi anlaşılır aslında takımın neredeyse hepsi sakat ama 6 da yemezsin be. mert müldür'ü neden avrupaya almamış anlamadım, serdar aziz kronik sakat adamın 10 maç oynadığı sezon yok neredeyse onun yerine keşke samet ve mert eklenseymiş.  çok bir şey de diyemiyorum maç hakkında o kadar sakat ile ismail'in de işi zor hadi defans hattı full sakat orta saha da sakat çok anormal bir durum var ama samet ve mert oynasa ismail'i de orta sahada oynatabilirdi.  avrupaya kayıt edilen kadro da garip umut ve aziz yerine yazsana mert müldür'ü ve samet i.  

Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 01.12.2023 09:46 tarihinde dedi ki:

serdar aziz kronik sakat adamın 10 maç oynadığı sezon yok

imparator vizyonu 😄

yorumlarda stoperler zaten gitmis oraya baska birini koyup, ismaili orta sahada tutsaydi diyorlar. boyle degistirince hem orta sahayi hem stoperi bozdu.

ama kayiptan sonra konusmak kolay, crespo'nun idare edebilmesi lazimdi. ilk 11'de olmayan herkesi kusturmus samuel eagle herhalde

Sosyal ağlarda paylaş

arada boyle kazalar oluyor ya roma da 6 yediği sezon kupayı almıştı. asıl önemlisi bu kazadan ders çıkarılacak mı yoksa ismail yine imkan yok diye ağlayacak mı. ben ismail in oyuncularla iletişiminin iyi olduğunu sanmıyorum iyi hocalar bu tarz kriz durumlarında belli oluyor umarım toparlar kupayı alabilirler. maçta osai ve crespo bildiğin bitse de gitsek kafasındaydı 

Sosyal ağlarda paylaş

tamam sakatlar takımın oyununda etkili olmuştur ama 6da yemezsin.

son maç yensen her türlü çıkacaksın zaten beraberliğe oyna.

osterwolde kaç maçtır stoper oynuyordu onu niye değiştiriyorsun. (stoper yerine sol bekte deneme yap)

en çok endişelendiren ise hocanın hiç müdahale etmemesiydi. yine saçma sapan ezber değişikliklerini yaptı.

baktın ismail stoperde olmuyor tekrar orta sahaya al birşey yap fark geliyor belliydi zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 01.12.2023 13:42 tarihinde dedi ki:

arada boyle kazalar oluyor ya roma da 6 yediği sezon kupayı almıştı. asıl önemlisi bu kazadan ders çıkarılacak mı yoksa ismail yine imkan yok diye ağlayacak mı. ben ismail in oyuncularla iletişiminin iyi olduğunu sanmıyorum iyi hocalar bu tarz kriz durumlarında belli oluyor umarım toparlar kupayı alabilirler. maçta osai ve crespo bildiğin bitse de gitsek kafasındaydı 

Roma'nın hocası mourinho idi, İsmail kartal oğlunu yardımcı antrenör yapmış 😄 

Sosyal ağlarda paylaş

%99 eagle hatası, rastgele 11 oyuncuyu sahaya sürüp gidin oynayın diyemezsin, böyle bi saçmalık olamaz.

u18'den gelen adamla ve hayatında hiç stoper oynamamış orta saha oyuncusunu stoper diye oynatamazsın. az bile yemişiz livakoviç olmasa 10'a gitçek maç.

Sosyal ağlarda paylaş

hatalarından ders çıkarıyorsa ne ala.  adamlara yüklenirsen kaptırdın mı hızlı çıkıyorlar taktikleri o, Trnava bile puan aldı ordan,topu adamlara bıraktığında edemiyorlar işte, fener ile ludo pres + yüklenmeye çalışınca rezil oldu :d  topu bırakıp geçiş oyunu oynasak biz rahat geçerdik bu kadroyla bile, ama o zaman da köy takımına kapandı derlerdi sdfsd. ludo'yu deplasmanda da yenerler eğer ludo kapanıp taktiği çözemezse. biz ise 2. oluruz, 2 maç fazladan oynicaz gereksiz yere. 

Fistan tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

ismail kartal'da bozuk bir şeyi onaracak, alternatif üretecek bir yetenek yok bunu herkes biliyordu ama doğru giden şeyi sürdürebilme becerisi vardı. iyi giden düzen sakatlıklarla bozulunca bir çözüm çıkaramadı. ismail hocanın şanssızlığı birden fazla önemli bölgede sakatlık yaşaması belki uzun vadede önemli isimler teker teker gitse hallederdi ama  hepsi aynı zamanda gelince patladı. üstüne avrupa maçında saçma sapan bi kadroyla çıkınca efsane bi dayak yedirdi.

benzer şeyler diğer takımların başına gelse çözüm üretebilirler miydi? tartışmalı bence ligte bunun üstesinden gelebilecek kadro/td yok, çok farklı bir senaryo yaşanmazdı ama ne olursa olsun günün sonunda hatalı olan eagle ve ali koç yönetimi. ikisi de 2 stoperimiz sakatlanırsa ne yaparız, alternatifimiz ne olur? ne yaparız? diye düşünmemiş.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

eagle hocam 7 - 1 lik maçı iyi izlemiş, 1 eksik yedi sdf. Böyle imalarlar bir yere de varılmayacağını görmüş olur.

İsmaillerden, rızalardan, okanlardan avrupada bir cacık olmaz. 2 futbolcun yok 5 maçta 1 galibiyet alıyosan o da zar zor. Bizim rıza 50 kupa alacaktı ilk avrupa maçında 5 lediler sdf. Okan desen 200m euro kadro ile 5 maç 5 puan, rakipler kırmızı kart görmese nerdeyse puan alamayacak.

Sosyal ağlarda paylaş

Hoca iyi insan iyi Fenerli ama yetersiz, 1 yabancı dili bile yok. Oysa bunca yılda insan yetiştirir biraz kendini, 25 senedir TD adam alt liglerde de olsa.

Sonuç olarak rezil olduk çoluk çocuk dolu kasaba takımından 6 tane yedik, 6 sayısının hükmü de ziyan olmuş oldu asdf

Sosyal ağlarda paylaş

Avrupada okana laf etmek niye acizlik olsun arkadaş neyin kafası bu. Daha ilk maç kopenhag kırmızı görmese şu anda grup sonuncusuydun. Türkiye tarihinin kurulmuş en pahalı kadrosu avrupada can çekişiyor, bayern eski bayern değil, kopenhag 2 maçta 1 gol fark var arada, mançestarın durumu ortada, diğeri de kopenhag. Okanın muhasebesine bakalım, 5 maç 5 puan, -2 averaj,  En az 7-8 değişiklik yanlış, nerdeyse tüm değişiklikler geç. Okana laf etme, fatihe laf etme, 4 harfli örgütü karıştırma. Allah mı arkadaş bu galatasaray ve tayfası. Babasını bu kadar savunmaz adam ya. Şöyle kapasitesiz adamlara da laf anlatıyorum. Köpeği her gün beslesen seni bu kadar savunmaz. Polemik olmasın diye laf etmiyordum şimdi kapasitesizin de içinden geçicem. Hodri meydan dök bakalım neymiş okan avrupada konuşalım. 

FuCKiR tarafından düzenlendi
  • Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...