Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 ne fetö masturbasyonu ya ne ekstra hassasiyeti, gsli olunca böle oluyo demek ki, ciddi bişi varmış gibi yapıp olayı yasaklamak falan, bi tane gsye fetöcü dedi diye başı belaya giren varsa forumlarda örneğini gösterin bakalım, öyle boş boş konuşmayla olmuyor 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Fistan, 28.11.2023 15:08 tarihinde dedi ki: ne fetö masturbasyonu uefa kupasını bile fetö sayesinde aldığımızı düşünen arkadaşlar vardı burada. Fistan, 28.11.2023 15:08 tarihinde dedi ki: ne ekstra hassasiyeti benim konuyla alakalı tek bilgim 3-4 ay önce 100+ sosyal medya hesabıyla alakalı, gs-fetö eşleşmesi yaptıkları için suç duyurusunda bulundu GS. ne gerek var böyle bir şeye sokmayı forumu? bunun dışında bir durum varsa rew belki açıklar. Fistan, 28.11.2023 15:08 tarihinde dedi ki: öyle boş boş konuşmayla olmuyor aynen. Caner Erkin maç sonu çıkıp sürekli orta yaparak futbol oynanamaz dese anca bu kadar garipserdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 gs değil, gsli bir grup taraftar gs-fetö ilişkilendirilmesi hususunda suç duyurusunda bulundu ama bakalım ne oldu, dava bile açılmadı, biz gs’li adminler istemiyoruz fetö denmesini diyin geçin, milleti ne diye korkutuyorsunuz şöle hassas böle hassas diye. komik olmayın yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Biz gsli adminler istemiyoruz fetö denmesini 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 ben de istemiyorum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Cthulhu, 28.11.2023 14:55 tarihinde dedi ki: fenerbahçe'nin özellikle kadıköy'de kart ve penaltı konularında kollandığını yıllardır düşünüyorum. bu hafta olduğu gibi örnekler bulmak da hiç zor değil. bir şey tartışmak yerine, taraftarı olduğunuz kulübünüzün resmi açıklama olarak sarı kart kırmızı kart istatistiği çıkarması gibi, whataboutism veya ad hominem yapmak içinize işlemiş resmen. o kadar yaygara koparılan maçtaki kollanmak dediğin bu mu? ilk yarı skor 0-0. fenerin penaltısı verilmiyor. ikinci yarı skor 1-1 rakibin penaltısı verilmiyor. başka pozisyon mu var ? ben mi kaçırıyorum. bir hafta önceye gidiyorsun.dk 70 küsür rakibin çok net kırmızısı verilmiyor , maç berabere bitiyor. (yenersin yenilirsin , yine berabere biter o ayrı) diğer yaygara koparılan maçla ilgili trio yorumlarını da attım yukarda zaten. resmi açıklamadaki kart istatistiği ise asıl olayın ekstrası zaten ,asıl olay; 13 maçta bir tarafın 5 aleyhine , diğerinin 1 lehine fahiş hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 yusema, 28.11.2023 17:57 tarihinde dedi ki: o kadar yaygara koparılan maçtaki kollanmak dediğin bu mu? ilk yarı skor 0-0. fenerin penaltısı verilmiyor. ikinci yarı skor 1-1 rakibin penaltısı verilmiyor. başka pozisyon mu var ? ben mi kaçırıyorum. bir hafta önceye gidiyorsun.dk 70 küsür rakibin çok net kırmızısı verilmiyor , maç berabere bitiyor. (yenersin yenilirsin , yine berabere biter o ayrı) diğer yaygara koparılan maçla ilgili trio yorumlarını da attım yukarda zaten. resmi açıklamadaki kart istatistiği ise asıl olayın ekstrası zaten ,asıl olay; 13 maçta bir tarafın 5 aleyhine , diğerinin 1 lehine fahiş hata. tam olarak bu, kaldı ki kulüp zaten rakibe yapılan haksızlığı da görmezden gelmedi yanlış olduğunu kabul edip maç tekrarı teklifi bile yaptı ki bunun benzeri görülmedi. kart işine hangi yüzle giriyorsunuz onu da anlamadım, fb içeride dışarıda yıllardır çatır çatır kırmızı kart görüyor, derbiler de dahil. bu görülen kartlara yanlış demiyorum doğrusu da var yanlışı da var, hatalar var kabul edilebilir ama bi tarafa bu hatalar olmuyor, bi tarafa gösterilen kırmızılar bir tarafa gösterilmiyor. bi tarafa verilen penaltılar bir tarafa verilmiyor haksızlık, kollanma asıl budur. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Ya cthulhu ile beraber izledik maçı trollük yapıyor takılmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Verilmiyor dediginiz kac penalti aldi fener gecen sene. Cok bos muhabbetler bunlar. Sistematik olarak feneri sampiyon yapmiyorlar algisini cok iyi yerlestirdi Ali Koc klube. Ayni Fener gidip icerde Ankaragucune Istanbulspora filan sacma sapan puanlar birakti, derbilerin tumunu kaybetti gecen sene. Onceki senelere deginmenin zaten bir anlami yok. Bu sene ise 50-50 sampiyon olacak zaten. Gs nin aciklamalari da sacmalik. Bitmedi su hakem isleri ulkede. Zaten hep dedigim gibi ortada mafya sike gibi seyler varsa onlarin bile isine geliyordur olayin FB GS spektrumuna cekilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 (düzenlendi) her sezon aynı paternde a-b-c sezonu diye algı yapan, işler yolunda gitmediğinde mhk-tff'yi 'ligi bitirtmem, elimde belge var açıklarım' diye tehdit edip avantaj sağlayan bir kulübün başkasına algı yapıyor demesi çok tatlı. Kasım 28, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 (düzenlendi) Tum bunlara ragmen degismeyen tek sey su ama: Fenerbahcenin basarili olmayan baskani hala koltukta Galatasarayin basarisiz baskanlari koltukta degil. Son baktigimda GS nin son 5 sezonda 2 sampiyonlugu ve en az 3 baskani, FB nin 0 sampiyonlugu ve ayni baskani vardi. GS de her sezon sampiyon olmadigina gore iki klup de bos yaparken birisi en azindan degisime gidebiliyor. Kasım 28, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 derdin fenerin baskanının başarısızlıkta değişmemesi olsun ya hahah boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 (düzenlendi) Yo ben gayet memnunum zaten. Sadece ikisi de bos bos konusuyor birisi en azindan kendini kandirmiyor diyorum, iceride en azindan. Yoksa tabi taraftari gazlamak bizim futbol ortamimizin olmazsa olmazi. Kasım 28, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 ft-özbek kovulup geliyor geri böyle olunca sorun olmuyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 (düzenlendi) Ozbek geri geldi, basarisiz olursa yine gider. Sorun getirmekte degil gondermekte. Aziz baskani gondermek ne kadar surdu? Acikcasi son yonetimin FT yi getirmemesi bile seviye atlamaktir gozumde. Kasım 28, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 FT, Senor vs. gelmesin zaten artik bi zahmet. Gerci halen ilah gibi gorenler var adami burda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Rewendor, 28.11.2023 01:08 tarihinde dedi ki: Her şeyin toz pembe olduğu hayal dünyasında yaşasaydım saçma gelirdi bana da. Asdfg güldüm gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 nordshalfhyahen eski nordsgassen degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 1 saat önce söylediğimi buraya da alayım. İsmail go home FuCKiR, 30.11.2023 22:46 tarihinde dedi ki: Fener için söylediğimi beşiktaş için de söyleyeyim, nasıl ki kesinlikle ismail eagle ile fb nin şampiyonluk şansını azalttığını düşünüyorum olamaz demesem de, yol yakınken rıza hocaya teşekkür edip sergeni getirsinler. En azından adama bu sene hazırlanma vs şansı verirsin kimse de iplemez. Ligi 10. sıradan aşağıda bitirecek kadar mal da değilsen sorun da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 bu mac iptal olur karsi takimda resit olmayan cocuk isciler var, FIFA’nin ceza kesmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 maçta 1 tane reşit olmayan oyuncu var o da fenerbahçenin stoperi yusuf akçiçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 rezalet çıkmış bu ne böyle ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Bu kadroyla 16 da yiyebilirmişiz bence gayet iyi skor shdhcds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 konferans liginde ilk kez bir takım 5 gol yemiş (Beşiktaş) sonrasında ise 6 yiyerek Fenerbahçe rekoru kırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 "kasım'dan aralık ayına kadar bütün gece gol yediler, gece başladılar ertesi gün oldu ilerleyen saatlere kadar devam etti, durmadna gol yediler" nihat kahveci feat fresia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar