Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Net takiliyor bence de. Symanski pozisyonunda topa vurdu adam gosterdiler bi kac yerden. 

ilk defa full fener maci izliyorum bu arada. Gostermiyorlar filan deniyordu baya baya her pozisyon gosteriliyor bi kac defa bana mi denk geldi bilmiyorum. Hakem bence fena yonetmedi. Ismail net karti haketti, bence golde de cok bisi yok acikcasi. Onuachu itip kakiyor normalde de burada klasik ceza sahasi cekismesi gibiydi. 

Bu arada Pepe copmus ya. Epl den gelen herkes balon resmen dunyanin en overrated ligi. Ikinci yari maden yapar orayi fener zaten pili bitcek gibi ts nin. 

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Fener acilen td yi değiştirip şampiyon bir td getirsin. ismail eagle müzmin ikinci zaten. Bu lig gs fb arasında büyük maçları kilit olarak geçeceği belli ve sen ilk ciddi maçında evinde bu denli hakem - var desteğine rağmen kaybediyorsun. 2 gol iptal ediyosun, tadiçe verdiğin penaltıda adamın formasına asılmış üstünden çıkartacak daha penaltı gerçekleşmeden versene terse faulü. İlk gol iptali komedi, ikinci gol iptali komedi. Temas var iptal et kararları, ee o zaman dokunmasın bu futbolcular hiç birbirine. 2. penaltı tekrarı şu yönden doğru olabilir, topa direkten dönünce müdahale eden oyuncu erken girmişse mantıklı, onun haricinde oyuncuların içeri erken girmesi şimdiye kadar kaç maçta sorun olmuş da tekrar edilmiş. 

Bir de şimanski - banya mücadelesinde ts lehine verdi ama anlayamadım nasıl şimanski yaptı faulü, bana fb lehine penaltı gibi geldi ama net anlayamadım, tekrar bakmak lazım.

Kaybettiği maçta bu denli yanlı hakem kararları fenerin ilerleyen süreçte karşısına çıkacaktır bu kez haklı olduğu yerlerde terse kararlar verilebilir. İsmail de 5 kere atılmalıydı maçta. 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

2 gol stoper hatasından , 1 tanede allah fener gerginliğinden yedik.(beratın şut )

rezalet hakemdi.

ilk iptal edilen gol yanlış karar.

ilk yarı şimanskiye yapılan hareket penaltı. vermedi.

2. yarı ilk penaltıda tadic faul yapıyor.iptal olması lazım.

2. penaltı doğru. tekrarı da doğru.(uzaklaştıran adam erken giriyor)

şimanskiye yapılan hareket penaltı. vermedi.

ismailin kartlar doğru.

trabzonun gol iptali yanlış.

osayi hakemi aldatmadan atılması lazımdı.

haftaya bu stoperler + ismail fred yokluğunda yine puan veririz. dağılmamak lazım.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...