Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 https://beinsports.com.tr/video-liste/kadikoydeki-pozisyonlar-trioda-konusuldu Ya abi bilmiyorsanız bu işin profesyonellerinden açıklamalı yorumları dinleyin laorx gibi trol pozisyonuna düşmeyin şuna penaltı demek için futbolun f sinden anlamamak lazım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 (düzenlendi) El muhabbeti futbolun katili. Ben olsam bariz oynama ve elini acarak gelme disinda her turlu carpmaya devam kurali getiririm. Ortada yokken yalan orta aciyorsun sicrayan adamin eline degiyor ve pozisyon yokken penalti aliyorsun mesela. Bana sacma geliyor, el ve kol vucudun parcasi kabul edilmeli bu durumlarda. Atiyorum sicradim, elim kafamin uzerindeyse okay penalti olmali cunku oyle bir sicrama yok. Ama sicradim elim hafif yanda geldi carpti penalti sacma. El belli yukseklikte degilse (kafa uzeri) veya yanlara dogru bariz sekilde bloklama amaciyla acilmadiysa ki bu cok net belli olur penalti filan olmamali. Ağustos 14, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Zaten yeni bi kuralda degilmis sanirim ama dogru uygulanmadigi icin uzerine dusmusler sene basinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Bilgilendirme 2023-24 sezonunun yapılanmasını sürdüren Futbol Şubemiz, Takımımızın önümüzdeki dönem yapılanması adına da adımlar atıyor. Kulübümüz, yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i renklerine bağlamak üzere görüşmelere başladı. Oyuncu, sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildi. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Liebe, 14.08.2023 21:32 tarihinde dedi ki: https://beinsports.com.tr/video-liste/kadikoydeki-pozisyonlar-trioda-konusuldu Ya abi bilmiyorsanız bu işin profesyonellerinden açıklamalı yorumları dinleyin laorx gibi trol pozisyonuna düşmeyin şuna penaltı demek için futbolun f sinden anlamamak lazım. Pozisyon penaltı veya penaltı değil o ayrı konu da bu kadar tartışmalı bir pozisyonda "penaltı demek için futboldan anlamamak lazım" demek çok boş bir yorum. %100 eminim aynı şey Fener'e karşı olsa bizzat senin penaltı diyeceğine mesela, yemeyelim birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Hacım benden daha objektif fenerli bulamazsın gibi geliyor ya hiç öyle triplerim yok. Bir de işte kuralı bilmediğin için sana tartışmalı gibi geliyor, ama değil. bu yıllardır bilinen ve çoğunlukla doğru karar verilen bir pozisyon. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Üçkaatçı Jesus bastırmış parayı Neymarı almış 80m euroya, bizim Araoyu alacaktı güya 5-6ya hala bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Arao Panathinaikos a imza attı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 twente ile eşleştik. irfancan penaltı kurtarmış, altay irfanın yedeği olur umarım hiç kimsenin tahammülü kalmadı bu elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 Fener hala eksik. Anadolu vs her takıma karşı yine şov yapacak kadro var, ama şampiyonluğu götürecek bence yok. Ben altayla ilgili bir yazı yazmıştım son derece netti, uzun süre sonra nerdeyse herkesin hem fikir olması güzel., Şimdi yine yazayım, İrfancana da güvenmeyin. Bence ikisi de ancak iyi bir ana kalecinin iyi yedekleri olur. Muslera - Mert diyince bjk ve gs liler nasıl rahat oluyorsa bu rahatlığı sağlayacak kaleci lazım. ismail Kartal gördüğüm kadarıyla ikinci hatayı irfancan kahveciye güvenerek yapıyor. Yapma hocam istikrarsız adama güvenilmez. Şampiyonluktan eder adamı. Bir de becao sağlam gibi ama ayakları aşırı kötü geldi bana. hani yaktı yakacak gibi ama alışma dönemi de olabilir. Fenere 1 santrafor lazım, 37 yaşındaki adama tamamen güvenilmez. Garanti golcü lazım. Bir de iyi bir sağ sol oynayan kanat. Bu arada szymanski iyi paraya gider. Tam Beşiktaşın ihtiyaç duyduğu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 İyi bir fred ve bir tık level artırmış osterwolde ile almadık kupa kalmaz bu sene. Zajc maalesef iyi bir yedekten ötesi olamaz bu takımda dün bağlantıyı bir türlü kuramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 (düzenlendi) FuCKiR, 18.08.2023 04:04 tarihinde dedi ki: Anadolu vs her takıma karşı yine şov yapacak kadro var 9 kisi kalirlarsa bence de farkla yener tum rakipleri dzeko kariyerinde 12 yil aradan sonra hat trick yapacakti atabilseydi 2 penaltiyi da Ağustos 18, 2023 sardalya tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 FuCKiR, 18.08.2023 05:04 tarihinde dedi ki: Bir de becao sağlam gibi ama ayakları aşırı kötü geldi bana. hani yaktı yakacak gibi ama alışma dönemi de olabilir. Fenere 1 santrafor lazım, 37 yaşındaki adama tamamen güvenilmez. Garanti golcü lazım. Bir de iyi bir sağ sol oynayan kanat. Bu arada szymanski iyi paraya gider. Tam Beşiktaşın ihtiyaç duyduğu adam Becao canavar gibi stoper, ayrıca elinizden kaptığımız Jiku ve Tadic ligin kralı olacaklar görürsün bak... bi kaleci bi 6 no ile şampi FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2023 Gustavo Henrique Valladolid e imza atmaya gitti .. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 her an gol yiyecekmişiz gibi bi hissiyat var onun dışında fena oynamıyoruz da bi şeyler eksik takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Şu eksik abi, tadiç, ceko, cengiz, fred tamam , araya mert hakan sıkıştırınca olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 (düzenlendi) malesef öyle, her takım böyle yaramazları oynatmak zorunda kalacak bir şekilde, şuan ihtiyaç yok gerçi ama dinlendiriyor mu artık napıyor bilmiyorum saçma karar. Ağustos 21, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 güzel gol attık. cengiz asisti yapıp sakatlandı. mhy hatalı pasları başımı ağrıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 bu gol ofsayttan iptal mi oldu gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 (düzenlendi) yok çok öncesinde ofsayt varmış, topun samsuna geçmesinden önce. 5dk var'a baktılar gol iptali için karar doğru yanlış bi şey demiyorum, böyle durumda pozisyon nerede başlıyor-bitiyor bilmiyorum fakat 2 gün önce faulle gol atıldı var'dan dönmedi çok yazık. Ağustos 21, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Fenerden bagimsiz, Samsun kadar yeteneksiz bir takimi uzun zamandir gormemistim. Iki pasi gectim dan dun bile vuramiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 temiz galibiyet, yine en kötü biziz arkadaş. Fred de çok iyi. fenerin acil kaleci bulması lazım şu takıma bjk gs 3-4 sallamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Topla oynama %60 Pass 469 - isabet %84 - Pass isabeti bir türlü artmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Lİ-DER!! golümüz yendi açıklayacaz belgeleri heaaa! samsun doldurmuş 10 tane zenciyi, afrika kupası zamanı görecekler neticeyi... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 S-H, 21.08.2023 21:45 tarihinde dedi ki: her an gol yiyecekmişiz gibi bi hissiyat var onun dışında fena oynamıyoruz da bi şeyler eksik takımda. Bir Fenerbahce taraftari olarak her macta yasadigimiz default hissiyat bu degil mi zaten abi? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar