Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Faturaya ek taksitle telefon alıp satmayı düşünüyorum. Bu aralar telefon almayı düşünen varsa öm gönderebilir fiyatta anlaşırız. Yoksada ikinci el hangi telefon kolay satılır hangi telefon çok gidiyor bilen varsa yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Ofiste çocuklarına samsung a54 aldı 3-4 kişi Turkcell üzerinden, bu aralar popi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Android 14 ile çıkan Samsung'ları bekliyorum, onlar çıktığında geçeceğim ben. Onun dışında A54 işte, en popüler o şu anda ama birinci elde. İkinci el bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Bende daha dün aldım a54, 12 ay faturaya ek, nasılsa 3 ay sonra o taksit çerez parası olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 vadeli bulduğunuzu yapıştırın acımayın. ben de dubaiden gelirken hesap kesimi sonrası 14 pro 256 aldım eşime. 23k üzerine 6k kayıt verilecek. o gün 46k idi store da. şimdi ekstre yeni geldi. store da 58k olmuş. minimum ödeyip bi ay daha öteleyeceğim. kayıt parasının da 4ay süresi varmış onu da dibine kadar bekleyeceğim. öderken 70k olur heralde burada. dolar bazında amerikanın %30 fln altına almış olacağım ödeme vadesi arttıkça ucuzlayan başka ülke yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 a54 fiyatı biraz az geldi, zaten düşücem biraz satarken. 15-20 arası iyi olur. Tutulan ama ikinci eli zor bulunan bir telefon bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 @df bug abuse gibi olmuş. Kovalamak lazım böyle şeyleri. O kadar kredi kartı harcaması yaptım ne uçak mili ne bonus kampanya felan hiç kullanmadım üşendim kovalamaya. Galaxy s22 128 gb alsam satabilirmiyimki. Internet sayfasında tükendi görünüyor belki mağazalarda var mıdır bilmiyorum. Bu arada bekliyorum hala dediğim gibi telefon alacak olan öm den yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 apple urunu almazsan satarken uzulursun telefon tablet laptop aklina ne gelirse elmadan bir isirik da sen al haydi durma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Ayni yorumları farkli konularda okuma keyfi. Hatta pardon queyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Ben 1 ay önce s23 256 gb aldım, alırken samsung.com daki değişim kampanyasından faydalandım 2.5 yıllık s20fe 128 gb 8500 TL ye saydilar 2 tane çizik içinde watch active 2yi 1500 tlden 3000e saydılar Telefon değişim kampanyasından faydalaninca 26 binden 22 bine indi fiyat direkt 4 bin indirim vardı. Aradaki farkı kartla ödeyip bonus da kazandım bir sürü güzel deal oldu zam öncesi benim için. Ama asıl hedefimde z flip 5 var bakalım değişim için düzgün kampanya yapacaklar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 s21 plus var bende de. bi bakayım hala varsa kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Liebe, 13.06.2023 09:43 tarihinde dedi ki: Ben 1 ay önce s23 256 gb aldım, alırken samsung.com daki değişim kampanyasından faydalandım belki salak bir soru olacak ama, değişimde eski telefon/yeni telefon ve saatin aktarımını nasıl yönetiyoruz yani normalde eve kutu getirip eskisinden transfer programıyla kopyalardık falan. google backup apple ayarına gelebildi mi? bir saat içinde sanki hiç cihaz değiştirmemiş gibi tüm ayarlarımızla falan kullanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 (düzenlendi) Smart switch ile yedekledim önce pcde. Değişim için zaten eleman eve geliyor mutfakta çay içerek sohbet muhabbet eleman cihazlara bakıyor, yeni telefonun kurulumunu yapıyor birebir nerede kaldıysan oradan devam devam ediyorsun. Ben ilk iphonedan samsunga geçerken de smart switch ile aktarmıstim çok basit biçimde ama her seyi tasiyamamisti galiba Haziran 13, 2023 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 df, 13.06.2023 09:58 tarihinde dedi ki: s21 plus var bende de. bi bakayım hala varsa kampanya. Oha telefon 32k olmuş indirim 3k ya düşmüş Ben alırken çok mantıklıydı samsung.com şimdi hepsiburada da 23k falan olması lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 tr'den iphone'lar icin cok ise yaramiyor galiba. iphone 13 mesela 699 USD, 6000 kayit ucreti aliyorlar ki 254 USD = 953 USD ediyor. diger yandan tr'de ilk gordugum kampayaya bakiyorum; 12662 YTL x 3 taksit. 562 USD ilk ay aliyor zaten kafadan. (tr'de baska ne kampanya var bilmiyorum gerci. belki baska kampanya uzerinden konusuyorsunuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 ben su an kullandigim tlfnu teknosadan kampanyadan almistim 32gb ip7 yi 2k dan saymislardi de 3,5k verip 128lik 2020 SE almistim @Kharon haber etmisti saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 benim de anneme almam lazim ancak bilemiyorum altan. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 A04 a14 falan al geç, tam anne telefonu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 iphone kullaniyor yaw, baskasini ogrenemez. ama dediginiz olayin (taksitle alma vs) uygun olanini bulsam ona girerdim. simdi yurt disindan alip tr'de kaydettirmek, tr'de taksitliden ucuza geliyor gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar