Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile 2

Milamber

Öne çıkan mesajlar

S-H, 18.12.2024 18:30 tarihinde dedi ki:

şu kombonun nerfleneceğini okumuştum reddit'te ama son durumu ne, patch geldi mi hiç takip etmedim. hasar flame dmg ile scale olacakmış o yüzden flamewall'un yaptığı küçük hasar yeterli olmayacakmış falan.

nasıl çalıştığını çok detaylı bilmiyorum ama işler sanırım buradan yürüyor; https://www.pathofexile.com/trade2

mantıklı olur

Sosyal ağlarda paylaş

Önce https://www.pathofexile.com/trade2 

Bazı itemlar var olayı sadece spirit vermek üzerine mesela:

Beacon of Azis Solar Amulet bu +30 spirit veriyor

Oaksworn Sigil Crest Shield +50 spirit veriyor. 

bunun gibi amulet - ring ve armor var 

sonrasında bazı bosslar +30 spirit veriyor.

Dahası str kasar hp ni yukseltirsen pasif olarak bi spirit bonusu var ama az. 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben su buildi takip ediyorum kabaca
https://maxroll.gg/poe2/build-guides/cold-snap-frostbolt-stormweaver-leveling-guide

act 2'deyim ama bosslar vs baya zorluyor en son şu yanında mamut benzeri binekle gelen archmage'msi abiyi kestim gerçi tekte kestim ama 5-6 dk sürdü combat. onun dışında normal gri moblar bile 2 sn uyursam yatırıveriyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia, 19.12.2024 01:57 tarihinde dedi ki:

Önce https://www.pathofexile.com/trade2 

Bazı itemlar var olayı sadece spirit vermek üzerine mesela:

Beacon of Azis Solar Amulet bu +30 spirit veriyor

Oaksworn Sigil Crest Shield +50 spirit veriyor. 

bunun gibi amulet - ring ve armor var 

sonrasında bazı bosslar +30 spirit veriyor.

Dahası str kasar hp ni yukseltirsen pasif olarak bi spirit bonusu var ama az. 

ben daha act 2'deyim o yüzden karşılaşmadım sanırım bazılarıyla, pasif bi skillim var, spirit olmadığı için kullanamıyorum 10 lvldir.

Sosyal ağlarda paylaş

Oyun zorlugu guzel olmus, dun ilk defa oynadim. Dandik mud bilmem ne bossu bile mekanik kullanmayi gerektiriyor.

Tek sikintim hareket eder cast etme mevzusuna alisamamak su an icin. Chaos bolt atarken bir iki adim hareket ediyor karakter, o dogal gelmedi. PoE1’de shiftle cast ederken karakterin kazik gibi durmasina alismisim garipsedim.

Sosyal ağlarda paylaş

Deadwoll sanırım o hareket ederken cast olayı kapatılabiliyor, kendim denemedim hiç öyle kullanmak istedigim için fakat bu "G" tuşu ile skill/spelleri açıyoruz ya orada istedigin Weapon a ayarladıgın 2 kutucuk var, bir de üstünde attack/cast while moving tarzı bişi vardı şimdi oyunda değilim tam bakamıyorum. O ayar ile kapatılabilir denemedim hiç.

Sosyal ağlarda paylaş

Evet aynen dediğin gibi kapatılıyor, ama ben sırf denemek için wasd movementa geçtim (hareket ederken mana regen yükselten passive i aldıktan sonra) ve casterda bile çok daha rahat ve akıcı oynandığını gördüm o şekilde devam ediyorum. Bi deneyin mouse movementa göre daha responsive hissettiriyor.

Sosyal ağlarda paylaş

ilk act'ler biraz zorluyor ama bi yerden sonra oyun aciliyor, baya tek ata ata gider hale geliyo karakterler endgame map'leri donerken. sonra modifier'larla progress ederken acayip zorlanmaya basliyo her sey. gerci PoE 1'ciler bu mekaniklere zaten aliskin, ve genel olarak PoE1'cilerin sikayeti endgame'in pek de farkli olmamasi uzerine, kolay baymislar. poe'ye yeni baslayan benim gibiler icin ama simdiden bile oldukca karmasik mekanikler, content'ler. 

Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir halt ettim bloodmage seçtim, şimdi titan görevindeyim yok yani vurdukça kendimi öldürüyorum. Crit yüksek olmadığı için pek orb da düşmüyor dot atıp bekliyorum boş boş fight saatler sürüyor bir yere kadar flask dayanıyor böyle de ne yapacağımı şaşırdım. Skilli de kaldıramıyorum var mı fikri olan?

Liebe tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

hea o titan fight'ta bi aşağı bi yukarı kafam döndüydü benim de. bloodmage ascendancy mi? değilse refund'la dicem de ascendancy'yse refund'layamıyosun sdfg. crit'ledikçe bişeyler kazanıyosan crit chance arttıran item filan bak trade'den. sonraki phase'de yaratık da summon'lanıyor flask doldur diye bu arada.

Sosyal ağlarda paylaş

oyun o kadar bağladı ki izin alıp 1 hafta boyunca oynayasım var. adamlar poe1 de ki tüm eksiklikleri tamamlamışlar resmen. şuan bence oyun %30 bile değil, atlas ağacı yarısı bile değil şuan . ona rağmen oyun akıyor resmen, aslında oyun başı amacım crit archmage yapıp haritayı elektrik topuna boğmaktı ama nerf yedi şuan spark oynuyorum 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...