Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Gangren, 18.12.2024 17:21 tarihinde dedi ki: 400 mana olabilir mi? Manam 280, spiritim su an icin 373. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 S-H, 18.12.2024 18:30 tarihinde dedi ki: şu kombonun nerfleneceğini okumuştum reddit'te ama son durumu ne, patch geldi mi hiç takip etmedim. hasar flame dmg ile scale olacakmış o yüzden flamewall'un yaptığı küçük hasar yeterli olmayacakmış falan. nasıl çalıştığını çok detaylı bilmiyorum ama işler sanırım buradan yürüyor; https://www.pathofexile.com/trade2 mantıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Dragonutopia, 18.12.2024 19:04 tarihinde dedi ki: Manam 280, spiritim su an icin 373. nasıl kastın bu kadar spirit? bende 30 spirit var lvl34, act2'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Önce https://www.pathofexile.com/trade2 Bazı itemlar var olayı sadece spirit vermek üzerine mesela: Beacon of Azis Solar Amulet bu +30 spirit veriyor Oaksworn Sigil Crest Shield +50 spirit veriyor. bunun gibi amulet - ring ve armor var sonrasında bazı bosslar +30 spirit veriyor. Dahası str kasar hp ni yukseltirsen pasif olarak bi spirit bonusu var ama az. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Lan bu grenor neymiş yav , elden ring bossu gibi şerefsiz reskille bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 ya ben su buildi takip ediyorum kabaca https://maxroll.gg/poe2/build-guides/cold-snap-frostbolt-stormweaver-leveling-guide act 2'deyim ama bosslar vs baya zorluyor en son şu yanında mamut benzeri binekle gelen archmage'msi abiyi kestim gerçi tekte kestim ama 5-6 dk sürdü combat. onun dışında normal gri moblar bile 2 sn uyursam yatırıveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Dragonutopia, 19.12.2024 01:57 tarihinde dedi ki: Önce https://www.pathofexile.com/trade2 Bazı itemlar var olayı sadece spirit vermek üzerine mesela: Beacon of Azis Solar Amulet bu +30 spirit veriyor Oaksworn Sigil Crest Shield +50 spirit veriyor. bunun gibi amulet - ring ve armor var sonrasında bazı bosslar +30 spirit veriyor. Dahası str kasar hp ni yukseltirsen pasif olarak bi spirit bonusu var ama az. ben daha act 2'deyim o yüzden karşılaşmadım sanırım bazılarıyla, pasif bi skillim var, spirit olmadığı için kullanamıyorum 10 lvldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Oyun zorlugu guzel olmus, dun ilk defa oynadim. Dandik mud bilmem ne bossu bile mekanik kullanmayi gerektiriyor. Tek sikintim hareket eder cast etme mevzusuna alisamamak su an icin. Chaos bolt atarken bir iki adim hareket ediyor karakter, o dogal gelmedi. PoE1’de shiftle cast ederken karakterin kazik gibi durmasina alismisim garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Deadwoll sanırım o hareket ederken cast olayı kapatılabiliyor, kendim denemedim hiç öyle kullanmak istedigim için fakat bu "G" tuşu ile skill/spelleri açıyoruz ya orada istedigin Weapon a ayarladıgın 2 kutucuk var, bir de üstünde attack/cast while moving tarzı bişi vardı şimdi oyunda değilim tam bakamıyorum. O ayar ile kapatılabilir denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Evet aynen dediğin gibi kapatılıyor, ama ben sırf denemek için wasd movementa geçtim (hareket ederken mana regen yükselten passive i aldıktan sonra) ve casterda bile çok daha rahat ve akıcı oynandığını gördüm o şekilde devam ediyorum. Bi deneyin mouse movementa göre daha responsive hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 (düzenlendi) Dün 3 exalted orb a unique bi staff aldım cold damage statlı karakter acayip değişti sdf. ama hala baya dayak yiyiyorum. Aralık 20, 2024 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Axe ben de sonradan WASD geçmiştim, o kayma hissi baya baya yok oluyor range karakterlerde. Mouse movement ile oynarken buzda kayar gibi hissettirio caster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 ben dayak yemekten çok sıkıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Bosslar iyi güzel de souls serisindeki gibi sürekli roll atıp sağa sola koşturma olayı biraz baydı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 act2 de patates oldu benim oyun. karavandan yeni zone ışınlanırken masaüstüne düşüyor. hiç bir şey çare olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Başka pc'de açmayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 giant's blood alıp 2 handed'ları tek elle kullanınca passive tree'deki 2 handed dmg bonus'ları çalışmıyor diyenler gördüm, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Masticore, 20.12.2024 19:46 tarihinde dedi ki: Başka pc'de açmayı denedin mi Bir tek o kaldı denemediğim herhalde. Patch bekleyeceğiz galiba bir çok kişide aynı problem varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 steam şifreni ver ben deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 ilk act'ler biraz zorluyor ama bi yerden sonra oyun aciliyor, baya tek ata ata gider hale geliyo karakterler endgame map'leri donerken. sonra modifier'larla progress ederken acayip zorlanmaya basliyo her sey. gerci PoE 1'ciler bu mekaniklere zaten aliskin, ve genel olarak PoE1'cilerin sikayeti endgame'in pek de farkli olmamasi uzerine, kolay baymislar. poe'ye yeni baslayan benim gibiler icin ama simdiden bile oldukca karmasik mekanikler, content'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 (düzenlendi) Ben bir halt ettim bloodmage seçtim, şimdi titan görevindeyim yok yani vurdukça kendimi öldürüyorum. Crit yüksek olmadığı için pek orb da düşmüyor dot atıp bekliyorum boş boş fight saatler sürüyor bir yere kadar flask dayanıyor böyle de ne yapacağımı şaşırdım. Skilli de kaldıramıyorum var mı fikri olan? Aralık 23, 2024 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Acayip glitch var fightta da aşağı düşüyor çıkıyor karakterim bazen, gelen mini moblar gözükmüyor vs takıldım kaldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 hea o titan fight'ta bi aşağı bi yukarı kafam döndüydü benim de. bloodmage ascendancy mi? değilse refund'la dicem de ascendancy'yse refund'layamıyosun sdfg. crit'ledikçe bişeyler kazanıyosan crit chance arttıran item filan bak trade'den. sonraki phase'de yaratık da summon'lanıyor flask doldur diye bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 oyun o kadar bağladı ki izin alıp 1 hafta boyunca oynayasım var. adamlar poe1 de ki tüm eksiklikleri tamamlamışlar resmen. şuan bence oyun %30 bile değil, atlas ağacı yarısı bile değil şuan . ona rağmen oyun akıyor resmen, aslında oyun başı amacım crit archmage yapıp haritayı elektrik topuna boğmaktı ama nerf yedi şuan spark oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 ben ea almadım, twitch'ten takip ediyorum fırsatım oldukça. ilk patch öncesi oyun bayağı yavaş gözüküyordu. şimdi bakıyorum millet map'leri poe1 gibi çatur çutur kesiyo sanki. hızlandırdılar mı yoksa millet noob'luğunu mu üstünden attı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar