Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ben cok ters kose oldum oynadıkca valla cok sardı. konsollara da cıkıyormus sanırım sene sonunda zira d4 gibi ortaya cekmisler herseyi . daha daralmıs map. oyle hissetim. wasd cok eglencelı ama biraz kafayı yaktı.  magica gibi olmus 

Mesaj tarihi:

Oyun acayip sardı konu anlatımı gecişler falan bence harika.d4 deki bitsede gitsek modundan hmm ne olacak acaba yeni zone da diye merak ediyorsun.hikaye ve hikaye anlatımı yine d4 den iyi. moblar çok çeşitli yine d4 ile kıyas bile kabul etmez bence çeşitlilik açısından.boss dövüşleri hepsi birbirinden özgün.

Oyunu öğrenme eğrisi ilk oyuna göre daha kısa oyun içine çekiyor resmen.

End game i gormedik daha ama D4 pişmanlık mış 😞

Mesaj tarihi:
reampage, 13.12.2024 14:17 tarihinde dedi ki:

sen dragon agede bakicaktin, her mavi boncuk sallayana da bi selam veriyorsun illa

jdfsjf

dragon age'e bakarım da çok ilerde ya, listenin en altında falan benim için şu an

• Haha 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
S-H, 14.12.2024 18:31 tarihinde dedi ki:

leveling çok mu yavaş? 20lvl'e ortalama ne kadar sürede ulaştınız?

2 saat

Ilk kez oynuyorsan 24 saat falan suruyor. Layoutlari falan ogrenince 16 saat falan suruyor

Sparkcaster tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

sorcerer açtım ilk. sıfır zevkle oynadım 7 level mi ne oldum. bir bossta mal olunca bıraktım monk açtım. faceroll gidiyorum bununla. 10 levelde legendary item da düştü bir tane kafalık. bakalım takılıyorum öyle. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

`witch actim tam turtle , shield up, dodge, diablo mu oynuyorum mario mu yoksa elden ring mi belli degil, baya yeni bir genre olmus iste mis

reampage tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 15.12.2024 02:53 tarihinde dedi ki:

Öldükten sonra tüm mapi respawn etmeyi icat edene baya sovdum bu akşam. Malikanede checkpoint de yok. Perişan oldum yav. 

act 1 malikanesini diyorsan orada vardı ya checkpoint. 

beni de ascendancy görevleri çıldırttı. ben debuffların kalıcı olduğunu bilmiyordum sadece seçtiğim görev bitene kadar kalır sandım mahvoldum. bir de elite mob kesme görevinde elemental resist aura + life regen combolu bi elit geldi %1 canını bile götüremedim.  traplar %30 hızlı debuffı aldım, tüm honour flame beam traplarında eridi gitti🥲kötü bir tecrübeydi belki biraz daha lvl alıp yapmam gerekli.

Mesaj tarihi:
S-H, 15.12.2024 11:11 tarihinde dedi ki:

act 1 malikanesini diyorsan orada vardı ya checkpoint. 

beni de ascendancy görevleri çıldırttı. ben debuffların kalıcı olduğunu bilmiyordum sadece seçtiğim görev bitene kadar kalır sandım mahvoldum. bir de elite mob kesme görevinde elemental resist aura + life regen combolu bi elit geldi %1 canını bile götüremedim.  traplar %30 hızlı debuffı aldım, tüm honour flame beam traplarında eridi gitti🥲kötü bir tecrübeydi belki biraz daha lvl alıp yapmam gerekli.

lvl kaçsın? bi de şanssız şeyler gelmiş

• Yeni Oluştur...