incredibull Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 (düzenlendi) şarkısına ritmik açıdan uyuşması gibi değil de müziğin hissettirdiği duyguyu, anlattığı hikayeyi ya da temasını aynı şekilde görsel olarak da ifade edebilen video klipleri kastediyorum. illa official videosu olmasına gerek de yok, başka videolardan elde edilmiş fakat iyi kombinlenmiş klipler de olur. burada ve discordda denk geliyorum iyi müzik anlayışı olan arkadaşlara o yüzden bi başlık altında belki bir şeyler biriktirilebileceğini düşündüm. Nisan 9, 2023 incredibull tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Valla bone açtı sandım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Tam uyuşmuyor, hatta müzik kötü, ama bu klibi paylaşmak istedim, klip inanılmaz iyi. Bitirince iki kere daha izlemiştim arka arkaya: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Saeros ile pisti olduk biraz ama farkli sarklilar, klipler. ayrica benim orneklerim daha iyi dfghdfg 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 ikinci taksit 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 arcane, 09.04.2023 21:34 tarihinde dedi ki: Saeros ile pisti olduk biraz ama farkli sarklilar, klipler. ayrica benim orneklerim daha iyi dfghdfg tam dicektim ya işte doksanların çocuğuyuz ikimiz de bak işte görüyo musun falan ama hemen competitive girmişsin. üzdü, üzüldüm..... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 bone ile ayni bilgisayari kullaniyor olabilirler. hesap acik kalmis. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Like sugar'ın bi de efsane bi roto çalışması var: Daha birkaç tane var aklıma gelen de şimdilik son olsun: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Gizli, 09.04.2023 18:29 tarihinde dedi ki: Valla bone açtı sandım dasaaa, 10.04.2023 07:12 tarihinde dedi ki: bone ile ayni bilgisayari kullaniyor olabilirler. hesap acik kalmis. o zaman benden gelsin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 (düzenlendi) Ocak 13, 2024 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2024 (düzenlendi) 80lerde kuzenler almanyadan beta kasedini getirmişlerdi izleyip duruyorlardı bende korkuyordum izlemeye robotlar filan. geçenlerde kadıköyde duydum dedim bu şarkıydı işte nedir kimdir diye, mr robot diye biraz arayınca buldum.. bence konuşulması gerekir üstüne sanatçı burada birşeyler anlatmaya çalışmış. 80 lerde japon teknolojisi amerikayı ele geçiricek diye çok konuşulmuş o zamanlar. uzun versiyonda başka klip var kilroy was here! https://www.youtube.com/watch?v=-5fmy_bAZ_U Nisan 30, 2024 GreenPeace77 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar