Harvey Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 ray stevenson'ı kaybetmek çok kötü olacak, karakteri gayet iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Thraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 (düzenlendi) Star trek ve bu kadinlar hamami ve harem gibi. St harem btw Robotlarda yanlis soyle olmali. Temmuz 11, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Sabine de mi padawan olacak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Thrawn'ı Elon mu oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 basladi bu, 2 bolum cikmis simdilik. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 izlemeyin şöyle şeyleri ya gözünüze vaktinize yazık uehue sonra ulan ne yapsak izleniyor zaten diyip daha kötüsünü yapıyorlar., in before hıaa snn be slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 2 bölümü toplasan 1 bölüm ediyor gibi hissettim. Aşırı yavaş geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 ilk bolumu izledim simdilik, koca sehirde tek trafigin sabine olmasi disinda goze batan birsey olmadi sdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 (düzenlendi) ilk bölümü ben bayağı beğendim, sonunda çıkınca da tekrar üzüldüm. çok iyiydi baylan rolünde, sonraki sezonlarda devam edecek miydi bilmiyorum ama gerçekten çok yazık oldu. daha çok izleyebilmek isterdim. ikinci bölümü de beğendim, kadro çok iyi. mekanlar filan prodüksiyon gene on numara olmuş. Ağustos 24, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Beğendim bende. Rebels sezon 5 gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Şimdilik meh işte. Ahsoka çok tutuk, rebels den gelen abla oyunculuğu yine meh. Bakalım kenobi faciası olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 progamer, 24.08.2023 13:45 tarihinde dedi ki: Beğendim bende. Rebels sezon 5 gibi olmuş. Aynen bunu düşündüm bende. Gayet güzel, bazı sahneler anime gibi geldi hatta Rosairo Dawson çok ruhsuz sadece. Animede de durur, düşünceli takılırdı da bu kadar donuk olmazdı. Ama hep prodüksiyon olarak, hem sanat tasarımı vs olarak baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Gayet güzel olmus, rebels izlemedim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Alıntı As a note, the planet that they take the map to, Seatos, is in the Denab system. In SWTOR there is mention of a malfunctioning Rakatan device on Denab. keşke kotor lore'u koparmasalardı ama bu da birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 üçüncü bölüm kısa olmuş ama ben gene beğendim, sürükleyici heyecanlı gidiyor. droid rolünde david tennant da iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 (düzenlendi) dördüncüyü yeni izleyebildim, en iyi bölüm olmuş. her bakımdan süperdi, çok heyecanlı gidiyor ya. aksiyon koreografisi çok iyi. baylan ray’in en iyi rollerinden biri olmuş, çok yazık hem o insanların ne kadar sevdiğini de göremedi. Eylül 11, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 guzel gidiyor baya, demekki obiwani oyle yapanlar dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 jedi version of mando direkt ya, aşırı keyifli gidiyor ben de hiç böyle bir şey beklemiyordum. ahsoka çok sıcak olduğum bi karakter değildi ama bu seri ona da ısındırttı. tşk dave abim . 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 obiwan hala magarasinda ufuka bakiyor abi su anda. ufak cocuklarin oynamasini falan izliyor bahcede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 izlerken aynı anda hem çok sevinip hem çok üzülmek. adamı en parladığı anda kaybetmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Sonu digerleri gibi cgi mi olacak acaba ray reizin, cidden başarılı oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 basligi gorunce Anhora aklima geldi ya, ne orjinal adamdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar