Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ama günümüz şartlarına uyum sağlamış olursa daha iyi olur, hdmi cikisli, icerisinde 250-300 tane oyunu barındıran ama başı en iyi olan oyunları çeken bir nes atari nerden bulunur.

Telefonda birkaç uygulama var ama o eski kol hissini vermiyor

Mesaj tarihi:

Çıkıyor da kimi av kablolu geliyor, kiminde 24/48 oyun var, 620/750 oyun yazanların listesi yok muhtemelen 9999 in 1 muhabbeti gibi ayni oyun farklı leveldan basliyodur.

Burdan birinde illaki bi marka model vardır beni yönlendirir diye açtım konuyu.

Mesaj tarihi:

primle alakası yok ya, içinde emulatör çalıştıran alet allanıp pullanıp satılıyorsa iki sebebi var, ya novelty item diye hediye alınır ya da diy bilmeyenler alır. ben de bilmiyorum, primlik bişey yok. diy ayrı bi kafa.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

pardon, ben gece gece neden böyle bir yorum yaptım bilmiyorum, işle ilgileniyordum kesin bir şeyi kötü yapmışım buraya gelmişim hiç hoş değil, cevap için teşekkürler 😄

Meow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Pordakal, 07.04.2023 00:21 tarihinde dedi ki:

1600 lira olan 2. Linktekini aldım direkt. Fazla fazla yeter de artar 

Bunun için 3d oyunlarda biraz performans sorunu olduğu söyleniyor, geldikten sonra bizi aydınlatabilirsen çok sevinirim. 

Mesaj tarihi:

Videolarda bende öyle gördüm, işlemci sicakligi 70-75 derece üstüne çıkıyordu, ama benim işim zaten o oyunlarla değil.

Snow bros, mario, islander, wacky races, lode runner falan takilicam. Ps oyunlarida varmis arada tekken falan girerim, metal slug vs

Mesaj tarihi:
Pordakal, 05.04.2023 23:03 tarihinde dedi ki:

Çıkıyor da kimi av kablolu geliyor, kiminde 24/48 oyun var, 620/750 oyun yazanların listesi yok muhtemelen 9999 in 1 muhabbeti gibi ayni oyun farklı leveldan basliyodur.

Burdan birinde illaki bi marka model vardır beni yönlendirir diye açtım konuyu.

samsun da site cami var, alıyorsun yanına 500.000 lira, altında hac malzemeleri satan dükkanın karşısında, dişlek, 12 numara gözlüklü uyanık bir adam var. 1 in 9999 tüm kasetleri alabilirsin ondan. bide 1999 dan geldiğini söyle, bindirim yapsın

• Yeni Oluştur...