Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Saitek X56

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

İkinci el aldım, bi heves ettim de çok büyük olduğunu farkettim. benim masamda o kadar yer yok, bi de throttle çok sert geldi. Flight Simulator oynamak için iyi gayet de, daha ekşın oyunlarda sıkıntı throttle. İki throttle var, bölebiliyosun, bölünce yumuşuyo da o zaman da kullanması zorlaşıyo, tuşların bi kısmına erişim imkanı kalmıyo vs.

Netice olarak benim oynadığım oyun tarzlarına uygun olmadığına kanaat getirdim. Aldığım fiyata satıyorum, 3250 TELE. Zaten fiyatı uygun geldiği için direk atladım hiç araştırmadan. Sıfırı 7500 falan sanırım.

İade et dedi arkadaşım da, iadelik bi durum yok sonuçta üründe arıza yok bi şey yok, sadece benim kullanımıma uygun olmadığı anladım sdfg

edit: fiyatı güncelledim, ilana koyacağım fiyatı yazmışım sdfg

İstanbul içi elden teslim yapabilirik.

Xenocide tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

@goldbärenhaklı bir isyan dfg:

oofmxzo.jpg

6dwah4i.jpg

1n67ziy.jpg

1en4c0f.jpg

bi tek şu ilk resimde görünüyo, throttle'ın üzerindeki kaplama soyulmuş. Onun dışında bi dert görmedim ben. yedek yayları da var.

Açtım, kullandım, çalışıyor. Sonra da masanın %50'sini kapattığını, hatta biraz da dışarı taştığını farkettim. benim açımdan konforsuz bi deneyim oldu. Zira paket geldi, 1.5 saat kullandım şimdi de satıyorum 😄

Xenocide tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären, 29.03.2023 20:44 tarihinde dedi ki:

abi fiyatı harbiden iyi ama keşke yer yok diyerek bizi uyandırmasaydı, bir gün oynarım, en kötü dener satarım diye alıp tutmak vardı. adam aslında ilk mesajdan baltaladı sdf.

lan olum benim yerim yok, sizin vardır belki alla alla sdfg

şimdi ben bunu asıl SCAM SİTİZEN için aldım. onu oynarken de hem gemi hem karakteri kontrol etmemiz gerekiyor neticede, dolayısıyla klavye mouseu kaldırayım, joy'u koyayım diyemiyosun, bi o bi öbürü lazım. 

Zira mesleğim video editing olduğu için çift monitör var masada + temiz ses için referans ses monitörleri var + onları bağlamak için (bi de davul gitar mevzuları) 4 kanallı ses kartı duruyor. E bunların hepsinin üstüne bi de kafam kadar joy koyunca derbeder bi hal oluyor. Bi tane fazla kullanılmış X52'im var, o tam oturuyor mesela, upgrade yapayım diye heveslendim işte de hem boyutu hem de thrusterın fazla sert olması işleri bozdu. Bunu alın benden, gidip tekrar sıfır x52 alıcam.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...