Oce4n Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Duyuruldu https://counter-strike.net/cs2 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 3cü videoda ki olayı anlamadım o değerleri bilince ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 öf sonunda ya. oynayacağımdan değil de, şu oyuna polish lazım eskidi dedim diye az dayak yemedim forumda. bakalım almazlar inşallah yenisini, çünkü şuanki haliyle zaten cs:go muhteşem bir oyun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 cs:go ya free upgrade olarak gelecekmiş oyun. yani cs:go yok oluyor anladığım kadarıyla. komple farklı yeni bir title değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 öyle olursa benim kantir hayatım bitiyor demek yeni oyunu pc kaldırmaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 oynamıyorum ama iyi bari, 550fps mi 600fps mi veriyor diye cpu testleri biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Llama, 22.03.2023 20:04 tarihinde dedi ki: 3cü videoda ki olayı anlamadım o değerleri bilince ne olacak senin hissedeceğin bişey değil ya o. 6-7ms farkı hissedebileceksin ve aynı zamanda latency de sıfır gibi bişey olacak. önceki oyunda sn'de 128 tick atıyoduk yani sunucu o hızda işliyordu diyor. yani senin 5. milisaniyede veya 8. milisaniyede tıklamış olman bişeyi değiştirmiyor çünkü oyun her 8ms'de bir güncelleniyor (1000ms/128 tick). aralarda yaptığın tam o milisaniyede işlenmiyor, yeni tick'i bekliyor. şimdi işlenicek diyor yani maksimum 8ms'ye kadar olan kayıp gitti anında görüntü diyor. 5.ms'de tıkladıysan direkt o an tıkladın olarak bilecek oyun. tabii 20ms ping ile oynuyosan da bi boka yaramıyor yine. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Oce4n, 22.03.2023 19:58 tarihinde dedi ki: oo sis atmayın kasıyor is back! güzel feature yalnız gameplay'e de direkt etkisi var. keşke daha fazla fizik güncellemesi görsek oyun dünyasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 smoke ve tick rate işi güzel. ben de dalga geçiyodum cs oynayanlarla oldu olacak çelik çomak oynayalım diye, update iyi güzel canlandırır, oynatır tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 adamların resmi serverları yıllardır talep edilen 128 tick yapmak yerine direkt tick olayını kaldırması baya iyiymş aeuuasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Sızıntılar doğru çıktı valla beklemeden tanıtmışlar. Tick rate olayı çok isteniyordu iyi olmuş. Hala deli gibi oyuncu rekorları kırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 bir sonraki boyuk oyun CS2 degil yigen, sisin rtx'den fazla ekran karti sattiracak olmasi yaa yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 cs:go ilk çıktığında server açmıştık aramızda oynuyoduk. gene yapalım 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Black-ice, 22.03.2023 20:12 tarihinde dedi ki: öf sonunda ya. oynayacağımdan değil de, şu oyuna polish lazım eskidi dedim diye az dayak yemedim forumda. bakalım almazlar inşallah yenisini, çünkü şuanki haliyle zaten cs:go muhteşem bir oyun. 40 yaşındaki işsizleri diyorsun sanırım... oyun artık çağdışı. cila falan kurtarmaz yani, aim mapte 8 saat antreman kasmak dışında; bombe atma noktası ezberleyip, spawnda kaçıncı karadeysen ona göre koşup satranç hamlesi ezberler gibi oynuyorsun. daha çok hamle ezberleyen kazanıyor işte. 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 hayır dostum bu bahsettiğin tek bir anlama geliyor o da haritaların eşsiz optimizasyonda olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 mesela cod'da yok bu. cod çok kötü. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Valve's FAQ -I was banned in CS:GO. Can I use the same Steam account to play Counter-Strike 2? No. Accounts with VAC or game bans in CS:GO cannot play Counter-Strike 2 on VAC-secured servers. -Are competitive cooldowns shared across Counter-Strike 2 and CS:GO? Yes. If you have a competitive cooldown in CS:GO you cannot matchmake in Counter-Strike 2 and vice versa. -If you were perma-banned in CS:GO, you're just not getting into Counter-Strike 2. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 csgo ya major update gelmiş diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Black-ice, 23.03.2023 09:13 tarihinde dedi ki: mesela cod'da yok bu. cod çok kötü. ıhıhıhı ama cod kötü diye burada değil vizyon başlığında falan yazman lazımdı. ilgisiz bir yerden bağlaman. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 df, 23.03.2023 18:11 tarihinde dedi ki: csgo ya major update gelmiş diyebiliriz hiç denediniz mi nasıl oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 yok ben izlediğim videolara göre değerlendirdim. kendim denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 deneyemezsiniz zaten neymar bile beta invit arıyor sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 youtube analizler düşmeye başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar