Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Merhabalar Küçükken takip ederdim burayı yenilenmiş görünce bilmiyorum üye oluverdim işte Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Duygucuk, 08.02.2023 19:58 tarihinde dedi ki: üye oluverdim işte iyi yaptın içkin yok kumarın yok bi paticik'in olmasın mı hoşgeldin Alıntıla
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Gündem konuları filan nerede? Yeni üyelere kapalı mı oluyor sistem nasıl hiç bilgilendirme göremedim. Alıntıla
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 küçükken de gündem mi vardı forumda kimin alt hesabısın yaz da ona göre yöneticiler değerlendirsin. Alıntıla
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Aramıza bir alt char daha katılmış , hoş geldin Alıntıla
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 ahmedinejad, 08.02.2023 23:13 tarihinde dedi ki: küçükken de gündem mi vardı forumda kimin alt hesabısın yaz da ona göre yöneticiler değerlendirsin. Lise yıllarım yani 2010 öncesi evet vardı yani galba. Üye olmadım buraya daha önce. Neden kendimi savunuyorum onuda anlamadım. Başka hesabım olsa sorduğum sorununda cevabını biliyor olurdum bence. Ekşiyi takip ediyordum (ordada hesabım yok) troll başlıklar yüzünden başka arayışa girince burası geldi aklıma. Gündem başlıkları yok üye olmayı denedim gene yok. Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 gündem yeni üyelere hemen açık değil, bir süre forumu onun haricinde kullanman lazım bildiğim. hoşgeldin. Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 ahmedinejad, 09.02.2023 00:13 tarihinde dedi ki: küçükken de gündem mi vardı forumda kimin alt hesabısın yaz da ona göre yöneticiler değerlendirsin. iyi yakalanmis.... ince gorulmus, nice. Alıntıla
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Abi gündemi yeni üyelere hazirana kadar açmayalım mümkünse, seçimden sonra acilsin Alıntıla
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Yeni Gelenler Bölümü Kurallarında: * Yeni gelenlere nazik davranıp insanları gelir gelmez forumdan soğutacak şekilde mesajlar atmamaya dikkat ediniz. * Unutmayınız ki kimse yeni üye olduğu bir yerde sizin kadar bilgi sahibi olamaz. Hata yapar ve ya yardım istiyor ise lütfen bilginiz dahilinde yardımcı olunuz veya ilgili kişilere yönlendiriniz. * Yeni üyelerimize fake vb laflar atmak yasaktır. Çok gözünüze batan ve sağlam istihbarat aldığınız durumlar için alan yetkilisi olur genel yönetici olur özel mesaj ile ulaşabilir ve bildiklerinizi paylaşabilirsiniz. 2023 Değişim Yılı Mis Gibi Yeni Foruma Hoşgeldiniz Konusunda: Yeni üye alımı ve içerik üretiminde teşvikler için yeni çalışmalar yapıcaz. Hadi el ele canlandıralım forumu. Biz nereden baksanız 1 hafta boyunca bazen saatlerce bazen de aralara 2 kahve 3 bira sokup çalıştık. Siz de destek verirsiniz diye umut ediyor esenlikler diliyorum efendim. Bu yazanlara aldanıp üye olduğum için özür dilerim. Merhaba başlığı açıp anlam veremediğim tepkileri okumak dışında burada yapabileceğim bir aktivite maalesef yok Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 ya sen aktivite iste yaratalım sana izmirden se gel paticiği anlatayım sana Alıntıla
khalad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 miyaw33, 09.02.2023 10:47 tarihinde dedi ki: Abi gündemi yeni üyelere hazirana kadar açmayalım mümkünse, seçimden sonra acilsin buna kesinlikle katılıyorum . Alıntıla
fresia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Duygucuk, 09.02.2023 12:06 tarihinde dedi ki: Yeni Gelenler Bölümü Kurallarında: * Yeni gelenlere nazik davranıp insanları gelir gelmez forumdan soğutacak şekilde mesajlar atmamaya dikkat ediniz. * Unutmayınız ki kimse yeni üye olduğu bir yerde sizin kadar bilgi sahibi olamaz. Hata yapar ve ya yardım istiyor ise lütfen bilginiz dahilinde yardımcı olunuz veya ilgili kişilere yönlendiriniz. * Yeni üyelerimize fake vb laflar atmak yasaktır. Çok gözünüze batan ve sağlam istihbarat aldığınız durumlar için alan yetkilisi olur genel yönetici olur özel mesaj ile ulaşabilir ve bildiklerinizi paylaşabilirsiniz. 2023 Değişim Yılı Mis Gibi Yeni Foruma Hoşgeldiniz Konusunda: Yeni üye alımı ve içerik üretiminde teşvikler için yeni çalışmalar yapıcaz. Hadi el ele canlandıralım forumu. Biz nereden baksanız 1 hafta boyunca bazen saatlerce bazen de aralara 2 kahve 3 bira sokup çalıştık. Siz de destek verirsiniz diye umut ediyor esenlikler diliyorum efendim. Bu yazanlara aldanıp üye olduğum için özür dilerim. Merhaba başlığı açıp anlam veremediğim tepkileri okumak dışında burada yapabileceğim bir aktivite maalesef yok trol değilsen kişisel algılama forumun kartlaşmış abileri deprem zamanı kız niki görünce tr afrika algoritmasını açtı Alıntıla
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 ulen ne yaptık. çocukluğunda paticiğe gelmiş adam direkt gündem bölümünü mü sorar? hepten aptal bellediniz bizi bir de üste çıkıyorsunuz. ben allah'tan yönetici değilim aptal yerine konulmaya sabredemez basardım tepiği. neyse. Alıntıla
khalad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Kimse nickine bakarak bir şey söylemiyor , 2010 senesinden önce forumda bulunduğunu idda eden birisinin gündemi bilmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. içine mi doğmuş yoksa böyle bir bölüm olduğu. Alıntıla
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Duygucuk, 09.02.2023 00:02 tarihinde dedi ki: Lise yıllarım yani 2010 öncesi evet vardı yani galba. Üye olmadım buraya daha önce. Neden kendimi savunuyorum onuda anlamadım. Başka hesabım olsa sorduğum sorununda cevabını biliyor olurdum bence. Ekşiyi takip ediyordum (ordada hesabım yok) troll başlıklar yüzünden başka arayışa girince burası geldi aklıma. Gündem başlıkları yok üye olmayı denedim gene yok. 20 senedir buradayım bazen ben bile unutuyorum burayı, üye bile olmayan birinin aklına gelmesi güzelmiş Alıntıla
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Kesin olarak hatırladığımı iddia ettiğim bir şey yok. Paticik oyun ve güncel konuların konuşulduğu seviyeli bir yer olarak kalmış aklımda. Oyun konuları kaderine terkedilmiş ve ilgimide pek çekmiyor. Güncel konular (haberler, siyaset, magazin, tartışma vb.) ise görünürde yok. Bende gündem başlıkları nerede dedim. Bilmiyorum bazı yıllar arasında forumun bazı kısımları kapalı mıydı? Ben lise zamanlarımda bu forumda okuyacak çok sayıda başlık görüyordum. Verdiğim tarih çelişiyorsa ya birşeyleri yanlış hatırlıyorum yada fake hesabım. Anlamadığım bu kadar tepki niye? Zaten forumu pek aktif kullanma niyetimin olmadığıda anlaşılıyor yazdıklarımdan. Kişi fake ise bile saygıda kusur edilmemesi gerektiği yazıyor kurallarda. Forumu canlandırmak istiyorsanız ortada ciddi sorunlar var. 1 kurallara uyulmayışı. 2 yeni gelen kişinin okuyacak güncel konular bulamayışı. Benim yerimde aklı başında biri olsa direk çeker giderdi. Neyse ya fake olduğuma inanmaya başladım direnmek giderek anlamsız gelmeye başladı. Alıntıla
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Ben sizin fake olduğunuzu iddia etmiyorum, secim döneminde iktidarın insanları deftere yazdık, açacağız gibi ifadeleri varken, hassas cevapların verildiği forumun o kısmına yeni üyelerin giriş yapmasını istemiyorum sadece. Yoksa hosgelmissiniz, seçim sonrası tamamen açılabilir. Burda 20 yıllık arkadaşlıklar var, kimse eski bir arkadaşının saçma sapan birsey yüzünden gözaltına alınmasını falan riske etmek istemiyor. Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 suç içeren bişey yok yukarıdaki arkadaşa bakma sen ama gündem bölümüne bir süre sonra girebiliyorsun, bu kadar. Alıntıla
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Silivri paticik kampı kurulur o derece suç içeren mesaj var Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.